Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

lindeboom-tilia-cordata-erecta-bestellen-bezorgen

Lindeboom (Tilia cordata ‘Erecta’) online bestellen

De Lindeboom (Tilia cordata ‘Erecta’) online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op Bomenbezorgen.nl tref je veel info en tips voor deze Lindeboom. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De kleuren van het blad zijn Geel, Groen, Wit. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Juni. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 1000 cm. Dit type Lindeboom is te koop voor prijzen v.a. €62,75.

Naam boomLindeboom (Tilia cordata ‘Erecta’)
Latijnse naamTilia cordata Erecta
CategorieLindeboom
Vanafprijs€62,75
KleurenGeel, Groen, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenJuni

Lindeboom (Tilia cordata Erecta) bezorgen aan huis (april 2024)

De Tilia cordata ‘Erecta’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen verschaffen schaduw, ecologisch evenwicht en zorgen voor diepte in je tuin. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is dit type Lindeboom een hele goede optie. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hebt geen aanhangwagen nodig en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Hierbij worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de tabel hierna vergelijk je betrouwbare online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Lindeboom Tilia cordata Erecta online kopen kan. Of bekijk meer over de Laurier haag (Prunus laurocerasus ‘Etna’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Tilia cordata Erecta (Lindeboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. De boom laten leveren

  Veel bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar het gekozen adres. Een boom is een levend organisme. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je ontvangt altijd vroegtijdig een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw product wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Lindeboom gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Andere aspecten die van belang zijn: bewatering, schaduw, snoeiwerk, wortels.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Deze Lindeboom Tilia cordata Erecta kan men aanplanten in Alle, Normale grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Til de boom voorzichtig in het gat en vul het deels met aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Onderhoud

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het ontzettend belangrijk om de kluit vochtig te houden. Vooral in de groeimaanden (Juni). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot de warme periode voorbij is. Tijdens de zomerdagen is het een goed idee om wat aanvullend water bij te geven.

Lindeboom goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk acties en kies voor bezorging tot in de tuin

Aanvullende informatie over de Tilia cordata ‘Erecta’

De lindeboom Tilia cordata ‘Erecta’ heeft donkergroene bladeren. In de vroege zomer licht gele bloemen, deze zijn licht geurend. Mooie smalle opgaande boom. De maximale groeihoogte is ongeveer 1000 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Breed / verspreid, Kroonvorm. Qua kleuren zie je voornamelijk Geel, Groen, Wit. Deze boom bloeit met name in Juni. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Goed om te weten: deze Lindeboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Laurier haag (Prunus laurocerasus ‘Etna’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormBreed / verspreid, Kroonvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Tilia cordata ‘Erecta’ april 2024
Wat is de kleur van de Tilia cordata Erecta?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Geel, Groen, Wit. De bladeren komen tot bloei in Juni. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De locatie waar de boom ingegraven wordt dient vrij te zijn van straatwerk, oude wortels, grind, puin enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Wat is de beste standplaats voor de Lindeboom?

De juiste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Let ook goed op de schutting: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Denk tenslotte ook aan verlies van bladeren en wortelopdruk.

Hoe kan ik de Tilia cordata Erecta Lindeboom aan huis laten leveren?

Je kunt deze Lindeboom makkelijk en snel thuis laten afleveren. Bij online bomenwinkels vind je allerlei soorten, maten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals een boomband of grond voeding. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een speciale koeriersdienst. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, zo’n 4 of 6 dagen.

Wat betekent aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt de voordelige Tilia cordata Erecta aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een vakbekwame hovenier. Met deze extra service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en weet je 100% zeker dat het altijd correct wordt neergezet. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Let op: de aanplantplek moet schoon zijn, dus geen puin en grind, stronken, worteldoek, straatwerk, oude wortels en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie