Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

perenboom-pyrus-communis-triomphe-de-vienne-bestellen-bezorgen

Perenboom (Pyrus communis ‘Triomphe de Vienne’) online bestellen

De Perenboom (Pyrus communis ‘Triomphe de Vienne’) gemakkelijk online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op dit portaal vind je uitgebreide info over deze Perenboom. Of laat direct deze boom bezorgen door een van de boomexperts of tuincentra. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Bruin, Geel, Groen, Wit. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Maart, April, Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 500 cm. Dit type Perenboom kan jij online kopen vanaf €17,50.

Naam boomPerenboom (Pyrus communis ‘Triomphe de Vienne’)
Latijnse naamPyrus communis Triomphe de Vienne
CategoriePerenboom
Verkoopprijs v.a.€17,50
KleurBruin, Geel, Groen, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Perenboom (Pyrus communis Triomphe de Vienne) thuis bezorgen (juni 2024)

De Pyrus communis ‘Triomphe de Vienne’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen geven schaduw, zorgen voor zuurstof en kunnen zelfs de waarde van jouw woning verhogen. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is dit type Perenboom iets wat je kunt overwegen. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Hierbij wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de tabel hierna vergelijk je diverse online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Perenboom Pyrus communis Triomphe de Vienne kunt kunt vinden. Of vind informatie en tips voor de Lei-sierkers (Prunus cerasifera ‘Nigra’ leiboom).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pyrus communis Triomphe de Vienne (Perenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. De boom wordt geleverd

  Veel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar jouw woning. Een boom is een levend product. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt meestal een dag voor levering een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je aankoop wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die genoeg waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Perenboom kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Je moet ook zeker rekening houden met groeiwijze, snoeiwerk, schaduw, wortels.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Zo’n Perenboom Pyrus communis Triomphe de Vienne kan je volgens de kweker planten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en controleer of de boom niet te diep staat. Monteer eventueel ook boompalen om de boom stabiel te houden.

 5. Verzorgen

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het essentieel om de kluit nat te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens de bloeiperiode (Maart, April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In een periode van droogte raden we aan de grond regelmatig te bevochtigen.

Perenboom goedkoop bestellen en laten bezorgen

Vergelijk aanbiedingen en kies voor bezorging tot in de tuin

Verzorgingsinformatie over de Pyrus communis ‘Triomphe de Vienne’

De Pyrus communis ‘Triomphe de Vienne’ is een wit bloeiende perenboom in mei. Pyrus communis ‘Triomphe de Vienne’ is geen zelfbestuivende perenboom, enkele goede bestuivers zijn onder andere Conference of Beurré Hardy. De sappige handperen kunnen worden geplukt vanaf half augustus en kunnen dan worden bewaard tot eind oktober. In de periode januari tot maart, wanneer het overdag niet vriest, is het goed om de perenboom te snoeien. Snoei de kroon mooi open maar laat wel voldoende oude takken zitten voor de vruchtdracht van het nieuwe seizoen. Plaats bij de boom een boompaal en gebruik aanplantgrond bij het planten voor een goede start. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 500 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Kroonvorm. Qua kleuren zie je voornamelijk Bruin, Geel, Groen, Wit. Het groeiseizoen is in Maart, April, Mei. De boom voelt zich het beste op een plek in Halfschaduw, Zon. De meeste geschikte grond is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Belangrijk detail: deze Perenboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom mooie herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Lei-sierkers (Prunus cerasifera ‘Nigra’ leiboom).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormKroonvorm
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Pyrus communis ‘Triomphe de Vienne’ juni 2024
Wat zijn de kleuren van de Pyrus communis Triomphe de Vienne?

De bladkleur is Bruin, Geel, Groen, Wit. Het blad bloeit op in Maart, April, Mei. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De locatie waar de boom ingegraven wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder puin, bekabeling, straatwerk, oude beplanting enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Welke standplaats kiezen voor de Perenboom?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Denk ook aan omwonenden: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Onderzoek ook aspecten zoals overhangende takken, schaduw en doorschietende wortels.

Hoe snel kan ik de Pyrus communis Triomphe de Vienne Perenboom bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt zo’n Perenboom gemakkelijk in de eigen tuin laten bezorgen. Bij de online bomenexpert kies je uit meerdere varianten, hoogtes en maak je jouw bestelling compleet met o.a. tuinpalen of grond voeding. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een professionele bezorgservice. Dit duurt plus minus een week.

Wat betekent aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt deze voordelige Pyrus communis Triomphe de Vienne aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een vakbekwame bomenspecialist. Door deze handige service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en ben je er verzekerd van dat het juist geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Niet vergeten: de plantplaats dient compleet toegankelijk te zijn zonder straatwerk, oude wortels, stronken, worteldoek, bekabeling en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie