Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Perenboom (Pyrus communis ‘Doyenne du Comice’)

perenboom-pyrus-communis-doyenne-du-comice-bestellen-bezorgen

Perenboom (Pyrus communis ‘Doyenne du Comice’) online bestellen

De Perenboom (Pyrus communis ‘Doyenne du Comice’) online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op deze pagina bekijk je veel informatie en verzorgingstips voor deze Perenboom. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de aangesloten winkels. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De boom is mooi gekleurd: Geel, Groen, Wit. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 500 cm. Deze Perenboom is te koop voor prijzen v.a. €17,50.

Naam boomPerenboom (Pyrus communis ‘Doyenne du Comice’)
Latijnse naamPyrus communis Doyenne du Comice
CategoriePerenboom
Vanafprijs€17,50
KleurenGeel, Groen, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMaart, April, Mei

Perenboom (Pyrus communis Doyenne du Comice) bezorgen aan huis ([maandjaar])

De Pyrus communis ‘Doyenne du Comice’ is tegenwoordig erg populair. Bomen zorgen voor verkoeling, verbeteren de luchtkwaliteit en geven sfeer en kleur aan de tuin. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is dit type Perenboom een uitstekende keuze. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Dit biedt verschillende voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Bij deze service wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In onderstaande tabel vergelijk je verschillende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Perenboom Pyrus communis Doyenne du Comice kunt bestellen (online). Of klik door naar de pagina over de Japanse treurboom sierkers (Prunus subhirtella Autumnalis).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pyrus communis Doyenne du Comice (Perenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Veel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende organismen. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt de dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw boom wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en goed zonlicht krijgt. De Perenboom gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Je moet ook zeker rekening houden met snoeiwerk, bewatering, tegelwerk, groeiwijze.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Deze Perenboom Pyrus communis Doyenne du Comice is aan te planten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en gebruik aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen om de boom stabiel te houden.

 5. Onderhouden

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het van levensbelang om de grond vochtig te houden. Dit is met name cruciaal in het groeiseizoen (Maart, April, Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. In de warme maanden is het slim om extra water te geven.

Perenboom goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Check acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Aanvullende informatie over de Pyrus communis ‘Doyenne du Comice’

De Pyrus communis ‘Doyenne du Comice’ is een perenboom die eind april bloeit met witte bloemen. Pyrus communis ‘Doyenne du Comice’ is een zelfbestuivende perenboom. Bij bestuiving door andere perenbomen krijgt de boom vaak meer en grotere vruchten. Geschikte kruisbestuivers zijn Conference of Beurré Hardy. De aromatische vruchten zijn eind oktober plukrijp en kunnen worden bewaard tot en met december en worden gebruikt als dessertpeer of handpeer. Na de oogst is het goed de boom weer te snoeien, zorg dan voor een mooie open kroon met voldoende oudere takken, snoeien kan het best in de periode januari tot maart wanneer het overdag niet vriest. Deze perenboom is te leveren als struik, halfstam, hoogstam, leiboom en als mooie oude perenboom. Plaats bij de bomen vanaf de halfstammen een boompaal en gebruik Aanplantgrond voor een goede start. De maximale hoogte ligt op ongeveer 500 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Kroonvorm. Samenvatting van de kleur: Geel, Groen, Wit. De bloeiperiode is Maart, April, Mei. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De beste grondsoort om hem te planten is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Belangrijk: deze Perenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst mooie herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Japanse treurboom sierkers (Prunus subhirtella Autumnalis).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Pyrus communis ‘Doyenne du Comice’ [maandjaar]
Welke kleur heeft het blad van de Pyrus communis Doyenne du Comice?

De bladkleur is Geel, Groen, Wit. De bloeitijd is Maart, April, Mei. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor het planten van deze boom?

De plek waar je de boom plant moet volledig vrij zijn van o.a. grind, oude wortels, bekabeling, puin enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Perenboom?

De aanbevolen standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond mag niet te nat of droog zijn. Denk ook aan andere bewoners: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Bekijk ook andere factoren als schaduw en wortels die doorschieten.

Kan ik de Pyrus communis Doyenne du Comice Perenboom aan huis laten leveren?

Je kunt zo’n Perenboom gemakkelijk aan huis laten bezorgen. Bij de online bomenexpert kies je uit allerlei soorten, maten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. boom palenboor of grond voeding. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Dit duurt vaak 3 – 6 werkdagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw voordelige Pyrus communis Doyenne du Comice aanbieding thuisbezorgd en geplant door een gespecialiseerde boomverzorger. Met deze extra service hoeft je niet zelf in de tuin te werken en weet je zeker dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Niet vergeten: de plek waar de boom geplant gaat worden moet goed begaanbaar zijn zonder worteldoek, straatwerk, puin en grind, oude wortels, stronken en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie