Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

lijsterbes-sorbus-aucuparia-edulis-bestellen-bezorgen

Lijsterbes (Sorbus aucuparia ‘Edulis’) online bestellen

De Lijsterbes (Sorbus aucuparia ‘Edulis’) gemakkelijk online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op dit portaal bekijk je veel nuttige informatie over deze Lijsterbes. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de boomspecialisten en verkooppunten. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De bladkleur is mooi: Groen, Oranje, Rood, Wit. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is April, Mei. De maximale hoogte is ongeveer 1000 cm. Deze Lijsterbes kan je al laten bezorgen vanaf €55,95.

Naam boomLijsterbes (Sorbus aucuparia ‘Edulis’)
Latijnse naamSorbus aucuparia Edulis
CategorieLijsterbes
Vanafprijs€55,95
KleurenGroen, Oranje, Rood, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei

Lijsterbes (Sorbus aucuparia Edulis) thuis bezorgen (april 2024)

De Sorbus aucuparia ‘Edulis’ is een echte eyecatcher. Bomen leveren plekken voor verkoeling op warme dagen, ze beperken wateroverlast en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Lijsterbes iets wat je kunt overwegen. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Bij deze service worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de bijgaande tabel vergelijk je verschillende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Lijsterbes Sorbus aucuparia Edulis kunt bestellen (online). Of vind informatie en tips voor de Lei Rode Kruisbes (Ribes uva-crispa ‘Hinnonmaki Röd’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Sorbus aucuparia Edulis (Lijsterbes) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  De meeste bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar jouw woning. Bomen zijn levende organismen. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Een dag voor levering ontvang je een mail of SMS met een trackinglink. Jouw product wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Lijsterbes kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Neem ook zaken in acht als bewatering, tegelwerk, groeiwijze, wortels.

 4. Hoe plant ik een boom?

  De Lijsterbes Sorbus aucuparia Edulis kan je volgens de kweker planten in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Monteer eventueel ook boompalen voor aanvullende ondersteuning.

 5. Verzorgen

  Na het aanplanten is het essentieel om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Dit is met name cruciaal in het bloeiseizoen (April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot de zomerperiode achter de rug is. In de drogere maanden raden we aan wat aanvullend water bij te geven.

Lijsterbes goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Bekijk opties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Tips en informatie over de Sorbus aucuparia ‘Edulis’

De Sorbus aucuparia ‘Edulis’ is een bladverliezende, breed uitgroeiende boom. De bladeren bestaan uit middelgroene blaadjes die rood of geel kleuren in de herfst. In het voorjaar witte bloemen en in de herfst rode vruchten. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 1000 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Breed / verspreid. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Groen, Oranje, Rood, Wit. De groeiperiode is April, Mei. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Tip: deze Lijsterbes is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst prachtige herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Lei Rode Kruisbes (Ribes uva-crispa ‘Hinnonmaki Röd’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Sorbus aucuparia ‘Edulis’ april 2024
In welke kleur komt het blad van de Sorbus aucuparia Edulis?

De boom heeft verschillende kleuren Groen, Oranje, Rood, Wit. De groeiperiode is April, Mei. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet volledig vrij zijn van o.a. bekabeling, worteldoek, oude beplanting, stronken enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Normale grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Lijsterbes?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Houd rekening met uw buren: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Kijk ook goed naar overhangende takken, schaduw en wortelopdruk.

Op welke manier kan ik de Sorbus aucuparia Edulis Lijsterbes bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt deze Lijsterbes probleemloos laten leveren aan huis. Bij de boom-expert kan je kiezen uit meerdere hoogtes, varianten en eventuele hulpmiddelen zoals boompalen en bemesting. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. Reken echter wel op bezorgtijden van circa 5 – 7 dagen.

Wat is de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Sorbus aucuparia Edulis aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een vakbekwame boomexpert. Door deze handige service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en kan je er rustig vanuit gaan dat alles op de juiste manier geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Belangrijk: de plek waar de boom geplant gaat worden moet volledig vrij zijn van o.a. bekabeling, worteldoek, oude wortels, puin en grind, straatwerk en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie