Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

amandelboom-bestellen-bezorgen

Amandelboom online bestellen

De Amandelboom direct online bestellen en laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op deze website vind je veel praktische info over deze Amandelboom. Bestellen kan gemakkelijk bij een van de boomspecialisten en verkooppunten. Dankzij de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De bladkleur is mooi: Wit, roze. Hij houdt van een standplaats in Zon en de bloeiperiode is Maart. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 500 cm. Deze Amandelboom is te koop voor prijzen v.a. €26,95.

Naam boomAmandelboom
Latijnse naamPrunus dulcis
Verkoopprijs v.a.€26,95
KleurWit, roze
Ideale standplaatsZon
BloeimaandenMaart

Amandelboom (Prunus dulcis) thuis bezorgen (februari 2024)

De Prunus dulcis zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen bieden schaduw, ecologisch evenwicht en zorgen voor wat extra privacy. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? In dat geval is dit type Amandelboom een hele goede optie. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Dit heeft allerlei voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Met deze dienst worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de hieronder weergegeven tabel vergelijk je verschillende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Amandelboom Prunus dulcis online bestellen kan. Zie ook meer informatie over de Acer boom.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus dulcis (Amandelboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Levering van de boom

  Een groot deel van de bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met een speciale koeriersdienst. Een boom is een levend organisme. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw product wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Zorg voor een plek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Amandelboom gedijt het beste op een plekje met Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Je moet ook zeker rekening houden met wortels, snoeiwerk, groeiwijze, schaduw.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Een Amandelboom Prunus dulcis kan je volgens de kweker planten in Normale grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Graaf een diep plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en vul het deels met aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem extra te verstevigen.

 5. Onderhouden

  De de beplanting is het cruciaal om de grond nat te houden, maar geef niet teveel water! Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeimaanden (Maart). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot de zomerperiode achter de rug is. In de drogere maanden raden we aan de boom wat extra water te geven.

Amandelboom goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Check acties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Overzicht alle Prunus dulcisBekijk alle planten in deze categorie:

Hoe kan ik de Prunus dulcis Amandelboom thuis laten leveren?

Je kunt zo’n Amandelboom lekker makkelijk in de eigen tuin laten bezorgen. Bij de online bomenexpert kies je uit meerdere varianten, hoogtes en andere essentials zoals tuinpalen of aanplantgrond. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, ongeveer 5 werkdagen.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt deze voordelige Prunus dulcis aanbieding bezorgd en geplant door een erkende boomspecialist. Door deze handige service kan je alles rustig uit handen geven en weet je zeker dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Advies: de plaats waar de boom neergezet wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder bekabeling, straatwerk, worteldoek, puin en grind, stronken en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie