Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

zwarte-den-pinus-nigra-pyramidalis-bestellen-bezorgen

Zwarte den (Pinus nigra ‘Pyramidalis’) online bestellen

De Zwarte den (Pinus nigra ‘Pyramidalis’) direct online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op deze website lees je veel informatie en verzorgingstips voor deze Naaldboom. Je kunt direct online bestellen bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Dankzij de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De kleur van de boom is Groen. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is April tot Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 1000 cm. Dit type Zwarte den kan jij online kopen vanaf €59,95.

Naam boomZwarte den (Pinus nigra ‘Pyramidalis’)
Latijnse naamPinus nigra Pyramidalis
CategorieNaaldboom
Vanafprijs€59,95
KleurenGroen
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeApril tot Mei

Zwarte den (Pinus nigra Pyramidalis) thuis laten bezorgen (mei 2023)

De Pinus nigra ‘Pyramidalis’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen zorgen voor koele plekken in de tuin, zorgen voor zuurstof en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? In dat geval is dit type Naaldboom een hele goede optie. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Door deze expert wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je verschillende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Zwarte den Pinus nigra Pyramidalis online kopen kan. Zie ook meer informatie over de Dikke Perenboom haagvorm (Pyrus communis ‘Triomphe de Vienne’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pinus nigra Pyramidalis (Zwarte den) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Houd vooraf rekening met de regels. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  De meeste producten worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gewenste afleveradres. Bomen zijn levende producten. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Je krijgt een dag van tevoren een mail of SMS met een trackinglink. Jouw product wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Juiste standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Zwarte den gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan snoeiwerk, schaduw, wortels, groeiwijze.

 4. De aanplanting

  Zo’n Zwarte den Pinus nigra Pyramidalis kan men aanplanten in Alle, Normale grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Graaf een diep plantgat waarin de boom komt te staan. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Til de boom voorzichtig in het gat en gebruik aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Onderhoud

  Na het aanplanten is het belangrijk om de kluit nat te houden. Vooral in de bloeiperiode (April tot Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). Bij een droge periode wordt het aanbevolen om wekelijks te sproeien.

Zwarte den goedkoop bestellen en laten bezorgen

Bekijk opties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Aanvullende informatie over de Pinus nigra ‘Pyramidalis’

De Pinus nigra ‘Pyramidalis’ is een Pijnboom die eerst smalle, opgaand groeit en later in de breedte groeit. De ‘Pyramidalis’ kan 2500cm hoog worden. De ‘Pyramidalis’ is dichtvertakt en heeft dikke, stevige, 3cm lange naalden die in bosjes op de takken staan. De naalden zijn felgroen tot donkergroen. De Pijnboom is zeer winterhard (tot -50 graden Celsius) en groenblijvend en is daardoor een mooie aanvulling op uw wintertuin. De ‘Pyramidalis’ komt goed tot zijn recht als slanke solitair, maar doet het ook goed op de hoek van een border of in groepen, bijvoorbeeld in bostuinen of heidetuinen. De Pinus nigra ‘Pyramidalis’ is een zeer sterke plant die het beste gedijt op voedselrijke, droge tot vochthoudende, lichtzure grond in de zon of halfschaduw.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 1000 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Breed / verspreid, Kegel, Opgaand. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Groen. Deze boom bloeit met name in April tot Mei. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. De meeste geschikte grond is: Alle, Normale grond. Opmerking: deze Naaldboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Dikke Perenboom haagvorm (Pyrus communis ‘Triomphe de Vienne’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormBreed / verspreid, Kegel, Opgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Pinus nigra ‘Pyramidalis’ mei 2023
Wat zijn de kleuren van de Pinus nigra Pyramidalis?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Groen. De groeiperiode is April tot Mei. Belangrijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De aanplantplek moet goed begaanbaar zijn zonder worteldoek, oude beplanting, stronken, oude wortels enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Welke standplaats kiezen voor de Zwarte den?

De perfecte standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Houd rekening met uw buren: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Denk tenslotte ook aan verlies van bladeren en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Hoe snel kan ik de Pinus nigra Pyramidalis Zwarte den bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt de Zwarte den snel en voordelig laten leveren aan huis. Bij de boom-expert kan je kiezen uit meerdere hoogtes, varianten en eventuele hulpmiddelen zoals een boompalenset of bemesting. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. De geschatte levertijd is zo’n 4 of 6 dagen.

Wat is de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt jouw voordelige Pinus nigra Pyramidalis aanbieding thuisbezorgd en geplant door een professionele tuinman. Daardoor wordt al het werk uit handen genomen en weet je zeker dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Niet vergeten: de plaats waar de boom neergezet wordt moet goed begaanbaar zijn zonder straatwerk, puin en grind, bekabeling, oude wortels, worteldoek en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie