Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

taxus-taxus-baccata-goud-elsje-bestellen-bezorgen

Taxus (Taxus baccata ‘Goud Elsje’) online bestellen

De Taxus (Taxus baccata ‘Goud Elsje’) eenvoudig online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op deze pagina tonen wij informatie en eigenschappen van deze Taxus. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Geel. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is April, Mei, Juni. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 150 cm. Deze Taxus is te koop voor prijzen v.a. €29,25.

Naam boomTaxus (Taxus baccata ‘Goud Elsje’)
Latijnse naamTaxus baccata Goud Elsje
CategorieTaxus
Verkoopprijs v.a.€29,25
KleurGeel
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdApril, Mei, Juni

Taxus (Taxus baccata Goud Elsje) bezorgen aan huis (april 2024)

De Taxus baccata ‘Goud Elsje’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen geven verkoeling, leggen koolstofdioxide (CO2) vast en zorgen voor wat extra privacy. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? In dat geval is deze Taxus iets wat je kunt overwegen. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hoeft de boom niet zelf te vervoeren en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Met deze dienst wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In onderstaande tabel vergelijk je verschillende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Taxus Taxus baccata Goud Elsje kunt kunt vinden. Of bekijk meer informatie over de Gele haagconifeer (Thuja occidentalis ‘Yellow Ribbon’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Taxus baccata Goud Elsje (Taxus) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Een groot deel van de bomen zijn op voorraad en kunnen snel worden verstuurd met speciaal transport. Een boom is een levend product. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je ontvangt altijd vroegtijdig een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw product wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en niet onder afdak staat (voldoende licht). De Taxus kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Denk ook goed aan wortels, snoeiwerk, groeiwijze, bewatering.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Een Taxus Taxus baccata Goud Elsje kan men aanplanten in Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Neem een schep en graaf een gat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Boor 2 boompalen in de grond voor extra stevigheid.

 5. Boomonderhoud

  De de beplanting is het van levensbelang om de boom regelmatig water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens de bloeiperiode (April, Mei, Juni). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat deze in blad komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In de warme maanden adviseert de kweker om de kluit extra nat te houden.

Taxus goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat het tot in de tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Taxus baccata ‘Goud Elsje’

De Taxus baccata ‘Goud Elsje’ is een laagblijvende, traag groeiende dwergconifeer met opgaande groei in de breedte. De Taxus baccata ‘Goud Elsje’ is zeer geschikt als haagplant, maar komt (ongesnoeid) ook solitair goed tot zijn recht. Het blad is goudgeel tot geelgroen. De Venijnboom is winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke aanvulling op uw wintertuin. De Taxus baccata ‘Goud Elsje’ is een zeer sterke plant, maar gedijt het beste op droge tot vochthoudende, voedselrijke, lichtzure grond in de volle zon of halfschaduw.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. De maximale hoogte ligt op ongeveer 150 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Zuilvormig. De kleur van het blad is Geel. Het groeiseizoen is in April, Mei, Juni. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Goed om te weten: deze Taxus is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Gele haagconifeer (Thuja occidentalis ‘Yellow Ribbon’).

Maximale hoogte150 cm
GroeivormZuilvormig
Geschikte grondAlle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Taxus baccata ‘Goud Elsje’ april 2024
Wat zijn de kleuren van de Taxus baccata Goud Elsje?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Geel. De groeiperiode is April, Mei, Juni. Belangrijk om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plantplaats dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude wortels, straatwerk, grind, puin enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Taxus?

De ideale standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De aarde moet niet te nat en niet te droog zijn. Let erop dat hij voldoende vrij staat: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Kijk ook goed naar schaduw en doorschietende wortels.

Hoe snel kan ik de Taxus baccata Goud Elsje Taxus aan huis laten leveren?

Jij kan zo’n Taxus zonder gedoe bij u thuis laten bezorgen. Online vind je verschillende formaten en andere benodigdheden zoals een boomband en aanplantgrond. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. De geschatte levertijd is plus minus een week.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt de voordelige Taxus baccata Goud Elsje aanbieding bezorgd en geplant door een gespecialiseerde tuinman. Door deze handige service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en kan je ervanuit gaan dat het groen op een goede manier geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Bedenk wel: de plek waar je het laat planten moet goed begaanbaar zijn zonder worteldoek, bekabeling, oude wortels, stronken, puin en grind en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie