Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Sneeuwbal op stam (Viburnum plicatum ‘Popcorn’)

sneeuwbal-op-stam-viburnum-plicatum-popcorn-bestellen-bezorgen

Sneeuwbal op stam (Viburnum plicatum ‘Popcorn’) online bestellen

De Sneeuwbal op stam (Viburnum plicatum ‘Popcorn’) goedkoop online bestellen en laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op deze pagina lees je handige info over deze Sneeuwbal. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De boom is mooi gekleurd: Wit. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Mei, Juni. Uiteindelijk wordt deze boom circa 400 cm. Dit type Sneeuwbal op stam is te koop voor prijzen v.a. €67,50.

Naam boomSneeuwbal op stam (Viburnum plicatum ‘Popcorn’)
Latijnse naamViburnum plicatum Popcorn
CategorieSneeuwbal
Prijsindicatie€67,50
KleurenWit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMei, Juni

Sneeuwbal op stam (Viburnum plicatum Popcorn) laten thuisbezorgen ([maandjaar])

De Viburnum plicatum ‘Popcorn’ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen zorgen voor verkoeling, ze dempen het geluid van de omgeving en zorgen voor wat extra privacy. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is dit type Sneeuwbal een hele goede optie. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Dit heeft allerlei voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Hierbij wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de bijgaande tabel vergelijk je diverse online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Sneeuwbal op stam Viburnum plicatum Popcorn kunt bestellen (online). Of vind informatie en tips voor de Klein bladige klimop (Hedera helix ‘Plattensee’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Viburnum plicatum Popcorn (Sneeuwbal op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Thuisbezorging van de boom

  De meeste producten worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende organismen. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een mail of SMS met een trackinglink. Jouw product wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek in de tuin die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en en genoeg licht krijgt. De Sneeuwbal op stam gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan bewatering, groeiwijze, wortels, schaduw.

 4. Het planten van de boom

  Zo’n Sneeuwbal op stam Viburnum plicatum Popcorn kunt u aanplanten in Alle, Humus, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Graaf een diep plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en koop voedingsrijke aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem extra te verstevigen.

 5. Boomverzorging

  Zodra de boom in de grond staat is het ontzettend belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Houd dit vooral in de gaten tijdens de bloeimaanden (Mei, Juni). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. In de drogere maanden is het slim om extra water te geven.

Sneeuwbal op stam goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Check opties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Extra informatie over de Viburnum plicatum ‘Popcorn’

Viburnum plicatum ‘Popcorn’ is een mooie Japanse sneeuwbal op stam. In mei en juni bloeit deze Viburnum veelvuldig met witte bolvormige bloemen. Deze bloemen ruiken heerlijk en trekken vlinders en bijen aan. Het blad van de Viburnum plicatum ‘Popcorn’ is felgroen en verkleurd in het najaar oranjerood. Gebruik bij het aanplanten Tuinturf en boompalen. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 400 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Breed / verspreid, Opgaand. Qua kleuren zie je voornamelijk Wit. De bloeiperiode is Mei, Juni. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. De beste aanplantgrond is: Alle, Humus, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond. Belangrijk: deze Sneeuwbal is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst prachtige herfstkleuren. Bekijk ook meer informatie over de Klein bladige klimop (Hedera helix ‘Plattensee’).

Maximale hoogte400 cm
GroeivormBreed / verspreid, Opgaand
Geschikte grondAlle, Humus, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Viburnum plicatum ‘Popcorn’ [maandjaar]
Welke kleur heeft het blad van de Viburnum plicatum Popcorn?

De kleur van het blad is Wit. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Mei, Juni. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De locatie waar de boom ingegraven wordt moet goed begaanbaar zijn zonder oude beplanting, grind, straatwerk, bekabeling enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Humus, Normale grond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond, Zure grond.

Wat is de ideale standplaats voor de Sneeuwbal op stam?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Let ook goed op de schutting: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Bekijk ook andere factoren als verlies van bladeren en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Hoe kan ik de Viburnum plicatum Popcorn Sneeuwbal op stam aan huis laten leveren?

Jij kan zo’n Sneeuwbal op stam snel en voordelig laten bezorgen tot in de tuin. Je hebt de keuze uit meerdere varianten, hoogtes en kan je nog kiezen uit extra’s zoals tuinpalen en aanplantgrond. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een vakkundige bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van plus minus een week.

Wat houdt de aanplantservice in?

Bij de aanplantservice wordt de voordelige Viburnum plicatum Popcorn aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een gespecialiseerde boomexpert. Dankzij deze service hoeft je niet zelf in de tuin te werken en mag je erop vertrouwen dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Soms krijg je zelfs extra garantie. Tip: de plaats waar de boom neergezet wordt dient vrij te zijn van worteldoek, oude wortels, straatwerk, bekabeling, stronken en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie