Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

dwergmispel-op-stam-cotoneaster-suecicus-coral-beauty-bestellen-bezorgen

Dwergmispel op stam (Cotoneaster suecicus ‘Coral Beauty’) online bestellen

De Dwergmispel op stam (Cotoneaster suecicus ‘Coral Beauty’) online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op deze pagina bieden wij handige info over deze Mispelboom. Bestellen kan gemakkelijk bij een van onze partners. Met behulp van de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De boom is mooi gekleurd: Groen, Oranje, Rood, Wit. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Mei. De uiteindelijke hoogte is 200 cm. Dit type Dwergmispel op stam kan jij online kopen vanaf €49,50.

Naam boomDwergmispel op stam (Cotoneaster suecicus ‘Coral Beauty’)
Latijnse naamCotoneaster suecicus Coral Beauty
CategorieMispelboom
Prijsindicatie€49,50
KleurenGroen, Oranje, Rood, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMei

Dwergmispel op stam (Cotoneaster suecicus Coral Beauty) laten thuisbezorgen (februari 2024)

De Cotoneaster suecicus ‘Coral Beauty’ is een echte eyecatcher. Bomen geven schaduw, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is dit type Mispelboom zeker een hele leuke mogelijkheid. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Dit biedt verschillende voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, een aanhangwagen is niet nodig en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Bij deze service worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de tabel hieronder vergelijk je verschillende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Dwergmispel op stam Cotoneaster suecicus Coral Beauty kunt bestellen (online). Of bekijk alles over de Perenboom (Pyrus communis ‘Beurre Alexandre Lucas’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Cotoneaster suecicus Coral Beauty (Dwergmispel op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Bezorging van de boom

  De meeste producten worden binnen ongeveer een week verstuurd met een speciale koeriersdienst. Een boom is een levend product. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je ontvangt altijd vroegtijdig een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je order wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een stukje grond die genoeg waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Dwergmispel op stam gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan schaduw, wortels, bewatering, tegelwerk.

 4. Het planten van de boom

  Zo’n Dwergmispel op stam Cotoneaster suecicus Coral Beauty plant je het beste in Alle, Droge grond, Humus, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en controleer of de boom niet te diep staat. Gebruik eventueel boompalen om hem extra te verstevigen.

 5. Onderhouden

  Na het aanplanten is het belangrijk om de grond vochtig te houden. Met name in het bloeiseizoen (Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Bij een droge periode is het noodzakelijk om de boom wat extra water te geven.

Dwergmispel op stam goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Vergelijk acties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Extra informatie over de Cotoneaster suecicus ‘Coral Beauty’

De prachtige Cotoneaster Suecicus ‘Coral Beauty’ is een Dwergmispel op stam welke normaal gebruikt word als bodembedekker. Echter op stam geënt is het een prachtig treurboompje met glanzendgroen blad. Als de winter niet te koud is is de Cotoneaster Suecicus ‘Coral Beauty’ (Dwergmispel op stam) zelfs bladhoudend. In het voorjaar verschijnen er kleine witte bloemen waarna er in het najaar een overdaad aan prachtige rode bessen aan de takken verschijnen. Deze Dwergmispel op stam is in meerdere stamhoogtes te bestellen. Deze Dwergmispel op stam kunt u beter niet snoeien, maar eens in de 3 á 4 jaar kunt u verjongingssnoei toepassen wat betekend dat u een paar oude takken wegsnoeit om ruimte te creeren voor jongere takken. De Cotoneaster Suecicus ‘Coral Beauty’ staat het liefst op een voedingrijke grond. Aanplanten met Potgrond Tuinturf en goed bijmesten met Tuinmest korrels. De maximale groeihoogte is ongeveer 200 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Hangend, Treurvorm. Samenvatting van de kleur: Groen, Oranje, Rood, Wit. Deze boom bloeit met name in Mei. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Droge grond, Humus, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Belangrijk detail: deze Mispelboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Ook is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Perenboom (Pyrus communis ‘Beurre Alexandre Lucas’).

Maximale hoogte200 cm
GroeivormHangend, Treurvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Cotoneaster suecicus ‘Coral Beauty’ februari 2024
Wat zijn de kleuren van de Cotoneaster suecicus Coral Beauty?

De boom heeft verschillende kleuren Groen, Oranje, Rood, Wit. Hij komt tot bloei in Mei. Goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De aanplantplek moet goed begaanbaar zijn zonder oude wortels, straatwerk, worteldoek, puin enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Droge grond, Humus, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Welke standplaats kiezen voor de Dwergmispel op stam?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Let erop dat hij voldoende vrij staat: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Onderzoek ook aspecten zoals bladverlies en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Op welke manier kan ik de Cotoneaster suecicus Coral Beauty Dwergmispel op stam bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt een Dwergmispel op stam moeiteloos en snel tot in de tuin laten leveren. Online vind je diverse soorten groottes en andere essentials zoals boom palenboor en aanplantgrond. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een vakkundige bezorgservice. De bezorgtijd is ongeveer 5 werkdagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de voordelige Cotoneaster suecicus Coral Beauty aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een professionele tuinman. Op die manier wordt al het werk uit handen genomen en kan je er rustig vanuit gaan dat het altijd correct wordt neergezet. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Advies: de aanplantplek moet vrij zijn van oude wortels, stronken, worteldoek, straatwerk, bekabeling en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie