Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

pijnboom-pinus-leucodermis-bestellen-bezorgen

Pijnboom (Pinus leucodermis) online bestellen

De Pijnboom (Pinus leucodermis) voordelig online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op onze bomen-vergelijker bieden wij veel nuttige info over deze Pinus. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de boomexperts of tuincentra. Dankzij de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De boom is mooi gekleurd: Blauw, Bruin, Groen. De ideale standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in Mei, Juni. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 1000 cm. Dit type Pijnboom is al te koop voor €809,95.

Naam boomPijnboom (Pinus leucodermis)
Latijnse naamPinus leucodermis
CategoriePinus
Vanafprijs€809,95
KleurenBlauw, Bruin, Groen
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMei, Juni

Pijnboom (Pinus leucodermis) bezorgen aan huis (juni 2024)

De Pinus leucodermis is een echte eyecatcher. Bomen zorgen voor verkoeling, zorgen voor zuurstof en dieren zijn er gek op. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? In dat geval is deze Pinus een uitstekende keuze. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Hierbij wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In onderstaande tabel vergelijk je betrouwbare bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Pijnboom Pinus leucodermis online kopen kan. Of vind informatie en tips voor de Perenboom (Pyrus communis ‘Doyenne du Comice’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pinus leucodermis (Pijnboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  De meeste bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met speciaal transport. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt een dag van tevoren een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw boom wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een plek in de tuin die genoeg waterdoorlatend is en goed zonlicht krijgt. De Pijnboom kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Neem ook zaken in acht als bewatering, wortels, groeiwijze, schaduw.

 4. Aanplanten van de boom

  Zo’n Pijnboom Pinus leucodermis kan men aanplanten in Alle, Normale grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Til de boom voorzichtig in het gat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Boor 2 boompalen in de grond om hem te ondersteunen.

 5. Onderhouden

  De de beplanting is het cruciaal om de kluit nat te houden. Vooral in de groeiperiode (Mei, Juni). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In de drogere maanden wordt aangeraden om de kluit extra nat te houden.

Pijnboom goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Tips en informatie over de Pinus leucodermis

De Pinus leucodermis is een Pijnboom met dichte, kegelvormige groei. De Pinus leucodermis kan 1500cm hoog worden. De naalden kleuren donkergroen en blauwgroen en staan in paren op de takken. De Pinus leucodermis draagt eivormige kegels die tijdens hun tweede zomer verkleuren van kobaltblauw naar bruin. De Pijnboom is zeer winterhard (tot -50 graden Celsius) en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke toevoeging aan uw wintertuin. De Pinus leucodermis komt het beste tot zijn recht als blikvangende solitair, maar doet het ook goed in groepen in de border.De Pinus leucodermis’ gedijt het beste op goed doorlatende, licht zure grond in de volle zon.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 1000 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Kegel, Opgaand, Smal. De kleur van het blad is Blauw, Bruin, Groen. De groeiperiode is Mei, Juni. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Normale grond. Belangrijk detail: deze Pinus is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Ook is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Perenboom (Pyrus communis ‘Doyenne du Comice’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormKegel, Opgaand, Smal
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Pinus leucodermis juni 2024
In welke kleur komt het blad van de Pinus leucodermis?

De bladkleur is Blauw, Bruin, Groen. De bloeitijd is Mei, Juni. Belangrijk detail: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plantplaats dient compleet toegankelijk te zijn zonder bekabeling, puin, grind, worteldoek enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Pijnboom?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Let erop dat hij voldoende vrij staat: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Houd ook rekening met overhangende takken, schaduw en wortelopdruk.

Kan ik de Pinus leucodermis Pijnboom aan huis laten leveren?

Je kunt de Pijnboom probleemloos thuis laten afleveren. Via het online tuincentrum koop je meerdere varianten, hoogtes en eventuele hulpmiddelen zoals set met boompalen en bemesting. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een speciale koeriersdienst. De geschatte levertijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Hoe werkt de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Pinus leucodermis aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een gespecialiseerde hovenier. Daardoor hoef je zelf eigenlijk niets te doen en weet je 100% zeker dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Bedenk wel: de aanplantplek moet schoon zijn, dus geen oude wortels, bekabeling, puin en grind, straatwerk, stronken en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie