Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

himalayaceder-cedrus-deodara-golden-horizon-bestellen-bezorgen

Himalayaceder (Cedrus deodara ‘Golden Horizon’) online bestellen

De Himalayaceder (Cedrus deodara ‘Golden Horizon’) goedkoop online bestellen en laten thuisbezorgen? Dan vind je hier veel bruikbare info! Op onze bomen-vergelijkingssite tref je handige info over deze Coniferen. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de boomexperts of tuincentra. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De boom is mooi gekleurd: Geel, Groen. De beste standplaats is Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 300 cm. Deze Himalayaceder is te koop voor prijzen v.a. €24,75.

Naam boomHimalayaceder (Cedrus deodara ‘Golden Horizon’)
Latijnse naamCedrus deodara Golden Horizon
CategorieConiferen
Vanafprijs€24,75
KleurGeel, Groen
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Himalayaceder (Cedrus deodara Golden Horizon) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Cedrus deodara ‘Golden Horizon’ is tegenwoordig erg populair. Bomen geven verkoeling, ze dempen het geluid van de omgeving en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is dit type Coniferen een hele goede optie. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Hierbij wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In de tabel hierna vergelijk je meerdere online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Himalayaceder Cedrus deodara Golden Horizon kunt kunt vinden. Of bekijk meer over de Lork op stam (Larix kaempferi ‘Diana’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Cedrus deodara Golden Horizon (Himalayaceder) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Selecteer op basis van de standplaats de gewenste maat + stamomtrek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Bezorging van de boom

  De meeste producten worden binnen 5 – 7 werkdagen opgestuurd naar het gekozen adres. Er komt veel kijken bij het bezorgen van (levende) bomen. Deze moeten speciaal voor verzending klaargemaakt worden. Je ontvangt altijd vroegtijdig een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw product wordt in jouw tuin bezorgd (op voorwaarde dat deze goed toegankelijk is).

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en dagelijks voldoende zon krijgt. De Himalayaceder gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Let ook op andere aspecten zoals bewatering, groeiwijze, schaduw, wortels.

 4. Aanplanten van de boom

  De Himalayaceder Cedrus deodara Golden Horizon kan aangeplant worden in Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Neem een schep en graaf een gat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. Dit moet ongeveer 25% groter zijn dan de kluit/pot van de boom. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en koop voedingsrijke aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om hem extra te verstevigen.

 5. Boomonderhoud

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het cruciaal om de boom regelmatig water te geven. Dit is met name belangrijk tijdens het groeiseizoen (Maart, April, Mei). Bomen hebben veel water nodig vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot het moment dat de boom zijn blad weer laat vallen in de herfst. Bij een droge periode adviseert de kweker om extra water te geven.

Himalayaceder goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Vergelijk opties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Aanvullende informatie over de Cedrus deodara ‘Golden Horizon’

De Cedrus Deodora ‘Golden Horizon’ (Himalayaceder) is een traag groeiende dwergconifeer die groeit in de breedte. De Cedrus Deodora ‘Golden Horizon’ heeft geel tot geelgroene naalden en kan na enkele decennia een hoogte van 250cm bereiken. Deze Himalayaceder is winterhard en groenblijvend. In een zeer strenge winter kan de Cedrus Deodora ‘Golden Horizon’ zijn naalden verliezen, maar hij vriest niet dood. In de lente loopt de Himalayaceder dan opnieuw uit. De Cedrus deodora ‘Golden Horizon’ gedijt het beste in de volle zon, maar heeft dan wel een vochthoudende bodem nodig. Vanwege de oppervlakkige worteling en de grote vocht-/ voedingopname is het niet aan te raden om vaste planten rondom deze dwergconifeer te planten. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. De uiteindelijke hoogte is ongeveer 300 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Breed / verspreid. De (blad)kleur van deze boom is: Geel, Groen. De bloeiperiode is Maart, April, Mei. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Goed om te weten: deze Coniferen is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Lork op stam (Larix kaempferi ‘Diana’).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormBreed / verspreid
Geschikte grondAlle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Cedrus deodara ‘Golden Horizon’ april 2024
Wat is de kleur van de Cedrus deodara Golden Horizon?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Geel, Groen. Hij komt tot bloei in Maart, April, Mei. Belangrijk om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plantplaats dient compleet toegankelijk te zijn zonder grind, straatwerk, bekabeling, oude wortels enz. Zo kan de boom goed wortelen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Voor planting zijn de volgende grondsoorten geschikt: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Himalayaceder?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond moet niet te nat zijn, maar ook niet te droog. Houd rekening met uw buren: houd altijd 2 meter afstand tot de erfgrens. Onderzoek ook aspecten zoals schaduw en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Hoe snel kan ik de Cedrus deodara Golden Horizon Himalayaceder thuis laten bezorgen?

Je kunt zo’n Himalayaceder makkelijk en snel aan huis laten bezorgen. Bij de online bomenexpert kies je uit meerdere varianten, hoogtes en extra’s zoals boompalen, bamboestokken of mest. De boom wordt in uitstekende staat thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. Reken echter wel op bezorgtijden van circa 5 – 7 dagen.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt deze voordelige Cedrus deodara Golden Horizon aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een erkende boomexpert. Dankzij deze service hoef je zelf eigenlijk niets te doen en mag je erop vertrouwen dat het altijd correct wordt neergezet. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Tip: de plantplaats moet goed begaanbaar zijn zonder oude wortels, straatwerk, stronken, bekabeling, worteldoek en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie