Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

patio-appelboom-malus-domestica-golden-delicious-bestellen-bezorgen

Patio appelboom (Malus domestica ‘Golden delicious’) online bestellen

De Patio appelboom (Malus domestica ‘Golden delicious’) voordelig online bestellen en thuis laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op dit portaal tref je handige info over deze Patio-fruitboom. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de weergegeven webshops of tuincentra. Met behulp van de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. Deze boom kent de volgende kleuren: Wit. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 150 cm. Deze Patio appelboom is al te koop voor €20,25.

Naam boomPatio appelboom (Malus domestica ‘Golden delicious’)
Latijnse naamMalus domestica Golden delicious
CategoriePatio-fruitboom
Vanafprijs€20,25
KleurWit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Patio appelboom (Malus domestica Golden delicious) thuis laten bezorgen (februari 2024)

De Malus domestica ‘Golden delicious’ is tegenwoordig erg populair. Bomen bieden een eigen microklimaat, ze produceren zuurstof en dieren zijn er gek op. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Patio-fruitboom het overwegen waard. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Met deze dienst wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In onderstaande tabel vergelijk je populaire online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Patio appelboom Malus domestica Golden delicious online kunt bestellen. Of bekijk meer over de Nectarineboom (Prunus persica ‘Rubygold’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Malus domestica Golden delicious (Patio appelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Levering van de boom

  Veel bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd met speciaal transport. Een boom is een levend product. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt een dag van tevoren een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je artikel wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Patio appelboom kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan wortels, schaduw, snoeiwerk, tegelwerk.

 4. Het planten van de boom

  De Patio appelboom Malus domestica Golden delicious is aan te planten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen voor extra stevigheid.

 5. Onderhouden

  Nadat je de boom geplant hebt is het van levensbelang om de kluit vochtig te houden. Met name in de groeiperiode (Maart, April, Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In de drogere maanden wordt het aanbevolen om wekelijks te sproeien.

Patio appelboom goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Bekijk opties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Aanvullende informatie over de Malus domestica ‘Golden delicious’

Deze mooie patio appelboom kan u overal kwijt, ook erg leuk om als kado te geven. Malus domestica ´Golden delicious´ een stevige handappel, zacht zure smaak, later iets zoet. Bestuiving: zelf bestuivend, maar d.m.v. kruisbestuiving met o.a. ‘Elstar’, ‘Cox’s’ of ‘James Grieve’ meer succes. Snoeien: in de winter of rond 1 juli. Heeft het liefst heel veel kleine knipjes. Let op voldoende belichting. Bemesting: in de herfst een rijke gift van een organische meststof. Bij rijke vruchtdracht in de zomer nog een keer. Voeg matig kalk toe voor zoetere vruchten. Bewaren: Hoe lang u appelen kunt bewaren is afhankelijk van het ras en de rijpheid van de appel. De houdbaarheid kan variëren van twee dagen tot vier weken. Zomerrassen rijpen snel. De beste bewaarplaats is koel, donker en niet te droog, liefst niet in de koelkast. Appelen die op een fruitschaal in de huiskamer liggen, worden door de hoge temperatuur en de lage luchtvochtigheid snel overrijp. Bovendien produceren appelen veel ethyleen gas, wat tot gevolg heeft dat het andere fruit op de fruitschaal sneller door rijpt. Schoonmaken: Eet een appel gewassen, geschild, in zijn geheel of in partjes. Voor een kind is het prettig als het klokhuis er met een appelboor wordt uitgehaald. Appelen verkleuren na het schillen snel bruin. Door het toevoegen van een beetje citroen- of limoensap (bijvoorbeeld in fruitsalades) is dit te voorkomen. Consumptie: Een appeltje eet u niet alleen uit de hand. Er zijn oneindig veel recepten waarin de appel de hoofdrol speelt. Bekende recepten zijn appeltaart, appelmoes en appelflappen. Voedingswaarde: Appels zijn lekker en gezond. Ze bevatten niet zo veel vitamine C, maar wel veel kalium en voedingsvezels. Verder zijn ze rijk aan mineralen, kalk en ijzer. De caloriearme appel komt in elk afslankdieet voor. Tevens zegt men dat appels cholesterol verlagend zijn. De maximale groeihoogte is ongeveer 150 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Patio. Samenvatting van de kleur: Wit. De bloeitijd is Maart, April, Mei. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Belangrijk detail: deze Patio-fruitboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Nectarineboom (Prunus persica ‘Rubygold’).

Maximale hoogte150 cm
GroeivormPatio
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Malus domestica ‘Golden delicious’ februari 2024
Wat is de kleur van de Malus domestica Golden delicious?

De bladkleur is Wit. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Maart, April, Mei. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plek waar je de boom plant moet goed begaanbaar zijn zonder oude beplanting, bekabeling, stronken, straatwerk enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Patio appelboom?

De ideale standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Houd rekening met uw buren: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Houd ook rekening met verlies van bladeren en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Hoe snel kan ik de Malus domestica Golden delicious Patio appelboom thuis laten bezorgen?

Jij kan deze Patio appelboom probleemloos tot in de tuin laten leveren. Je hebt de keuze uit verschillende hoogtes, varianten en extra’s zoals een boomband of bemesting. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van circa 5 – 7 dagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt de voordelige Malus domestica Golden delicious aanbieding thuisbezorgd en geplant door een betrouwbare hovenier. Dankzij deze service wordt al het werk uit handen genomen en weet je 100% zeker dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Sommige tuincentrums geven zelfs garantie. Tip: de locatie waar de boom ingegraven wordt dient vrij te zijn van oude wortels, stronken, worteldoek, straatwerk, bekabeling en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie