Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

moerbei-bestellen-bezorgen

Moerbei online bestellen

De Moerbei direct online bestellen en laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op Bomenbezorgen.nl lees je handige info over deze Moerbei. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De bladkleur is mooi: Wit. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Mei, Juni. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 100 cm. Deze Moerbei kan jij online kopen vanaf €38,25.

Naam boomMoerbei
Latijnse naamMorus alba
Verkoopprijs v.a.€38,25
KleurenWit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMei, Juni

Moerbei (Morus alba) laten bezorgen in de tuin (februari 2024)

De Morus alba is onmisbaar in elke tuin. Bomen verschaffen een eigen microklimaat, zorgen voor zuurstof en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is dit type Moerbei zeker een hele leuke mogelijkheid. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hebt geen aanhangwagen nodig en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Hierbij wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de tabel hieronder vergelijk je verschillende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Moerbei Morus alba online bestellen kan. Of bekijk meer informatie over de Mispelboom.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Morus alba (Moerbei) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. De boom wordt geleverd

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gewenste afleveradres. Bomen zijn levende producten. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je ontvangt altijd vroegtijdig een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw product wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Moerbei kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan wortels, groeiwijze, tegelwerk, bewatering.

 4. Hoe plant ik een boom?

  De Moerbei Morus alba kunt u aanplanten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Til de boom voorzichtig in het gat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem te verankeren.

 5. Boomverzorging

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het ontzettend belangrijk om genoeg water te geven. Vooral in de bloeimaanden (Mei, Juni). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Bij een droge periode is het een goed idee om extra water te geven.

Moerbei goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Overzicht soorten Morus albaBekijk alle planten in deze categorie:

Maximale hoogte100 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtJa
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Morus alba februari 2024
Op welke manier kan ik de Morus alba Moerbei aan huis laten leveren?

Je kunt een Moerbei probleemloos bij u thuis laten bezorgen. Online vind je verschillende hoogtes, varianten en extra’s zoals boom palenboor en grondmest. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een vakkundige bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van zo’n 4 of 6 dagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt deze voordelige Morus alba aanbieding thuisbezorgd en geplant door een deskundige hovenier. Daardoor hoef je zelf eigenlijk niets te doen en ben je er verzekerd van dat het juist geplant wordt. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Niet vergeten: de plaats waar de boom neergezet wordt moet goed begaanbaar zijn zonder bekabeling, stronken, worteldoek, puin en grind, straatwerk en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie