Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

olijfwilg-bestellen-bezorgen

Olijfwilg online bestellen

De Olijfwilg eenvoudig online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op dit portaal lees je informatie en eigenschappen van deze Olijfwilg. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van onze partners. Met de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De bladkleur is mooi: Blauw, Grijs, Groen, Wit. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Mei. De maximale hoogte is ongeveer 300 cm. Dit type Olijfwilg is te koop voor prijzen v.a. €64,50.

Naam boomOlijfwilg
Latijnse naamElaeagnus
Verkoopprijs v.a.€64,50
KleurenBlauw, Grijs, Groen, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMei

Olijfwilg (Elaeagnus) laten bezorgen in de tuin (februari 2024)

De Elaeagnus geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen bieden schaduw, ze beperken wateroverlast en dieren zijn er gek op. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? In dat geval is dit type Olijfwilg een hele goede optie. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Dit biedt verschillende voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hebt geen aanhangwagen nodig en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Door de boomspecialist wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de tabel hieronder vergelijk je populaire online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Olijfwilg Elaeagnus online kunt bestellen. Of bekijk meer over de Olijfboom.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Elaeagnus (Olijfwilg) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Bezorging van de boom

  De meeste bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar jouw woning. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt de dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw boom wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Zorg voor een plek die het water goed afvoert en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Olijfwilg plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Neem ook zaken in acht als schaduw, bewatering, groeiwijze, wortels.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Zo’n Olijfwilg Elaeagnus kan je volgens de kweker planten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Normale grond, Voedzaam, Zandgrond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Graaf een diep plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Het gat moet 1 tot 3 keer groter is dan de kluit van de boom. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en koop voedingsrijke aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om scheefgroei tegen te gaan.

 5. Onderhouden

  De de beplanting is het ontzettend belangrijk om de boom voldoende water geven. Dit is met name belangrijk tijdens het groeiseizoen (Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In de drogere maanden adviseren wij om wat aanvullend water bij te geven.

Olijfwilg goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Vergelijk acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Overzicht alle olijfwilgenBekijk alle planten in deze categorie:

Kan ik de Elaeagnus Olijfwilg aan huis laten leveren?

Je kunt zo’n Olijfwilg probleemloos laten bezorgen tot in de tuin. Bij de boom-expert kan je kiezen uit meerdere hoogtes, varianten en andere essentials zoals set met boompalen en mest. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. De geschatte levertijd is plus minus een week.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt deze voordelige Elaeagnus aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een vakbekwame tuinman. Hierdoor hoef je zelf eigenlijk niets te doen en weet je zeker dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Belangrijk: de aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. straatwerk, oude wortels, stronken, bekabeling, worteldoek en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie