Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

zuil-perenboom-pyrus-communis-groene-vrucht-bestellen-bezorgen

Zuil-perenboom (Pyrus communis groene vrucht) online bestellen

De Zuil-perenboom (Pyrus communis groene vrucht) goedkoop online bestellen en thuis laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op dit portaal bekijk je uitgebreide info over deze Zuilboom. Je kunt direct online bestellen bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Met de optionele aanplantservice wordt de boom ook nog eens geplant door een ervaren hovenier. De boom is mooi gekleurd: Wit. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is April, Mei. De maximale hoogte is ongeveer 150 cm. Deze Zuil-perenboom kan jij online kopen vanaf €20,25.

Naam boomZuil-perenboom (Pyrus communis groene vrucht)
Latijnse naamPyrus communis groene vrucht
CategorieZuilboom
Prijsindicatie€20,25
KleurenWit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril, Mei

Zuil-perenboom (Pyrus communis groene vrucht) thuis laten bezorgen (mei 2023)

De Pyrus communis groene vrucht zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen verschaffen schaduw, ecologisch evenwicht en zorgen voor diepte in je tuin. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Zuilboom zeker een hele leuke mogelijkheid. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Je kiest zelf jouw ideale maat, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Bij deze service wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je verschillende online bomenshops en tuincentra waar je de goedkoopste Zuil-perenboom Pyrus communis groene vrucht kunt kunt vinden. Of bekijk alles over de Krentenboompje struikvorm (Amelanchier canadensis).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pyrus communis groene vrucht (Zuil-perenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies variant en hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Een groot deel van de bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar het gekozen adres. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je ontvangt altijd vroegtijdig een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je order wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Zuil-perenboom gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Neem ook zaken in acht als wortels, tegelwerk, bewatering, groeiwijze.

 4. Aanplanten van de boom

  Een Zuil-perenboom Pyrus communis groene vrucht plant je het beste in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Je moeten een plantgat graven waarin de boomwortel comfortabel past. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en kijk uit dat je de boom niet te diep plant. Plaats indien nodig boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Onderhoud

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het ontzettend belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Dit is met name cruciaal in de groeimaanden (April, Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In droge, warme zomers raden we aan de boom wat extra water te geven.

Zuil-perenboom goedkoop bestellen en laten bezorgen

Vergelijk aanbiedingen en kies voor bezorging tot in de tuin

Verzorgingsinformatie over de Pyrus communis groene vrucht

Pyrus communis, een sappige, zeer goede handpeer. Deze langzamer groeiende groene zuilpeer geeft echte vruchten en is zelf bestuivend. Een zuilvormige boom groeit redelijk recht omhoog en is daarom geschikt voor op terras of balkon of voor een kleine ruimte in de tuin. Snoeien is door de langzamere groei minder nodig. Bewaren: Peren kunt u het beste koel, donker en droog bewaren. Ze zijn gevoelig voor kneuzingen en plekjes, dus behandel ze met zorg. Over de houdbaarheid valt weinig zeggen omdat dit sterk afhankelijk is van de rijpheid van de vrucht. De rijpheid van de peer kunt u controleren door het vruchtvlees naast het steeltje voorzichtig in te drukken. Bij rijpe peren geeft het vruchtvlees dan iets mee. Let op, vooral de zomerrassen rijpen erg snel door. Schoonmaken: Peren moeten voor gebruik altijd even gewassen worden. Consumptie: Handperen eet u, nadat u het steeltje verwijderd heeft, met schil en al op. Uiteraard kunt u naar eigen smaak de peer ook geschild of in stukjes nuttigen. Geschilde peren kleuren wel snel bruin. Om dit te voorkomen kunt u ze met wat citroensap besprenkelen. Peren worden meestal uit de hand gegeten, maar ook op de boterham smaken ze prima. Verder worden peren veel verwerkt in nagerechten. Wat zou u denken van peren uit de oven met chocoladesaus? Daarnaast kunt u peren verwerken tot jam, sap, compote, chutney en stroop. Stoofpeertjes moet u zoals de naam al zegt stoven. Deze gestoofde peertjes smaken heerlijk met vlees, kip of kaas. Voedingswaarde: Peren bevatten de minste fruitzuren. Daardoor zijn ze aanmerkelijk zoeter dan appelen. Peren zijn erg gezond en door het hoge gehalte aan kalk, kalium en fosfor werken ze vocht- en vet afdrijvend. Goed voor de lijn! De maximale hoogte ligt op ongeveer 150 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Opgaand, Zuilvormig. De (blad)kleur van deze boom is: Wit. De bloeiperiode is April, Mei. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. De meeste geschikte grond is: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Goed om te weten: deze Zuilboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom geen herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Krentenboompje struikvorm (Amelanchier canadensis).

Maximale hoogte150 cm
GroeivormOpgaand, Zuilvormig
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Pyrus communis groene vrucht mei 2023
Welke kleur heeft het blad van de Pyrus communis groene vrucht?

De belangrijkste kleuren zijn Wit. De groeiperiode is April, Mei. Belangrijk om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plantplaats dient vrij te zijn van stronken, oude wortels, bekabeling, oude beplanting enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam.

Welk standplaats is geschikt voor de Zuil-perenboom?

De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet niet te droog maar ook zeker niet te nat zijn. Houd rekening met uw buren: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Bekijk ook andere factoren als overhangende takken en wortelopdruk.

Wanneer kan ik de Pyrus communis groene vrucht Zuil-perenboom thuis laten bezorgen?

Je kunt de Zuil-perenboom probleemloos laten leveren aan huis. Via internet bestel je meerdere hoogtes, varianten en andere benodigdheden zoals boompalen en bemesting. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. De bezorgtijd is plus minus een week.

Wat houdt de aanplantservice in?

Door middel van de aanplantservice wordt deze voordelige Pyrus communis groene vrucht aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een deskundige boomspecialist. Dankzij deze service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en mag je erop vertrouwen dat het groen op een goede manier geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Bedenk wel: de plek waar de boom geplant gaat worden moet schoon zijn, dus geen bekabeling, worteldoek, oude wortels, puin en grind, straatwerk en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie