Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

dikke-mispel-haagvorm-mespilus-germanica-westerveld-bestellen-bezorgen

Dikke Mispel haagvorm (Mespilus germanica ‘Westerveld’) online bestellen

De Dikke Mispel haagvorm (Mespilus germanica ‘Westerveld’) goedkoop online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op onze bomen-vergelijkingssite tref je veel praktische info over deze Mispelboom. Bestellen kan gemakkelijk bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de boom netjes voor jou geplant. De kleuren van het blad zijn Wit. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Mei, juni. Uiteindelijk wordt deze boom circa 200 cm. Dit type Dikke Mispel haagvorm is al te bestellen vanaf €524,75.

Naam boomDikke Mispel haagvorm (Mespilus germanica ‘Westerveld’)
Latijnse naamMespilus germanica Westerveld
CategorieMispelboom
Prijsindicatie€524,75
KleurWit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMei, juni

Dikke Mispel haagvorm (Mespilus germanica Westerveld) bezorgen aan huis (juni 2024)

De Mespilus germanica ‘Westerveld’ is een echte eyecatcher. Bomen zorgen voor verkoeling, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en dienen uitstekend als perceel afboording. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? In dat geval is deze Mispelboom een uitstekende keuze. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit biedt verschillende voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Hierbij wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de tabel hieronder vergelijk je meerdere online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Dikke Mispel haagvorm Mespilus germanica Westerveld online kopen kan. Of bekijk alles over de Kweepeer (Cydonia oblonga ‘Portugal’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Mespilus germanica Westerveld (Dikke Mispel haagvorm) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Bezorging van de boom

  De meeste producten worden binnen ongeveer een week verstuurd naar het gekozen adres. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je ontvangt altijd vroegtijdig een mail of SMS met een trackinglink. Jouw bestelling wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Dikke Mispel haagvorm kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Neem ook zaken in acht als snoeiwerk, bewatering, wortels, tegelwerk.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Deze Dikke Mispel haagvorm Mespilus germanica Westerveld is aan te planten in Kalkrijk, Normale grond. Vermijd altijd wit straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en vul het deels met aanplantgrond. Graaf boompalen in om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Boomonderhoud

  Zodra de boom in de grond staat is het essentieel om genoeg water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens de groeiperiode (Mei, juni). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot de zomerperiode achter de rug is. In een periode van droogte is het een goed idee om de kluit extra nat te houden.

Dikke Mispel haagvorm goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Aanvullende informatie over de Mespilus germanica ‘Westerveld’

De Mespilus germanica ‘Westerveld’ is een zeer decoratieve fruitboom hier in haagvorm. Vanaf mei verschijnen er opvallende, grote witte bloemen aan deze Mispel. Het langwerpige, groene blad is zeer fijn gezaagd en zacht behaard dat in de herfst prachtig rood- bruin tot goud- oranje verkleurt, een echte aanwinst voor uw ‘herfst’ tuin. Na de bloei vormt de Mespilus germanica ‘Westerveld’ bruine eetbare vruchten welke geplukt kunnen worden na de eerste nachtvorst. Na de oogst van de mispels kunnen deze het beste eerst drie weken bewaard worden op een koele donkere plaats (kelder) met het kroontje naar beneden gericht. De opvallende mispelvruchten zijn bijzonder geschikt voor de bloemsierkunst en voor het verwerken van jam, confituur en gelei. Gebruik Aanplantgronsd bij het planten. De maximale groeihoogte is ongeveer 200 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Haagvorm, Opgaand. Qua kleuren zie je voornamelijk Wit. Deze boom bloeit met name in Mei, juni. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De meeste geschikte grond is: Kalkrijk, Normale grond. Tip: deze Mispelboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom mooie herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Kweepeer (Cydonia oblonga ‘Portugal’).

Maximale hoogte200 cm
GroeivormHaagvorm, Opgaand
Geschikte grondKalkrijk, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Mespilus germanica ‘Westerveld’ juni 2024
Welke kleur heeft het blad van de Mespilus germanica Westerveld?

De boom heeft verschillende kleuren Wit. De groeiperiode is Mei, juni. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. stronken, puin, straatwerk, oude wortels enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Kalkrijk, Normale grond.

Wat is de ideale standplaats voor de Dikke Mispel haagvorm?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Denk ook aan andere bewoners: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Denk tenslotte ook aan mogelijke ongewenste schaduw en wortelopdruk.

Hoe kan ik de Mespilus germanica Westerveld Dikke Mispel haagvorm aan huis laten bezorgen?

Je kunt een Dikke Mispel haagvorm lekker makkelijk in de eigen tuin laten bezorgen. Bij de online bomenexpert kies je uit allerlei soorten, maten en eventuele hulpmiddelen zoals een boomband en aanplantgrond. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. De geschatte levertijd is circa 5 – 7 dagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt deze voordelige Mespilus germanica Westerveld aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een deskundige boomspecialist. Daardoor hoef je niet alles zelf uit te zoeken en weet je 100% zeker dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Niet vergeten: de plaats waar de boom neergezet wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude wortels, puin en grind, bekabeling, straatwerk, stronken en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie