Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Kweepeer (Cydonia oblonga ‘Champion’)

kweepeer-cydonia-oblonga-champion-bestellen-bezorgen

Kweepeer (Cydonia oblonga ‘Champion’) online bestellen

De Kweepeer (Cydonia oblonga ‘Champion’) direct online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat is hier mogelijk! Op dit platform tonen wij veel nuttige informatie over deze Perenboom. Je kunt direct online bestellen bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De kleuren van het blad zijn Geel, Groen, Wit. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Juni. De maximale hoogte is ongeveer 500 cm. Dit type Kweepeer is al te bestellen vanaf €28,95.

Naam boomKweepeer (Cydonia oblonga ‘Champion’)
Latijnse naamCydonia oblonga Champion
CategoriePerenboom
Vanafprijs€28,95
KleurGeel, Groen, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdJuni

Kweepeer (Cydonia oblonga Champion) laten thuisbezorgen ([maandjaar])

De Cydonia oblonga ‘Champion’ is een echte eyecatcher. Bomen bieden koele plekken in de tuin, ze dempen het geluid van de omgeving en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is deze Perenboom een hele goede optie. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Door deze expert wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de bijgaande tabel vergelijk je toonaangevende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Kweepeer Cydonia oblonga Champion online bestellen kan. Zie ook meer informatie over de Sneeuwklokjesboom Boomvorm (Halesia carolinea).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Cydonia oblonga Champion (Kweepeer) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar jouw woning. Een boom is een levend organisme. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt meestal een dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Je order wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een plek in de tuin die het water goed afvoert en en genoeg licht krijgt. De Kweepeer kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan snoeiwerk, bewatering, tegelwerk, schaduw.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Een Kweepeer Cydonia oblonga Champion kan men aanplanten in Humus, Voedzaam. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en controleer of de boom niet te diep staat. Boor 2 boompalen in de grond om de boom stabiel te houden.

 5. Boomverzorging

  De de beplanting is het ontzettend belangrijk om de grond vochtig te houden. Vooral in de bloeimaanden (Juni). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. Tijdens de droge hete zomermaanden is het verstandig om de grond regelmatig te bevochtigen.

Kweepeer goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbod en aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Tips en informatie over de Cydonia oblonga ‘Champion’

De Cydonia oblonga ‘Champion’ is een langzame groeier die van struik uitgroeit tot een kleine boom met een brede, dichte ronde kroon. Het donkergroene uitgelopen blad is van de onderzijde wit viltig en verkleurt in de herfst naar prachtig geel. Rond mei verschijnen er grote lichtroze bloemen aan deze Kweepeer. Na de bloei vormen zich aan de Cydonia oblonga ‘Champion’ grote, gele peervormige vruchten welke rond september al geplukt kunnen worden. De vruchten van deze Kweepeer hebben een zeer goede smaak en kunnen worden gebruikt voor jam, compote en sap of haal de vruchten in huis en leg ze op een mooie schaal, ze verspreiden een heerlijke geur! De Cydonia oblonga ‘Champion’ houdt van een standplaats in de zon of halfschaduw en verdraagt een temperatuur tot wel -25 °C. Gebruik bij het planten Aanplantgrond en bij de half en hoogstam is het goed om een boompaal te plaatsen. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 500 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Breed / verspreid. Samenvatting van de kleur: Geel, Groen, Wit. Deze boom bloeit met name in Juni. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Humus, Voedzaam. Goed om te weten: deze Perenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden prachtige herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Sneeuwklokjesboom Boomvorm (Halesia carolinea).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondHumus, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Cydonia oblonga ‘Champion’ [maandjaar]
Wat is de kleur van de Cydonia oblonga Champion?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Geel, Groen, Wit. De groeiperiode is Juni. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet vrij zijn van grind, straatwerk, worteldoek, oude wortels enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Humus, Voedzaam.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Kweepeer?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Let erop dat hij voldoende vrij staat: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Bekijk ook andere factoren als verlies van bladeren en doorschietende wortels.

Kan ik de Cydonia oblonga Champion Kweepeer thuis laten leveren?

Je kunt de Kweepeer snel en voordelig laten bezorgen tot in de tuin. Bij de online bomenexpert kies je uit meerdere hoogtes, varianten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals tuinpalen en potgrond. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. Dit duurt vaak 3 – 6 werkdagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Via de aanplantservice wordt deze voordelige Cydonia oblonga Champion aanbieding bezorgd en geplant door een erkende boomexpert. Op die manier wordt al het werk uit handen genomen en kan je ervanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Advies: de plantplaats moet goed begaanbaar zijn zonder bekabeling, stronken, straatwerk, oude wortels, puin en grind en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie