Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Himalayaceder (Cedrus deodara ‘Pendula’)

himalayaceder-cedrus-deodara-pendula-bestellen-bezorgen

Himalayaceder (Cedrus deodara ‘Pendula’) online bestellen

De Himalayaceder (Cedrus deodara ‘Pendula’) online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op deze pagina bieden wij veel praktische informatie over deze Naaldboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De kleuren van het blad zijn Groen. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is Maart, April, Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 250 cm. Dit type Himalayaceder is al te koop voor €44,95.

Naam boomHimalayaceder (Cedrus deodara ‘Pendula’)
Latijnse naamCedrus deodara Pendula
CategorieNaaldboom
Verkoopprijs v.a.€44,95
KleurenGroen
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMaart, April, Mei

Himalayaceder (Cedrus deodara Pendula) laten bezorgen in de tuin ([maandjaar])

De Cedrus deodara ‘Pendula’ is tegenwoordig erg populair. Bomen bieden schaduwrijke plekken, ze beperken wateroverlast en dieren zijn er gek op. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is dit type Naaldboom een uitstekende keuze. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Bij deze service wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de bijgaande tabel vergelijk je meerdere online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Himalayaceder Cedrus deodara Pendula online bestellen kan. Of vind informatie en tips voor de Patio pruimenboom (Prunus domestica ´Hauszwetsche´).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Cedrus deodara Pendula (Himalayaceder) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. De boom wordt geleverd

  Veel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende organismen. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt de dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw bestelling wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een plek die het water goed afvoert en en genoeg licht krijgt. De Himalayaceder plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Bekijk ook relevante details zoals snoeiwerk, wortels, bewatering, groeiwijze.

 4. De aanplanting

  Zo’n Himalayaceder Cedrus deodara Pendula kan aangeplant worden in Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Plaats indien nodig boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Onderhoud

  Na het aanplanten is het belangrijk om de kluit nat te houden. Vooral in de bloeimaanden (Maart, April, Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. In de warme maanden is het verstandig om de kluit extra nat te houden.

Himalayaceder goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Check acties en kies voor bezorging tot in de tuin

Belangrijke informatie over de Cedrus deodara ‘Pendula’

De Cedrus deodara ‘Pendula’ is een traag groeiende Himalayaceder met kegelvormige tot zuilvormige groei en hangende takken. De ‘Pendula’ kan tot 250cm hoog worden, maar doet hier minimaal tien jaar over. De naalden zijn grijsgroen tot donkergroen en zitten aan takken waarvan het einde naar beneden hangt. Ook de top van de ‘Pendula’ is afhangend. De ‘Pendula’ draagt smalle, cilindrische, groene kegels. De Himalayaceder is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke aanvulling op uw wintertuin. De ‘Pendula’ komt het beste tot zijn recht als blikvangende solitair. De Cedrus deodara ‘Pendula’ gedijt het beste op droge tot vochthoudende, goed doorlatende, lichtzure grond in de volle zon of halfschaduw. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 250 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Breed / verspreid. Qua kleuren zie je voornamelijk Groen. De bloeiperiode is Maart, April, Mei. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Let op: deze Naaldboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Ook is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Patio pruimenboom (Prunus domestica ´Hauszwetsche´).

Maximale hoogte250 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Cedrus deodara ‘Pendula’ [maandjaar]
Wat zijn de kleuren van de Cedrus deodara Pendula?

De kleur van het blad is Groen. De boom groeit in Maart, April, Mei. Goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plaats waar de boom neergezet wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder bekabeling, worteldoek, grind, puin enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond.

Wat is de juiste standplaats voor de Himalayaceder?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond mag niet te nat of droog zijn. Denk ook aan andere bewoners: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Onderzoek ook aspecten zoals schaduw en wortels die doorschieten.

Hoe snel kan ik de Cedrus deodara Pendula Himalayaceder bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan de Himalayaceder eenvoudig bij u thuis laten bezorgen. Online vind je meerdere hoogtes, varianten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. boompalen, bamboestokken en mest. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. De geschatte levertijd is ongeveer 5 werkdagen.

Wat is de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt deze voordelige Cedrus deodara Pendula aanbieding afgeleverd en aangeplant door een ervaren bomenspecialist. Dankzij deze service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en weet je 100% zeker dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Let op: de plaats waar de boom neergezet wordt moet vrij zijn van puin en grind, worteldoek, oude wortels, straatwerk, stronken en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie