Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

taxusbol-taxus-baccata-bol-bestellen-bezorgen

Taxusbol (Taxus baccata bol) online bestellen

De Taxusbol (Taxus baccata bol) eenvoudig online bestellen en aan huis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op dit portaal lees je handige info over deze Taxus. Bestellen kan gemakkelijk bij een van onze partners. Met de optionele aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De bladkleur is mooi: Groen. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Maart, April. De uiteindelijke hoogte is circa 400 cm. Deze Taxusbol is te koop voor prijzen v.a. €29,75.

Naam boomTaxusbol (Taxus baccata bol)
Latijnse naamTaxus baccata bol
CategorieTaxus
Vanafprijs€29,75
KleurGroen
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April

Taxusbol (Taxus baccata bol) bezorgen aan huis (april 2024)

De Taxus baccata bol is een aanwinst voor elke tuin. Bomen geven een eigen microklimaat, ze produceren zuurstof en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is dit type Taxus een uitstekende keuze. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Dit heeft allerlei voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hebt geen aanhangwagen nodig en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Door deze expert wordt de boom ook nog eens op de juiste wijze voor je geplant. In de bijgaande tabel vergelijk je toonaangevende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Taxusbol Taxus baccata bol online kopen kan. Of bekijk alles over de Framboos (Rubus idaeus ‘Autumn Bliss’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Taxus baccata bol (Taxusbol) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Kies het gewenste formaat en stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Veel van de bomen worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar jouw woning. Een boom is een levend product. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je ontvangt altijd vroegtijdig een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je artikel wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Een standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die een waterrijke horizontale ondergrond heeft en dagelijks voldoende zon krijgt. De Taxusbol voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan schaduw, tegelwerk, wortels, bewatering.

 4. Juiste manier van bomen planten

  De Taxusbol Taxus baccata bol kan aangeplant worden in Elke grondsoort. Gebruik nooit wit (straat)zand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en gebruik aanplantgrond. Graaf boompalen in voor aanvullende ondersteuning.

 5. Onderhoud

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het ontzettend belangrijk om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Met name in de groeiperiode (Maart, April). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerst bladeren aan de bomen komen tot de zomerperiode achter de rug is. Tijdens de zomerdagen adviseren wij om de grond regelmatig te bevochtigen.

Taxusbol goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Bekijk aanbod en acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Adviezen en informatie over de Taxus baccata bol

De Taxus baccata bol is een exclusieve plant die langzaam groeit en daardoor prachtig als bolvorm te houden is. Het blad is zeer donkergroen waardoor het een sierlijke uitstraling heeft op uw terras of in uw tuin. Door zijn exclusiviteit word de Taxus baccata in bolvorm niet veel toegepast maar is zeker een aanrader omdat de Taxus zeer winterhard is en Bladhoudend. De Taxus bol groeit twee keer per jaar met frisse lichtgroene uitlopers en is goed te snoeien. In de herfst krijgt de plant rode besjes. De Taxus baccata gedijt het beste op goed doorlatende, lichtzure grond en kan op alle licht plaatsen. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. De maximale groeihoogte is ongeveer 400 cm. De groeiwijze is Breed / verspreid. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Groen. De groeiperiode is Maart, April. De boom voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. De meeste geschikte grond is: Elke grondsoort. Let op: deze Taxus is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Verder is de boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Framboos (Rubus idaeus ‘Autumn Bliss’).

Maximale hoogte400 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Taxus baccata bol april 2024
Wat is de kleur van de Taxus baccata bol?

De belangrijkste kleuren zijn Groen. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Maart, April. Goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plaats waar de boom neergezet wordt moet volledig vrij zijn van o.a. puin, worteldoek, grind, oude beplanting enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Elke grondsoort.

Welk standplaats is geschikt voor de Taxusbol?

De juiste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De aarde mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Let erop dat hij voldoende vrij staat: plant de boom minimaal 2 meter uit de erfgrens. Denk tenslotte ook aan bladverlies en wortels die doorschieten.

Hoe kan ik de Taxus baccata bol Taxusbol thuis laten bezorgen?

Je kunt zo’n Taxusbol probleemloos tot in de tuin laten leveren. Bij online bomenwinkels vind je allerlei soorten, maten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. tuinpalen en aanplantgrond. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt deze voordelige Taxus baccata bol aanbieding thuisbezorgd en geplant door een gespecialiseerde boomverzorger. Hierdoor wordt al het werk uit handen genomen en weet je 100% zeker dat het proces op een goede manier verloopt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Bedenk wel: de plantplaats dient vrij te zijn van worteldoek, straatwerk, puin en grind, stronken, oude wortels en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie