Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

libanonceder-cedrus-libani-fastigiata-bestellen-bezorgen

Libanonceder (Cedrus libani ‘Fastigiata’) online bestellen

De Libanonceder (Cedrus libani ‘Fastigiata’) direct online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op onze bomen-vergelijkingssite bekijk je veel praktische informatie over deze Libanonceder. Je kunt direct online bestellen bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Geholpen door de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De boom is mooi gekleurd: Blauw, Groen. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in April, Mei, Juni. De uiteindelijke hoogte is 500 cm. Dit type Libanonceder kan jij online kopen vanaf €74,95.

Naam boomLibanonceder (Cedrus libani ‘Fastigiata’)
Latijnse naamCedrus libani Fastigiata
CategorieLibanonceder
Verkoopprijs v.a.€74,95
KleurenBlauw, Groen
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei, Juni

Libanonceder (Cedrus libani Fastigiata) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Cedrus libani ‘Fastigiata’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen bieden schaduwrijke plekken, ze dempen het geluid van de omgeving en zorgen voor wat extra privacy. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Libanonceder het overwegen waard. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Door deze expert wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In deze tabel vergelijk je meerdere online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Libanonceder Cedrus libani Fastigiata online kopen kan. Zie ook meer informatie over de Blaasspirea op stam (Physocarpus opulifolius ´Lady in Red´).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Cedrus libani Fastigiata (Libanonceder) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. De boom wordt geleverd

  De meeste bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar jouw woning. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je aankoop wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een plek die het water goed afvoert en genoeg zonlicht ontvangt. De Libanonceder gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Let ook op andere aspecten zoals tegelwerk, wortels, schaduw, bewatering.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Een Libanonceder Cedrus libani Fastigiata kan men aanplanten in Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Bestel wanneer nodig ook boompalen om de stam mooi recht te houden.

 5. Boomonderhoud

  Zodra de boom in de grond staat is het van levensbelang om de boom regelmatig water te geven. Met name in het groeiseizoen (April, Mei, Juni). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Tijdens de droge hete zomermaanden adviseren wij om extra water te geven.

Libanonceder goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Vergelijk acties en laat het tot in de tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Cedrus libani ‘Fastigiata’

De Cedrus libani ‘Fastigiata’ is een traag groeiende ceder met smalle, opgaande groei in kegelvorm. In de West-Europese klimaatzone kan de ‘Fastigiata’ tot 500cm worden. In het Midden-Oosten, waar de boom van nature voorkomt, kan hij een hoogte van 2200cm bereiken. De naalden zijn groen tot blauwgroen. De ‘Fastigiata’ draagt cilindrische kegels die verkleuren van groen naar bruin. De Libanonceder is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke toevoeging aan uw wintertuin. De ‘Fastigiata’ komt het beste tot zijn recht als blikvangende solitair. De Cedrus libani ‘Fastigiata’ gedijt het beste op droge tot vochthoudende, goed doorlatende, lichtzure grond in de volle zon. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. De maximale groeihoogte is ongeveer 500 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Breed / verspreid. De (blad)kleur van deze boom is: Blauw, Groen. De bloeitijd is April, Mei, Juni. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Niet vergeten: deze Libanonceder is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Blaasspirea op stam (Physocarpus opulifolius ´Lady in Red´).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Cedrus libani ‘Fastigiata’ april 2024
Wat is de kleur van de Cedrus libani Fastigiata?

De bladkleur is Blauw, Groen. De boom groeit in April, Mei, Juni. Belangrijk detail: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet schoon zijn, dus geen puin, oude beplanting, stronken, grind enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Zorg er ook voor dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Libanonceder?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De aarde moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Houd rekening met uw buren: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Bekijk ook andere factoren als verlies van bladeren en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Op welke manier kan ik de Cedrus libani Fastigiata Libanonceder aan huis laten bezorgen?

Jij kan deze Libanonceder lekker makkelijk in de eigen tuin laten bezorgen. Online vind je meerdere varianten, hoogtes en extra’s zoals set met boompalen of grond voeding. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Dit duurt ongeveer 5 werkdagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Cedrus libani Fastigiata aanbieding afgeleverd en aangeplant door een deskundige boomspecialist. Dankzij deze service hoeft je niet zelf in de tuin te werken en kan je ervanuit gaan dat het altijd correct wordt neergezet. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Bedenk wel: de plaats waar de boom neergezet wordt moet vrij zijn van worteldoek, bekabeling, straatwerk, oude wortels, puin en grind en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie