Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

treurwilg-bestellen-bezorgen

Treurwilg online bestellen

De Treurwilg goedkoop online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op deze website vind je veel praktische informatie over deze Treurwilg. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Dankzij de aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De bladkleur is mooi: Geel, Groen, Katjes. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Mei. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 1000 cm. Dit type Treurwilg kan jij online kopen vanaf €49,50.

Naam boomTreurwilg
Latijnse naamSalix babylonica
Prijsindicatie€49,50
KleurenGeel, Groen, Katjes
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMei

Treurwilg (Salix babylonica) thuis laten bezorgen (juni 2024)

De Salix babylonica is onmisbaar in elke tuin. Bomen bieden schaduwrijke plekken, ecologisch evenwicht en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is dit type Treurwilg een hele goede optie. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kiest zelf jouw ideale maat, jij hoeft niet zelf te sjouwen met zware spullen en als extra service kan je kiezen voor de aanplantservice. Door deze expert wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In deze tabel vergelijk je verschillende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Treurwilg Salix babylonica kunt bestellen (online). Zie ook meer informatie over de Treurboom.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Salix babylonica (Treurwilg) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. De boom wordt geleverd

  De meeste producten worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd met een speciale koeriersdienst. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je krijgt de dag voor levering een mail of SMS met een trackinglink. Jouw product wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een plek die het water goed afvoert en genoeg zonlicht ontvangt. De Treurwilg gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Andere aspecten die van belang zijn: tegelwerk, bewatering, groeiwijze, snoeiwerk.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Deze Treurwilg Salix babylonica kan je volgens de kweker planten in Alle, Normale grond. Vermijd altijd wit straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en vul het deels met aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Onderhoud

  Nadat je de boom geplant hebt is het cruciaal om de kluit nat te houden. Dit is met name belangrijk tijdens de groeimaanden (Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In een periode van droogte wordt aangeraden om regelmatig extra water toe te dienen.

Treurwilg goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Vergelijk opties en kies voor bezorging tot in de tuin

Soorten TreurwilgenBekijk alle planten in deze categorie:

Wanneer kan ik de Salix babylonica Treurwilg thuis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Treurwilg snel en voordelig laten bezorgen tot in de tuin. Via het online tuincentrum koop je meerdere varianten, hoogtes en eventuele hulpmiddelen zoals boompalen en aanplantgrond. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een speciale koeriersdienst. Reken echter wel op bezorgtijden van circa 5 – 7 dagen.

Wat is de aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt deze voordelige Salix babylonica aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een deskundige bomenspecialist. Daardoor wordt al het werk uit handen genomen en kan je er rustig vanuit gaan dat het proces op een goede manier verloopt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Let op: de plantplaats dient vrij te zijn van puin en grind, bekabeling, straatwerk, stronken, worteldoek en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie