Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Kardinaalshoed op stam (Euonymus fortunei ‘Canadale Gold’)

kardinaalshoed-op-stam-euonymus-fortunei-canadale-gold-bestellen-bezorgen

Kardinaalshoed op stam (Euonymus fortunei ‘Canadale Gold’) online bestellen

De Kardinaalshoed op stam (Euonymus fortunei ‘Canadale Gold’) eenvoudig online bestellen en laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op dit portaal vind je veel info en tips voor deze Kardinaalshoed. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van onze partners. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De kleur van de boom is Bont, Geel, Groen, Wit. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in April, Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 300 cm. Dit type Kardinaalshoed op stam is te koop voor prijzen v.a. €52,50.

Naam boomKardinaalshoed op stam (Euonymus fortunei ‘Canadale Gold’)
Latijnse naamEuonymus fortunei Canadale Gold
CategorieKardinaalshoed
Prijsindicatie€52,50
KleurBont, Geel, Groen, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril, Mei

Kardinaalshoed op stam (Euonymus fortunei Canadale Gold) thuis bezorgen ([maandjaar])

De Euonymus fortunei ‘Canadale Gold’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen bieden een eigen microklimaat, ze dempen het geluid van de omgeving en geven sfeer en kleur aan de tuin. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Kardinaalshoed een hele goede optie. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Dit biedt verschillende voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Door de boomspecialist wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de tabel hieronder vergelijk je meerdere online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Kardinaalshoed op stam Euonymus fortunei Canadale Gold kunt bestellen (online). Of bekijk meer over de Kweepeer (Cydonia oblonga ‘Champion’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Euonymus fortunei Canadale Gold (Kardinaalshoed op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Bezorging van de boom

  Veel bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar jouw woning. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je krijgt de dag voor levering een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je aankoop wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Kardinaalshoed op stam plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Denk ook goed aan tegelwerk, groeiwijze, wortels, snoeiwerk.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Een Kardinaalshoed op stam Euonymus fortunei Canadale Gold plant je het beste in Alle, Humus, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Neem een schep en graaf een gat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Til de boom voorzichtig in het gat en controleer of de boom niet te diep staat. Gebruik eventueel boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Boomonderhoud

  Zodra de boom in de grond staat is het belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens de bloeimaanden (April, Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. Tijdens de zomerdagen adviseert de kweker om wat aanvullend water bij te geven.

Kardinaalshoed op stam goedkoop bestellen en razendsnel laten bezorgen

Check aanbiedingen en laat het tot in de tuin bezorgen

Aanvullende informatie over de Euonymus fortunei ‘Canadale Gold’

Deze mooie geelbonte Euonymus Fortunei ‘Canadale Gold’ op stam is ook nog eens bladhoudend. In het najaar verkleurd de Euonymus Fortunei ‘Canadale Gold’ (Kardinaalshoed op stam) rood en in het voorjaar kleurt hij weer terug naar geelbont. Deze Kardinaalshoed op stam is in meerdere stamhoogtes te bestellen. Deze Kardinaalshoed op stam is een langzame groeier en hoeft dus niet vaak gesnoeit te worden. Naarmate de plant ouder wordt kunt u de kroon goed in een bolvorm snoeien. De Euonymus Fortunei ‘Canadale Gold’ verlangt een plekje in de zon of halfzon. Inplanten met Potgrond en Tuinturf. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 300 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Bolvormig, Compact, Vertakt. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Bont, Geel, Groen, Wit. Het groeiseizoen is in April, Mei. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Humus, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Belangrijk detail: deze Kardinaalshoed is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Daarnaast is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden mooie herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Kweepeer (Cydonia oblonga ‘Champion’).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormBolvormig, Compact, Vertakt
Geschikte grondAlle, Humus, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringJa
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Euonymus fortunei ‘Canadale Gold’ [maandjaar]
Wat is de kleur van de Euonymus fortunei Canadale Gold?

De boom heeft verschillende kleuren Bont, Geel, Groen, Wit. De bloeitijd is April, Mei. Belangrijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plek waar de boom geplant gaat worden dient compleet toegankelijk te zijn zonder worteldoek, grind, puin, bekabeling enz. Zo kan de boom goed wortelen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Humus, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is de juiste standplaats voor de Kardinaalshoed op stam?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Houd ook rekening met de buren: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Kijk ook goed naar schaduwvorming en wortelopdruk.

Hoe kan ik de Euonymus fortunei Canadale Gold Kardinaalshoed op stam aan huis laten leveren?

Je kunt zo’n Kardinaalshoed op stam gemakkelijk laten leveren aan huis. Bij de boom-expert kan je kiezen uit meerdere hoogtes, varianten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. boompalen of grondmest. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Dit duurt zo’n 4 of 6 dagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt deze voordelige Euonymus fortunei Canadale Gold aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een deskundige boomspecialist. Op die manier wordt al het werk uit handen genomen en weet je 100% zeker dat het altijd correct wordt neergezet. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Let op: de plaats waar de boom neergezet wordt dient vrij te zijn van worteldoek, straatwerk, bekabeling, oude wortels, puin en grind en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie