Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

sneeuwklokjesboom-boomvorm-halesia-carolinea-bestellen-bezorgen

Sneeuwklokjesboom Boomvorm (Halesia carolinea) online bestellen

De Sneeuwklokjesboom Boomvorm (Halesia carolinea) goedkoop online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan zit je hier helemaal goed! Op dit portaal vind je veel info en tips voor deze Kleurende bomen. Je kunt de boom ook laten bezorgen door jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Geholpen door de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De kleuren van het blad zijn Groen, Wit. De boom houdt van Halfschaduw en de bloeiperiode is Mei. De maximale hoogte is ongeveer 600 cm. Dit type Sneeuwklokjesboom Boomvorm kan jij online kopen vanaf €196,25.

Naam boomSneeuwklokjesboom Boomvorm (Halesia carolinea)
Latijnse naamHalesia carolinea
CategorieKleurende bomen
Prijsindicatie€196,25
KleurenGroen, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw
BloeiperiodeMei

Sneeuwklokjesboom Boomvorm (Halesia carolinea) bezorgen aan huis (mei 2024)

De Halesia carolinea geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen leveren plekken voor verkoeling op warme dagen, ze produceren zuurstof en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Kleurende bomen een uitstekende keuze. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Dit biedt verschillende voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Door de boomspecialist worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de bijgaande tabel vergelijk je erkende online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Sneeuwklokjesboom Boomvorm Halesia carolinea online bestellen kan. Of vind informatie en tips voor de Prieeliep (Ulmus glabra ‘Camperdownii’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Halesia carolinea (Sneeuwklokjesboom Boomvorm) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Thuisbezorging van de boom

  De meeste producten zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar jouw woning. Een boom is een levend product. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw product wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en goed zonlicht krijgt. De Sneeuwklokjesboom Boomvorm plant u het beste op een plek met Halfschaduw. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Je moet ook zeker rekening houden met schaduw, groeiwijze, bewatering, wortels.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  De Sneeuwklokjesboom Boomvorm Halesia carolinea kan aangeplant worden in Elke grondsoort. Gebruik nooit wit (straat)zand. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en controleer of de boom niet te diep staat. Boor 2 boompalen in de grond voor meer stabiliteit.

 5. Boomonderhoud

  Zodra de boom in de grond staat is het van levensbelang om de boom regelmatig water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens de bloeimaanden (Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot de zomerperiode achter de rug is. Tijdens de zomerdagen adviseert de kweker om regelmatig extra water toe te dienen.

Sneeuwklokjesboom Boomvorm goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Verzorgingsinformatie over de Halesia carolinea

De sneeuwklokjesboom (Halesia carolinea) is een kleine boom tot 6 meter die het goed doet op alle gronden. De sneeuwklokjesboom (Halesia carolinea) hij het liefst in de zon. In het voorjaar bloeid de sneeuklokjesboom op de kale takken met typische, sneeuwklok-achtige bloesem. Na de bloei komt de sneeuwklokjesboom in fris groen blad. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten. De maximale groeihoogte is ongeveer 600 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Breed / verspreid, Opgaand, Vertakt. Samenvatting van de kleur: Groen, Wit. De bloeiperiode is Mei. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Elke grondsoort. Let op: deze Kleurende bomen is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Prieeliep (Ulmus glabra ‘Camperdownii’).

Maximale hoogte600 cm
GroeivormBreed / verspreid, Opgaand, Vertakt
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Halesia carolinea mei 2024
In welke kleur komt het blad van de Halesia carolinea?

De boom heeft verschillende kleuren Groen, Wit. Hij komt tot bloei in Mei. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plantplaats dient compleet toegankelijk te zijn zonder worteldoek, straatwerk, oude wortels, oude beplanting enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Elke grondsoort.

Wat is een geschikte standplaats voor de Sneeuwklokjesboom Boomvorm?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Houd ook rekening met de buren: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Onderzoek ook aspecten zoals bladverlies en wortelopdruk.

Hoe snel kan ik de Halesia carolinea Sneeuwklokjesboom Boomvorm aan huis laten leveren?

Jij kan een Sneeuwklokjesboom Boomvorm moeiteloos en snel thuis laten afleveren. Bij de boom-expert kan je kiezen uit allerlei soorten, maten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. een boomband of aanplantgrond. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. De bezorgtijd is plus minus een week.

Wat betekent aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt de voordelige Halesia carolinea aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een vakbekwame hovenier. Daardoor hoef je zelf eigenlijk niets te doen en kan je ervanuit gaan dat het altijd correct wordt neergezet. Soms krijg je zelfs extra garantie. Bedenk wel: de plek waar je het laat planten moet schoon zijn, dus geen stronken, straatwerk, worteldoek, bekabeling, oude wortels en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie