Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

stermagnolia-magnolia-stellata-bestellen-bezorgen

Stermagnolia (Magnolia stellata) online bestellen

De Stermagnolia (Magnolia stellata) gemakkelijk online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op Bomenbezorgen.nl vind je veel praktische info over deze Magnolia. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Met behulp van de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De bladkleur is mooi: Groen, Wit. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is April. De uiteindelijke hoogte is 150 cm. Dit type Stermagnolia is te koop voor prijzen v.a. €22,50.

Naam boomStermagnolia (Magnolia stellata)
Latijnse naamMagnolia stellata
CategorieMagnolia
Vanafprijs€22,50
KleurenGroen, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril

Stermagnolia (Magnolia stellata) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Magnolia stellata is een echte eyecatcher. Bomen zorgen voor schaduw, ze dempen het geluid van de omgeving en dienen uitstekend als perceel afboording. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is dit type Magnolia zeker een hele leuke mogelijkheid. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Daardoor wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de tabel hierna vergelijk je verschillende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Stermagnolia Magnolia stellata online kan kopen. Of vind informatie en tips voor de Sikkelden (Cryptomeria japonica ‘Cristata’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Magnolia stellata (Stermagnolia) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar jouw woning. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt de dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw boom wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die het water goed afvoert en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Stermagnolia kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Andere aspecten die van belang zijn: schaduw, tegelwerk, groeiwijze, snoeiwerk.

 4. Aanplanten van de boom

  Een Stermagnolia Magnolia stellata kan men aanplanten in Alle, Normale grond. Vermijd altijd wit straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Graaf boompalen in om hem extra te verstevigen.

 5. Onderhouden

  De de beplanting is het belangrijk om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeimaanden (April). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot het blad valt in de herfst. In een periode van droogte is het slim om de grond regelmatig te bevochtigen.

Stermagnolia goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Magnolia stellata

De Magnolia stellata is een bladverliezende, ronde, breed uitgroeiende heester of kleine boom. Volledig winterhard. Vormt van halverwege het voorjaar tot in de vroege zomer, voordat de smalle, diepgroene bladeren verschijnen, grote, geurende, stervormige, witte bloemen met een paarse gloed Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 150 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Kroonvorm. Qua kleuren zie je voornamelijk Groen, Wit. De bloeitijd is April. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Alle, Normale grond. Opmerking: deze Magnolia is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Sikkelden (Cryptomeria japonica ‘Cristata’).

Maximale hoogte150 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Magnolia stellata april 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Magnolia stellata?

De boom heeft verschillende kleuren Groen, Wit. Het blad bloeit op in April. Daarbij is het goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De aanplantplek moet schoon zijn, dus geen bekabeling, stronken, worteldoek, oude wortels enz. Zo kan de boom goed wortelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Normale grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Stermagnolia?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De bodem moet niet te nat en niet te droog zijn. Let op schuttingen & overkappingen: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Houd ook rekening met schaduw en wortelopdruk.

Hoe kan ik de Magnolia stellata Stermagnolia thuis laten leveren?

Jij kan een Stermagnolia eenvoudig thuis laten afleveren. Online vind je meerdere varianten, hoogtes en maak je jouw bestelling compleet met o.a. tuinpalen of grond voeding. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, zo’n 4 of 6 dagen.

Wat is de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw voordelige Magnolia stellata aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een professionele boomspecialist. Daardoor wordt al het werk uit handen genomen en kan je er rustig vanuit gaan dat het proces op een goede manier verloopt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Let op: de aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. straatwerk, puin en grind, oude wortels, stronken, bekabeling en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie