Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

liguster-op-stam-ligustrum-delavayanum-bestellen-bezorgen

Liguster op stam (Ligustrum delavayanum) online bestellen

De Liguster op stam (Ligustrum delavayanum) gemakkelijk online bestellen en laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op onze bomen-vergelijkingssite check je handige info over deze Liguster. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de aangesloten winkels. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de boom netjes voor jou geplant. De kleur van de boom is Blauw, Groen, Wit, Zwart. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Juni. Uiteindelijk wordt deze boom circa 600 cm. Deze Liguster op stam kan je al laten bezorgen vanaf €494,95.

Naam boomLiguster op stam (Ligustrum delavayanum)
Latijnse naamLigustrum delavayanum
CategorieLiguster
Vanafprijs€494,95
KleurenBlauw, Groen, Wit, Zwart
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeJuni

Liguster op stam (Ligustrum delavayanum) bezorgen aan huis (april 2024)

De Ligustrum delavayanum geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen geven schaduwrijke plekken, ecologisch evenwicht en bieden privacy. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Liguster een hele goede optie. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Dit biedt verschillende voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Door de boomspecialist wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In deze tabel vergelijk je verschillende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Liguster op stam Ligustrum delavayanum online kan kopen. Of bekijk meer informatie over de Lei Tulpenboom (Liriodendron tulpifera leiboom).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Ligustrum delavayanum (Liguster op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Veel bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met een speciale koeriersdienst. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Een dag voor levering ontvang je een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je aankoop wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Liguster op stam kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Let ook op andere aspecten zoals groeiwijze, bewatering, snoeiwerk, tegelwerk.

 4. Hoe plant ik een boom?

  De Liguster op stam Ligustrum delavayanum kunt u aanplanten in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Graaf een diep plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en controleer of de boom niet te diep staat. Gebruik eventueel boompalen om hem extra te verstevigen.

 5. Verzorgen

  Na het aanplanten is het cruciaal om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Vooral in het bloeiseizoen (Juni). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot de warme periode voorbij is. In de warme maanden is het slim om de boom wat extra water te geven.

Liguster op stam goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk opties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Belangrijke informatie over de Ligustrum delavayanum

De liguster op stam (Ligustrum delavayanum) is een stamplant met diep glanzend, groen blad wat een mooie sierwaarde geeft in de winter. Er komen aan de liguster mooie, heerlijk geurende, witte bloemen, die later plaats maken voor zwarte besjes. Een sterke boom die op vrijwel iedere grond goed groeit. Plaats bij deze liguster een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 600 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Bolvormig, Kroonvorm. De kleur van het blad is Blauw, Groen, Wit, Zwart. Deze boom bloeit met name in Juni. De boom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Goed om te weten: deze Liguster is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Lei Tulpenboom (Liriodendron tulpifera leiboom).

Maximale hoogte600 cm
GroeivormBolvormig, Kroonvorm
Geschikte grondDroge grond, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Ligustrum delavayanum april 2024
Wat is de kleur van de Ligustrum delavayanum?

De belangrijkste kleuren zijn Blauw, Groen, Wit, Zwart. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Juni. Daarbij is het goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet goed begaanbaar zijn zonder puin, oude beplanting, grind, stronken enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). Kies een van de volgende grondsoorten: Droge grond, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond.

Welk standplaats is geschikt voor de Liguster op stam?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Let erop dat hij voldoende vrij staat: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Houd ook rekening met schaduwvorming en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Op welke manier kan ik de Ligustrum delavayanum Liguster op stam aan huis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Liguster op stam probleemloos in de eigen tuin laten bezorgen. Bij de boom-expert kan je kiezen uit meerdere hoogtes, varianten en andere essentials zoals boom palenboor en bemesting. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. De geschatte levertijd is circa 5 – 7 dagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt de voordelige Ligustrum delavayanum aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een deskundige hovenier. Op die manier hoef je zelf eigenlijk niets te doen en weet je zeker dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Belangrijk: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet goed begaanbaar zijn zonder oude wortels, straatwerk, puin en grind, stronken, bekabeling en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie