Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

dikke-lei-appelboom-malus-domestica-coxs-orange-pippin-bestellen-bezorgen

Dikke Lei-appelboom (Malus domestica ‘Cox’s Orange Pippin’) online bestellen

De Dikke Lei-appelboom (Malus domestica ‘Cox’s Orange Pippin’) gemakkelijk online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op Bomenbezorgen.nl vind je uitgebreide informatie over deze Leifruitboom. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de boomspecialisten en verkooppunten. Dankzij de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: roze, wit. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 450 cm. Deze Dikke Lei-appelboom is al te bestellen vanaf €464,75.

Naam boomDikke Lei-appelboom (Malus domestica ‘Cox’s Orange Pippin’)
Latijnse naamMalus domestica Coxs Orange Pippin
CategorieLeifruitboom
Verkoopprijs v.a.€464,75
Kleurenroze, wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Dikke Lei-appelboom (Malus domestica Coxs Orange Pippin) laten thuisbezorgen (mei 2023)

De Malus domestica ‘Cox’s Orange Pippin’ is tegenwoordig erg populair. Bomen geven schaduwrijke plekken, reinigen de lucht en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is dit type Leifruitboom het overwegen waard. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Met deze dienst wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de bijgaande tabel vergelijk je erkende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Dikke Lei-appelboom Malus domestica Coxs Orange Pippin online kan kopen. Zie ook meer informatie over de Cephalotaxus (Cephalotaxus harringtonia ‘Fastigiata’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica Coxs Orange Pippin (Dikke Lei-appelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Houd vooraf rekening met de regels. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. De boom laten leveren

  De meeste producten worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met speciaal transport. Bomen zijn levende producten. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt de dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw boom wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die genoeg waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Dikke Lei-appelboom gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Andere aspecten die van belang zijn: bewatering, tegelwerk, snoeiwerk, groeiwijze.

 4. Hoe plant ik een boom?

  De Dikke Lei-appelboom Malus domestica Coxs Orange Pippin kan men aanplanten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de kluit van boom ruimschoots past. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Til de boom voorzichtig in het gat en vul het deels met aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen voor extra stevigheid.

 5. Onderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het cruciaal om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Met name in de bloeiperiode (Maart, April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat deze in blad komt tot het blad valt in de herfst. In droge, warme zomers wordt aangeraden om de grond regelmatig te bevochtigen.

Dikke Lei-appelboom goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Tips en informatie over de Malus domestica ‘Cox’s Orange Pippin’

De Malus domestica ‘Cox’s Orange Pippin’ is een van de bekendste appelbomen en bloeit in het late voorjaar met witte- roze bloemen. De Malus domestica ‘Cox’s Orange Pippin’ is een zelfbestuivende appelboom maar produceert wel beter met een bestuiver in de buurt zoals een Elstar, Golden Delicious of Topaz. De appels van deze appelboom zijn groen- geel van kleur met een rode blos aan de zonzijde. Ze zijn sappig en zoet tot licht zuur van smaak en goed te gebruiken als handappel maar ook voor appeltaart, appelmoes, compote en sap is deze appelsoort een aanrader. De appels zijn eetbaar vanaf begin oktober. Het snoeien van deze appelboom kan van december tot maart maar zorg dan wel voor een mooie open kroon waar voldoende oudere takken in blijven zitten. Het is een oudere fruitboom dit zorgt voor direct goede vruchtopbrengst en sterk in de groei direct na het planten. Gebruik Aanplantgrond bij het planten. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 450 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Leivorm. Qua kleuren zie je voornamelijk roze, wit. De groeiperiode is Maart, April, Mei. De boom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond. Opmerking: deze Leifruitboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Cephalotaxus (Cephalotaxus harringtonia ‘Fastigiata’).

Maximale hoogte450 cm
GroeivormLeivorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica ‘Cox’s Orange Pippin’ mei 2023
Wat zijn de kleuren van de Malus domestica Coxs Orange Pippin?

De bladkleur is roze, wit. De bloeitijd is Maart, April, Mei. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plek waar je de boom plant moet goed begaanbaar zijn zonder bekabeling, stronken, straatwerk, oude wortels enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Dikke Lei-appelboom?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Let op schuttingen & overkappingen: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Houd ook rekening met schaduwvorming en doorschietende wortels.

Kan ik de Malus domestica Coxs Orange Pippin Dikke Lei-appelboom in mijn tuin laten bezorgen?

Je kunt de Dikke Lei-appelboom snel en voordelig aan huis laten bezorgen. Via internet bestel je meerdere hoogtes, varianten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. boompalen of mest. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Dit duurt zo’n 4 of 6 dagen.

Wat is de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Malus domestica Coxs Orange Pippin aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een professionele boomexpert. Op die manier wordt al het werk uit handen genomen en kan je ervanuit gaan dat het proces op een goede manier verloopt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Tip: de plek waar de boom geplant gaat worden dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude wortels, worteldoek, bekabeling, straatwerk, stronken en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie