Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

dikke-perenboom-haagvorm-pyrus-communis-triomphe-de-vienne-bestellen-bezorgen

Dikke Perenboom haagvorm (Pyrus communis ‘Triomphe de Vienne’) online bestellen

De Dikke Perenboom haagvorm (Pyrus communis ‘Triomphe de Vienne’) goedkoop online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op onze bomen-vergelijkingssite lees je informatie en eigenschappen van deze Perenboom. Of bestel direct bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De boom is mooi gekleurd: Wit. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 500 cm. Deze Dikke Perenboom haagvorm kan je al laten bezorgen vanaf €464,75.

Naam boomDikke Perenboom haagvorm (Pyrus communis ‘Triomphe de Vienne’)
Latijnse naamPyrus communis Triomphe de Vienne
CategoriePerenboom
Prijsindicatie€464,75
KleurWit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Dikke Perenboom haagvorm (Pyrus communis Triomphe de Vienne) thuis laten bezorgen (mei 2023)

De Pyrus communis ‘Triomphe de Vienne’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen zorgen voor schaduw, reinigen de lucht en dienen uitstekend als perceel afboording. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is deze Perenboom zeker een hele leuke mogelijkheid. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen aanhangwagen nodig en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Bij deze service wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de bijgaande tabel vergelijk je meerdere bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Dikke Perenboom haagvorm Pyrus communis Triomphe de Vienne online bestellen kan. Of klik door naar de pagina over de Schijncamellia (Stewartia pseudocamellia).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pyrus communis Triomphe de Vienne (Dikke Perenboom haagvorm) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. De boom wordt geleverd

  Veel bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar jouw woning. Bomen zijn levende producten. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt meestal een dag voor levering een mail of SMS met een trackinglink. Je aankoop wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Dikke Perenboom haagvorm kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Let ook op andere aspecten zoals wortels, snoeiwerk, tegelwerk, bewatering.

 4. Het planten van de boom

  De Dikke Perenboom haagvorm Pyrus communis Triomphe de Vienne plant je het beste in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Neem een schep en graaf een gat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en vul het deels met aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen om de boom stabiel te houden.

 5. Verzorgen

  Na het aanplanten is het belangrijk om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Dit is met name cruciaal in de bloeiperiode (Maart, April, Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Tijdens de zomerdagen is het noodzakelijk om de grond regelmatig te bevochtigen.

Dikke Perenboom haagvorm goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Aanvullende informatie over de Pyrus communis ‘Triomphe de Vienne’

De Pyrus communis ‘Triomphe de Vienne’ is een wit bloeiende perenboom in mei. Pyrus communis ‘Triomphe de Vienne’ is geen zelfbestuivende perenboom, enkele goede bestuivers zijn onder andere Conference of Beurré Hardy. De sappige handperen kunnen worden geplukt vanaf half augustus en kunnen dan worden bewaard tot eind oktober. In de periode januari tot maart, wanneer het overdag niet vriest, is het goed om de perenboom te snoeien. Snoei de kroon mooi open maar laat wel voldoende oude takken zitten voor de vruchtdracht van het nieuwe seizoen. Gebruik aanplantgrond bij het planten voor een goede start. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 500 cm. De groeiwijze is Haagvorm. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Wit. Het groeiseizoen is in Maart, April, Mei. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond. Tip: deze Perenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Schijncamellia (Stewartia pseudocamellia).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormHaagvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Pyrus communis ‘Triomphe de Vienne’ mei 2023
Welke kleur hebben de bladeren van de Pyrus communis Triomphe de Vienne?

De kleur van het blad is Wit. De groeiperiode is Maart, April, Mei. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet schoon zijn, dus geen straatwerk, oude beplanting, grind, puin enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond.

Welke standplaats kiezen voor de Dikke Perenboom haagvorm?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Let ook goed op de schutting: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Bekijk ook andere factoren als overhangende takken en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Kan ik de Pyrus communis Triomphe de Vienne Dikke Perenboom haagvorm aan huis laten bezorgen?

Je kunt een Dikke Perenboom haagvorm snel en voordelig thuis laten afleveren. Online vind je allerlei soorten, maten en extra’s zoals een boompalenset of mest. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. Dit duurt circa 5 – 7 dagen.

Wat is de aanplantservice?

Bij de aanplantservice wordt de voordelige Pyrus communis Triomphe de Vienne aanbieding afgeleverd en aangeplant door een ervaren tuinman. Hierdoor wordt al het werk uit handen genomen en weet je 100% zeker dat alles op de juiste manier geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Belangrijk: de plaats waar de boom neergezet wordt dient vrij te zijn van bekabeling, puin en grind, worteldoek, stronken, oude wortels en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie