Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

lijsterbes-sorbus-auc-sheerwater-seedling-bestellen-bezorgen

Lijsterbes (Sorbus auc. Sheerwater seedling) online bestellen

De Lijsterbes (Sorbus auc. Sheerwater seedling) voordelig online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op Bomenbezorgen.nl tonen wij veel informatie en verzorgingstips voor deze Lijsterbes. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de toonaangevende tuincentra. Met de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Geel, Groen, Wit. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 800 cm. Dit type Lijsterbes is te koop voor prijzen v.a. €55,95.

Naam boomLijsterbes (Sorbus auc. Sheerwater seedling)
Latijnse naamSorbus auc. Sheerwater seedling
CategorieLijsterbes
Prijsindicatie€55,95
KleurenGeel, Groen, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMei

Lijsterbes (Sorbus auc. Sheerwater seedling) thuis bezorgen (april 2024)

De Sorbus auc. Sheerwater seedling is onmisbaar in elke tuin. Bomen geven plekken voor verkoeling op warme dagen, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? In dat geval is deze Lijsterbes iets wat je kunt overwegen. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Dit biedt verschillende voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Daardoor wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de tabel hierna vergelijk je verschillende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Lijsterbes Sorbus auc. Sheerwater seedling online kunt bestellen. Of bekijk meer over de Lei Rode Bes (Ribes rubrum ‘Jonkheer van Tets’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Sorbus auc. Sheerwater seedling (Lijsterbes) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met speciaal transport. Een boom is een levend organisme. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je ontvangt altijd vroegtijdig een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je aankoop wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een plek die genoeg waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Lijsterbes kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Andere aspecten die van belang zijn: tegelwerk, schaduw, snoeiwerk, groeiwijze.

 4. De aanplanting

  Een Lijsterbes Sorbus auc. Sheerwater seedling kunt u aanplanten in Alle, Normale grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en vul het deels met aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om hem te ondersteunen.

 5. Onderhouden

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het belangrijk om de kluit vochtig te houden. Vooral in de bloeimaanden (Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot de zomerperiode achter de rug is. In een periode van droogte wordt het aanbevolen om de boom wat extra water te geven.

Lijsterbes goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Check acties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Verzorgingsinformatie over de Sorbus auc. Sheerwater seedling

Deze lijsterbes (Sorbus aucuparia ‘Sheerwater seedling’) heeft kleine en geurende witte bloemen, deze verschijnen in grote tuilen terwijl het blad uitloopt. Al vrij vroeg, in juli en augustus, verschijnen de talrijke oranjerode vruchten in deze lijsterbes (Sorbus aucuparia ‘Sheerwater seedling’). De stam en takken zijn recht opgaand en de gladde stam is lichtgrijs van kleur. Deze Lijsterbes heeft grijsgroene bladeren die in de herfst verkleuren naar geelrood. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond en tuinturf bij het planten. De maximale groeihoogte is ongeveer 800 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Opgaand. Samenvatting van de kleur: Geel, Groen, Wit. De groeiperiode is Mei. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Tip: deze Lijsterbes is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden mooie herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Lei Rode Bes (Ribes rubrum ‘Jonkheer van Tets’).

Maximale hoogte800 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Sorbus auc. Sheerwater seedling april 2024
Wat zijn de kleuren van de Sorbus auc. Sheerwater seedling?

De kleur van het blad is Geel, Groen, Wit. Het blad bloeit op in Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plek waar je de boom plant dient compleet toegankelijk te zijn zonder grind, bekabeling, worteldoek, stronken enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Normale grond.

Wat is de beste standplaats voor de Lijsterbes?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Let ook goed op de schutting: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Bekijk ook andere factoren als bladverlies en wortels die doorschieten.

Wanneer kan ik de Sorbus auc. Sheerwater seedling Lijsterbes thuis laten bezorgen?

Je kunt een Lijsterbes gemakkelijk thuis laten afleveren. Bij de online bomenexpert kies je uit meerdere varianten, hoogtes en andere benodigdheden zoals tuinpalen of potgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een speciale koeriersdienst. Reken echter wel op bezorgtijden van doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt deze voordelige Sorbus auc. Sheerwater seedling aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een deskundige hovenier. Door deze handige service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en mag je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Tip: de plantplaats moet goed begaanbaar zijn zonder straatwerk, worteldoek, stronken, puin en grind, bekabeling en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie