Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

perenboom-pyrus-communis-beurre-hardy-bestellen-bezorgen

Perenboom (Pyrus communis ‘Beurre Hardy’) online bestellen

De Perenboom (Pyrus communis ‘Beurre Hardy’) goedkoop online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op Bomenbezorgen.nl vind je veel informatie en verzorgingstips voor deze Perenboom. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Met de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De bladkleur is mooi: Bruin, Geel, Groen, Wit. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 500 cm. Deze Perenboom is al te koop voor €17,50.

Naam boomPerenboom (Pyrus communis ‘Beurre Hardy’)
Latijnse naamPyrus communis Beurre Hardy
CategoriePerenboom
Vanafprijs€17,50
KleurenBruin, Geel, Groen, Wit
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Perenboom (Pyrus communis Beurre Hardy) laten thuisbezorgen (mei 2023)

De Pyrus communis ‘Beurre Hardy’ is tegenwoordig erg populair. Bomen bieden schaduwrijke plekken, ze beperken wateroverlast en bieden privacy. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? In dat geval is dit type Perenboom het overwegen waard. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Bij deze service wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de bijgaande tabel vergelijk je verschillende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Perenboom Pyrus communis Beurre Hardy online bestellen kan. Of bekijk meer over de Sierkers (Prunus avium ‘Plena’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pyrus communis Beurre Hardy (Perenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd vooraf rekening met de regels. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Bezorging van de boom

  Een groot deel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar het gewenste afleveradres. Bomen zijn levende producten. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Een dag voor levering ontvang je een mail of SMS met een trackinglink. Jouw bestelling wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Neem een aanplantplek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en genoeg licht krijgt. De Perenboom gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Neem ook zaken in acht als bewatering, schaduw, wortels, tegelwerk.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  De Perenboom Pyrus communis Beurre Hardy is aan te planten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de boom komt te staan. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en vul het deels met aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen om de stam mooi recht te houden.

 5. Verzorgen

  De de beplanting is het essentieel om de kluit nat te houden. Dit is met name cruciaal in de bloeiperiode (Maart, April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot de zomerperiode achter de rug is. In een periode van droogte wordt het aanbevolen om de boom wat extra water te geven.

Perenboom goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Vergelijk opties en kies voor bezorging tot in de tuin

Adviezen en informatie over de Pyrus communis ‘Beurre Hardy’

De Pyrus communis ‘Beurre Hardy’ is een sterke perenboom die weinig gevoelig is voor ziektes. De Pyrus communis ‘Beurre Hardy’ bloeit in het voorjaar met witte bloemen. Voor de bestuiving zijn andere perenbomen nodig, goede bestuivers zijn Conference en Doyenné du Comice. De grote sappige vruchten worden veel gebruikt als handperen en zijn te plukken vanaf half september en te gebruiken tot eind oktober. Sommigen vinden dit een van de beste handperen! Snoei de perenboom na de oogst om weer een mooie open kroon te krijgen met voldoende vruchthout voor het jaar erop, snoeien kan het best in de periode januari tot maart wanneer het overdag niet vriest. de bomen zijn verkrijgbaar als struik, halfstam en hoogstam. plaats bij de half- en hoogstam een boompaal en gebruik aanplantgrond voor een goede start. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 500 cm. De groeiwijze kunnen we samenvatten als Kroonvorm. Samenvatting van de kleur: Bruin, Geel, Groen, Wit. De bloeiperiode is Maart, April, Mei. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Niet vergeten: deze Perenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst prachtige herfstkleuren. Meer bomen bekijken? Zie ook de Sierkers (Prunus avium ‘Plena’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Pyrus communis ‘Beurre Hardy’ mei 2023
Wat is de kleur van de Pyrus communis Beurre Hardy?

De belangrijkste kleuren zijn Bruin, Geel, Groen, Wit. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Maart, April, Mei. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plek waar de boom geplant gaat worden dient vrij te zijn van oude wortels, bekabeling, oude beplanting, straatwerk enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. De boom kan je planten met de volgende grondsoorten: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is de beste standplaats voor de Perenboom?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan mag niet te nat of droog zijn. Houd ook rekening met de buren: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Kijk ook goed naar schaduwvorming en wortels die doorschieten.

Hoe kan ik de Pyrus communis Beurre Hardy Perenboom aan huis laten leveren?

Jij kan de Perenboom probleemloos aan huis laten bezorgen. Bij de boom-expert kan je kiezen uit verschillende formaten en eventuele hulpmiddelen zoals boompalen of grond voeding. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. De geschatte levertijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt deze voordelige Pyrus communis Beurre Hardy aanbieding afgeleverd en aangeplant door een deskundige hovenier. Op die manier hoef je niet alles zelf uit te zoeken en kan je er rustig vanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Belangrijk: de locatie waar de boom ingegraven wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder puin en grind, worteldoek, oude wortels, stronken, straatwerk en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie