Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

dikke-perenboom-karakterstruik-pyrus-communis-conference-bestellen-bezorgen

Dikke perenboom karakterstruik (Pyrus communis ‘Conference’) online bestellen

De Dikke perenboom karakterstruik (Pyrus communis ‘Conference’) direct online bestellen en thuis laten bezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op dit portaal lees je handige info over deze Perenboom. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de toonaangevende tuincentra. Met behulp van de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De boom is mooi gekleurd: Groen. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is April tot Juni. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 500 cm. Dit type Dikke perenboom karakterstruik is te koop voor prijzen v.a. €224,95.

Naam boomDikke perenboom karakterstruik (Pyrus communis ‘Conference’)
Latijnse naamPyrus communis Conference
CategoriePerenboom
Vanafprijs€224,95
KleurGroen
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril tot Juni

Dikke perenboom karakterstruik (Pyrus communis Conference) thuis laten bezorgen (mei 2023)

De Pyrus communis ‘Conference’ is een echte eyecatcher. Bomen verschaffen schaduw, verbeteren de luchtkwaliteit en zorgen voor diepte in je tuin. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? In dat geval is dit type Perenboom zeker een hele leuke mogelijkheid. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Dit heeft allerlei voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Met deze dienst wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je erkende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Dikke perenboom karakterstruik Pyrus communis Conference online kan kopen. Of bekijk alles over de Gele zeepboom (Koelreuteria paniculata).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pyrus communis Conference (Dikke perenboom karakterstruik) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Levering van de boom

  De meeste producten worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gekozen adres. Een boom is een levend product. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Een dag voor levering ontvang je een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw bestelling wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die genoeg waterdoorlatend is en dagelijks voldoende zon krijgt. De Dikke perenboom karakterstruik plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Neem ook zaken in acht als groeiwijze, bewatering, wortels, snoeiwerk.

 4. Hoe plant ik een boom?

  Deze Dikke perenboom karakterstruik Pyrus communis Conference is aan te planten in Elke grondsoort. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de boom rechtop kan komen te staan. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en controleer of de boom niet te diep staat. Gebruik eventueel boompalen voor extra stevigheid.

 5. Onderhoud

  De de beplanting is het belangrijk om de kluit nat te houden. Met name in de groeiperiode (April tot Juni). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. In de drogere maanden wordt het aanbevolen om extra water te geven.

Dikke perenboom karakterstruik goedkoop bestellen en laten bezorgen

Bekijk opties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Aanvullende informatie over de Pyrus communis ‘Conference’

Een dikke perenboom die ’s zomers in het algemeen een grote oogst geeft. Bloeit voorafgaand prachtig met witte bloesem! Als solitair komt hij in uw tuin goed tot zijn recht. Deze prachtige oude en dikke perenbomen zijn een echte blikvanger in de tuin, die als solitair zeer tot zijn recht komt! Eind zomer / begin najaar draagt hij al veel vruchten. Deze vruchtbomen zijn bomen die dienst hebben gedaan op fruitbedrijven. Goed om te planten als een boomgaard of als solitaire in een border of gazon. Zeer karakteristiek! De uiteindelijke hoogte is ongeveer 500 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Opgaand. De kleur van het blad is Groen. De bloeitijd is April tot Juni. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Elke grondsoort. Tip: deze Perenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst prachtige herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Gele zeepboom (Koelreuteria paniculata).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Pyrus communis ‘Conference’ mei 2023
Wat zijn de kleuren van de Pyrus communis Conference?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Groen. De bladeren komen tot bloei in April tot Juni. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet goed begaanbaar zijn zonder puin, oude wortels, bekabeling, straatwerk enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Volgens de kweker zijn de volgende grondsoorten geschikt: Elke grondsoort.

Wat is de beste standplaats voor de Dikke perenboom karakterstruik?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De plek waar deze boom aangeplant gaat worden moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Let ook goed op de schutting: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Onderzoek ook aspecten zoals schaduw en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Wanneer kan ik de Pyrus communis Conference Dikke perenboom karakterstruik thuis laten leveren?

Je kunt zo’n Dikke perenboom karakterstruik snel en voordelig aan huis laten bezorgen. Online vind je verschillende formaten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals een boomband of aanplantgrond. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat is de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt deze voordelige Pyrus communis Conference aanbieding bezorgd en geplant door een vakbekwame tuinman. Op die manier hoef je niet alles zelf uit te zoeken en weet je zeker dat het groen op een goede manier geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Bedenk wel: de plek waar je het laat planten moet goed begaanbaar zijn zonder oude wortels, worteldoek, stronken, straatwerk, puin en grind en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie