Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

blaasspirea-op-stam-physocarpus-opulifolius-luteus-bestellen-bezorgen

Blaasspirea op stam (Physocarpus opulifolius ´Luteus´) online bestellen

De Blaasspirea op stam (Physocarpus opulifolius ´Luteus´) direct online bestellen en laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op onze bomen-vergelijkingssite vind je veel nuttige informatie over deze Blaasspirea. Enthousiast? Bestel dan direct bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De kleur van de boom is Wit. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Juni, Juli. De uiteindelijke hoogte is 250 cm. Dit type Blaasspirea op stam kan jij online kopen vanaf €58,50.

Naam boomBlaasspirea op stam (Physocarpus opulifolius ´Luteus´)
Latijnse naamPhysocarpus opulifolius Luteus
CategorieBlaasspirea
Verkoopprijs v.a.€58,50
KleurenWit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenJuni, Juli

Blaasspirea op stam (Physocarpus opulifolius Luteus) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Physocarpus opulifolius ´Luteus´ zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen bieden plekken voor verkoeling op warme dagen, reinigen de lucht en beperken de toevoer van overtollige neerslag. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is dit type Blaasspirea een uitstekende keuze. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Via internet heb je veruit de meeste keuze, een aanhangwagen is niet nodig en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Door de boomspecialist worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In deze tabel vergelijk je toonaangevende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Blaasspirea op stam Physocarpus opulifolius Luteus kunt bestellen (online). Of klik door naar de pagina over de Leipruimenboom (Prunus domestica ‘Opal’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Physocarpus opulifolius Luteus (Blaasspirea op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Bezorging van de boom

  De meeste bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd met een speciale koeriersdienst. Een boom is een levend product. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt meestal een dag voor levering een notificatie met het precieze bezorgmoment. Jouw product wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een stukje grond die genoeg waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Blaasspirea op stam gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Bekijk ook relevante details zoals schaduw, wortels, snoeiwerk, bewatering.

 4. De aanplanting

  Zo’n Blaasspirea op stam Physocarpus opulifolius Luteus is aan te planten in Alle, Normale grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Neem een schep en graaf een gat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Let erop dat dit net wat breder is dan de pot/kluit, en zo’n 10cm dieper. Zet de boom met de kluit voorzichtig in de grond en gebruik aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen om de boom stabiel te houden.

 5. Onderhoud

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het ontzettend belangrijk om genoeg water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens de bloeimaanden (Juni, Juli). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In een periode van droogte is het verstandig om de grond regelmatig te bevochtigen.

Blaasspirea op stam goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk aanbiedingen en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Belangrijke informatie over de Physocarpus opulifolius ´Luteus´

Physocarpus opulifolius ‘Luteus’, Blaasspirea op stam is een mooi verschijning in uw tuin. Het jonge blad begint in een goudgele kleur waarna het helder groen wordt en in het najaar naar bronskleurig verkleurt. De Physocarpus opulifolius ‘Luteus’ bloeit in de maanden juni en juli met witte bloemen waar vlinders op af komen. Bij het planten van de Blaasspirea op stam is het goed Aanplantgrond en boompalen gebruiken. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 250 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Opgaand. Samenvatting van de kleur: Wit. Deze boom bloeit met name in Juni, Juli. Hij houdt van een standplaats in de Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Alle, Normale grond. Let op: deze Blaasspirea is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst mooie herfstkleuren. Op deze website lees je ook meer over de Leipruimenboom (Prunus domestica ‘Opal’).

Maximale hoogte250 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Physocarpus opulifolius ´Luteus´ april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Physocarpus opulifolius Luteus?

De belangrijkste kleuren zijn Wit. De bladeren komen tot bloei in Juni, Juli. Goed om te weten: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plek waar de boom geplant gaat worden dient vrij te zijn van grind, puin, oude beplanting, stronken enzovoort. Zo kunnen de wortels zich goed vestigen. Het is van belang dat de grond rul is en zo goed waterdoorlatend. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Wat is de ideale standplaats voor de Blaasspirea op stam?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Denk ook aan andere bewoners: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Denk tenslotte ook aan mogelijke ongewenste schaduw en wortels die de bestrating omhoog duwen.

Kan ik de Physocarpus opulifolius Luteus Blaasspirea op stam bij mij thuis laten bezorgen?

Je kunt zo’n Blaasspirea op stam probleemloos aan huis laten bezorgen. Bij online bomenwinkels vind je allerlei soorten, maten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. een boomband of grondmest. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. De geschatte levertijd is ongeveer 5 werkdagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de voordelige Physocarpus opulifolius Luteus aanbieding bezorgd en geplant door een erkende tuinman. Daardoor kan je alles rustig uit handen geven en weet je zeker dat het juist geplant wordt. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Advies: de aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. puin en grind, bekabeling, straatwerk, worteldoek, oude wortels en moet te bereiken zijn vanaf de weg/straat.

Plaats een reactie