Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

koreaanse-zilverspar-abies-koreana-silberlocke-bestellen-bezorgen

Koreaanse zilverspar (Abies koreana ‘Silberlocke’) online bestellen

De Koreaanse zilverspar (Abies koreana ‘Silberlocke’) voordelig online bestellen en laten bezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op deze pagina vind je veel nuttige informatie over deze Zilverspar. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Met de optionele aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De kleuren van het blad zijn Groen. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is April tot Juni. De uiteindelijke hoogte is circa 400 cm. Dit type Koreaanse zilverspar kan jij online kopen vanaf €17,95.

Naam boomKoreaanse zilverspar (Abies koreana ‘Silberlocke’)
Latijnse naamAbies koreana Silberlocke
CategorieZilverspar
Verkoopprijs v.a.€17,95
KleurGroen
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril tot Juni

Koreaanse zilverspar (Abies koreana Silberlocke) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Abies koreana ‘Silberlocke’ is een echte eyecatcher. Bomen verschaffen een eigen microklimaat, zorgen voor zuurstof en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Wil jij jouw tuin opvrolijken? In dat geval is dit type Zilverspar zeker een hele leuke mogelijkheid. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Dit biedt verschillende voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hebt geen aanhangwagen nodig en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Bij deze service wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In onderstaande tabel vergelijk je betrouwbare online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Koreaanse zilverspar Abies koreana Silberlocke online kunt bestellen. Zie ook meer informatie over de Leiboom Spaanse aak (Lei-acer campestre).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Abies koreana Silberlocke (Koreaanse zilverspar) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Bezorging van de boom

  De meeste producten worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gewenste afleveradres. Een boom is een levend organisme. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt de dag voor levering een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je aankoop wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die genoeg waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Koreaanse zilverspar kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Let ook op andere aspecten zoals tegelwerk, snoeiwerk, wortels, schaduw.

 4. Aanplanten van de boom

  Zo’n Koreaanse zilverspar Abies koreana Silberlocke kunt u aanplanten in Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Graaf een diep plantgat waarin de boom komt te staan. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en gebruik aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen voor meer stabiliteit.

 5. Boomverzorging

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het essentieel om de kluit vochtig te houden. Dit is met name belangrijk tijdens het groeiseizoen (April tot Juni). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot de warme periode voorbij is. Bij een droge periode wordt het aanbevolen om regelmatig extra water toe te dienen.

Koreaanse zilverspar goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk opties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Tips en informatie over de Abies koreana ‘Silberlocke’

De Abies koreana ‘Silberlocke’ is een traag groeiende Koreaanse zilverspar met brede, kegelvormige groei. De ‘Silberlocke’ kan 400cm hoog worden, maar doet hier minimaal vijftien jaar over. De zachte, glimmende, horizontale naalden kleuren donkergroen aan de bovenkant en zilverkleurig wit aan de onderkant. Jonge planten dragen violetblauwe, rechtopstaande kegels in grote groepen. De Zilverspar is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke aanvulling op uw wintertuin. De ‘Silberlocke’ komt het beste tot zijn recht als blikvangende solitair. De Abies koreana ‘Silberlocke’ gedijt het beste op vochthoudende, goed doorlatende, lichtzure grond in de volle zon. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. De maximale groeihoogte is ongeveer 400 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Kegel. De kleur van het blad is Groen. Het groeiseizoen is in April tot Juni. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Belangrijk: deze Zilverspar is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Leiboom Spaanse aak (Lei-acer campestre).

Maximale hoogte400 cm
GroeivormKegel
Geschikte grondAlle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Abies koreana ‘Silberlocke’ april 2024
Welke kleur heeft het blad van de Abies koreana Silberlocke?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Groen. Hij komt tot bloei in April tot Juni. Daarbij is het goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plek waar de boom geplant gaat worden dient compleet toegankelijk te zijn zonder straatwerk, oude beplanting, stronken, worteldoek enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Maak met een schep de grond goed los (waterdoorlatend). Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond.

Welk standplaats is geschikt voor de Koreaanse zilverspar?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De aarde moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Denk ook aan andere bewoners: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Denk tenslotte ook aan mogelijke ongewenste schaduw en doorschietende wortels.

Op welke manier kan ik de Abies koreana Silberlocke Koreaanse zilverspar bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan deze Koreaanse zilverspar gemakkelijk in de eigen tuin laten bezorgen. Bij de online bomenexpert kies je uit diverse soorten groottes en andere benodigdheden zoals boom palenboor en grondmest. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. De geschatte levertijd is plus minus een week.

Wat is de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw voordelige Abies koreana Silberlocke aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een erkende hovenier. Met deze extra service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en kan je er rustig vanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Let op: de locatie waar de boom ingegraven wordt moet schoon zijn, dus geen straatwerk, bekabeling, puin en grind, stronken, worteldoek en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie