Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

meelbes-sorbus-aria-magnifica-bestellen-bezorgen

Meelbes (Sorbus aria ‘Magnifica’) online bestellen

De Meelbes (Sorbus aria ‘Magnifica’) direct online bestellen en laten thuisbezorgen? Wij helpen je graag verder! Op dit portaal vind je uitgebreide informatie over deze Meelbes. Je kunt direct online bestellen bij een van de aangesloten winkels. Met de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De boom is mooi gekleurd: Groen, Oranje, Rood, Wit. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Juni. De maximale hoogte is ongeveer 600 cm. Dit type Meelbes is al te koop voor €55,95.

Naam boomMeelbes (Sorbus aria ‘Magnifica’)
Latijnse naamSorbus aria Magnifica
CategorieMeelbes
Prijsindicatie€55,95
KleurGroen, Oranje, Rood, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenJuni

Meelbes (Sorbus aria Magnifica) thuis bezorgen (april 2024)

De Sorbus aria ‘Magnifica’ is tegenwoordig erg populair. Bomen zorgen voor schaduwrijke plekken, ze dempen het geluid van de omgeving en dieren zijn er gek op. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Meelbes zeker een hele leuke mogelijkheid. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hebt geen aanhangwagen nodig en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Daardoor worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In deze tabel vergelijk je diverse online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Meelbes Sorbus aria Magnifica online bestellen kan. Of klik door naar de pagina over de Weigela op stam (Weigelia florida ‘Magical Rain Bow’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Sorbus aria Magnifica (Meelbes) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. De boom wordt geleverd

  De meeste bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar jouw woning. Een boom is een levend product. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je krijgt meestal een dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Je aankoop wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en goed zonlicht krijgt. De Meelbes kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Bekijk ook relevante details zoals bewatering, groeiwijze, wortels, schaduw.

 4. De aanplanting

  Een Meelbes Sorbus aria Magnifica kan je volgens de kweker planten in Elke grondsoort. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de boom komt te staan. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en vul het deels met aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen voor extra stevigheid.

 5. Boomonderhoud

  Zodra de boom in de grond staat is het cruciaal om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Houd dit vooral in de gaten tijdens het bloeiseizoen (Juni). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Tijdens de zomerdagen is het noodzakelijk om wat aanvullend water bij te geven.

Meelbes goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Vergelijk acties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Extra informatie over de Sorbus aria ‘Magnifica’

Deze meelbes (Sorbus aria ‘Magnifica’) bloeit met witte bloemen die later uitgroeien tot oranje, rode bessen. Het blad van de meelbes (Sorbus aria ‘Magnifica’) is groen en aan de onderkant iets witviltig grijs. De meelbes heeft op jonge leeftijd een vrij smalle kegelvormige kroon die op latere leeftijd breed, eirond wordt. Deze meelbes word ongeveer 10 meter hoog. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond en tuinturf bij het planten. De maximale hoogte ligt op ongeveer 600 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Breed / verspreid. De kleur van het blad is Groen, Oranje, Rood, Wit. De bloeitijd is Juni. Hij houdt van een standplaats in de Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Elke grondsoort. Belangrijk detail: deze Meelbes is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Weigela op stam (Weigelia florida ‘Magical Rain Bow’).

Maximale hoogte600 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Sorbus aria ‘Magnifica’ april 2024
In welke kleur komt het blad van de Sorbus aria Magnifica?

De kleur van het blad is Groen, Oranje, Rood, Wit. De bloeitijd is Juni. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet goed begaanbaar zijn zonder oude beplanting, puin, worteldoek, grind enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Elke grondsoort.

Welk standplaats is geschikt voor de Meelbes?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet niet te nat en niet te droog zijn. Let ook goed op de schutting: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Kijk ook goed naar schaduwvorming en wortelopdruk.

Hoe snel kan ik de Sorbus aria Magnifica Meelbes aan huis laten bezorgen?

Jij kan deze Meelbes snel en voordelig laten leveren aan huis. Bij de online bomenexpert kies je uit verschillende formaten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boom palenboor of bemesting. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. De bezorgtijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat is de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Sorbus aria Magnifica aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een professionele boomspecialist. Op die manier hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en weet je 100% zeker dat het proces op een goede manier verloopt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Bedenk wel: de plaats waar de boom neergezet wordt moet schoon zijn, dus geen puin en grind, stronken, straatwerk, bekabeling, worteldoek en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie