Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

steeneik-bestellen-bezorgen

Steeneik online bestellen

De Steeneik gemakkelijk online bestellen en aan huis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op deze pagina tonen wij handige informatie over deze Steeneik. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de toonaangevende tuincentra. Geholpen door de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De boom is mooi gekleurd: Geel, Grijs, Groen, Wit. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 1000 cm. Dit type Steeneik is te koop voor prijzen v.a. €194,95.

Naam boomSteeneik
Latijnse naamQuercus ilex
Vanafprijs€194,95
KleurGeel, Grijs, Groen, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMei

Steeneik (Quercus ilex) thuis laten bezorgen (december 2023)

De Quercus ilex zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen zorgen voor plekken voor verkoeling op warme dagen, ze dempen het geluid van de omgeving en dienen uitstekend als perceel afboording. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is dit type Steeneik een uitstekende keuze. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, een aanhangwagen is niet nodig en de vertrouwde aanplantservice zorgt voor correcte aanplanting. Daardoor wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de tabel hieronder vergelijk je diverse online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Steeneik Quercus ilex online kan kopen. Of bekijk meer over de Sneeuwbal.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Quercus ilex (Steeneik) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. De boom laten leveren

  Veel bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar jouw woning. Bomen zijn levende organismen. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Een dag voor levering ontvang je een mail of SMS met een trackinglink. Je aankoop wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een stukje grond die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Steeneik kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Je moet ook zeker rekening houden met wortels, schaduw, snoeiwerk, groeiwijze.

 4. Het planten van de boom

  De Steeneik Quercus ilex is aan te planten in Alle, Kalkrijk, Normale grond. Vermijd altijd wit straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Til de boom voorzichtig in het gat en vul het deels met aanplantgrond. Graaf boompalen in voor extra stevigheid.

 5. Verzorgen

  De de beplanting is het belangrijk om de grond vochtig te houden. Dit is met name belangrijk tijdens de bloeiperiode (Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In de drogere maanden is het noodzakelijk om de boom wat extra water te geven.

Steeneik goedkoop bestellen en laten bezorgen

Bekijk aanbod en acties en kies voor bezorging tot in de tuin

Soorten SteeneikenBekijk alle planten in deze categorie:

Wanneer kan ik de Quercus ilex Steeneik in mijn tuin laten bezorgen?

Jij kan zo’n Steeneik zonder gedoe tot in de tuin laten leveren. Je hebt de keuze uit meerdere hoogtes, varianten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals set met boompalen en bemesting. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. De bezorgtijd is zo’n 4 of 6 dagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt de voordelige Quercus ilex aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een betrouwbare boomexpert. Daardoor wordt al het werk uit handen genomen en ben je er verzekerd van dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Tip: de locatie waar de boom ingegraven wordt dient vrij te zijn van straatwerk, oude wortels, worteldoek, puin en grind, bekabeling en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie