Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

blauwe-druif-vitis-rembrandt-bestellen-bezorgen

Blauwe Druif (Vitis ‘Rembrandt’) online bestellen

De Blauwe Druif (Vitis ‘Rembrandt’) direct online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op Bomenbezorgen.nl tonen wij uitgebreide info over deze Druivenstruik. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de toonaangevende tuincentra. Geholpen door de aanplantservice wordt de boom netjes voor jou geplant. De kleuren van het blad zijn Blauw, Paars. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. Hij begint te boeien in Mei. Uiteindelijk wordt deze boom circa 300 cm. Deze Blauwe Druif is al te koop voor €10,95.

Naam boomBlauwe Druif (Vitis ‘Rembrandt’)
Latijnse naamVitis Rembrandt
CategorieDruivenstruik
Verkoopprijs v.a.€10,95
KleurBlauw, Paars
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenMei

Blauwe Druif (Vitis Rembrandt) bezorgen aan huis (mei 2024)

De Vitis ‘Rembrandt’ is een aanwinst voor elke tuin. Bomen zorgen voor schaduw, ze dempen het geluid van de omgeving en geven sfeer en kleur aan de tuin. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? In dat geval is deze Druivenstruik een uitstekende keuze. Wat je misschien niet weet: een bezoekje aan de Tuinland, Groenrijk of Intratuin is niet perse nodig. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Hierbij wordt de boom niet alleen bezorgd maar ook geplant. In deze tabel vergelijk je erkende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Blauwe Druif Vitis Rembrandt kunt bestellen (online). Zie ook meer informatie over de Rode esdoorn (Acer platanoides ‘Royal Red’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Vitis Rembrandt (Blauwe Druif) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Veel van de bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar het gewenste afleveradres. Bomen zijn levende organismen. Daarom kunnen ze niet zomaar binnen 1 dag in jouw tuin staan. Je krijgt de dag voor levering een bericht hoe laat de koerier bij jou is. Jouw bestelling wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Een standplaats kiezen

  Kies een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Blauwe Druif gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Check ook bij de gemeente de wetgeving omtrent erfgrens: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Bekijk ook relevante details zoals schaduw, wortels, groeiwijze, tegelwerk.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Een Blauwe Druif Vitis Rembrandt kan aangeplant worden in Alle, Normale grond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Graaf een diep plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Til de boom voorzichtig in het gat en vul het deels met aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Boomverzorging

  Zodra de boom in de grond staat is het van levensbelang om de kluit vochtig te houden. Met name in het groeiseizoen (Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot het blad valt in de herfst. Tijdens de droge hete zomermaanden adviseert de kweker om extra water te geven.

Blauwe Druif goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Check aanbiedingen en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Adviezen en informatie over de Vitis ‘Rembrandt’

De Vitis ‘Rembrandt’ geeft compacte trossen vanaf september met donkerblauwe druiven. De druiven zijn middelgroot en ovaal, en door de wat dikkere schil knapperig. Deze Blauwe Druif geeft wat zuurdere druiven, de smaak doet denken aan zwarte bessen. De Vitis ‘Rembrandt’ geeft al op jonge leeftijd een vrij hoge productie. De druiven kunnen goed gebruikt worden voor directe consumptie (tafeldruif) en als wijndruif. Bladverliezend. Aanplanten in Tuinplantengrond. De maximale hoogte ligt op ongeveer 300 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Opgaand. De (blad)kleur van deze boom is: Blauw, Paars. De groeiperiode is Mei. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. Qua voedingsbodem wordt geadviseerd: Alle, Normale grond. Niet vergeten: deze Druivenstruik is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Ook is deze boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Rode esdoorn (Acer platanoides ‘Royal Red’).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
Vruchtgevendja
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Vitis ‘Rembrandt’ mei 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Vitis Rembrandt?

Deze boom kenmerkt zich met de kleuren Blauw, Paars. Hij komt tot bloei in Mei. Belangrijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De plantplaats moet schoon zijn, dus geen stronken, puin, bekabeling, oude wortels enz. Dit ter bevordering van het wortelen. Verder moet de bodem natuurlijk goed waterdoorlatend zijn. Kies een van de volgende grondsoorten: Alle, Normale grond.

Welk standplaats is geschikt voor de Blauwe Druif?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond waar een boom in staat moet een goede verhouding hebben qua droogte & nattigheid. Houd rekening met uw buren: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Denk tenslotte ook aan mogelijke ongewenste schaduw en wortels die in de toekomst de bestrating kunnen beschadigen.

Kan ik de Vitis Rembrandt Blauwe Druif thuis laten leveren?

Je kunt de Blauwe Druif makkelijk en snel aan huis laten bezorgen. Bij online bomenwinkels vind je meerdere hoogtes, varianten en andere benodigdheden zoals een boompalenset en grondmest. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een professionele bezorgservice. De geschatte levertijd is zo’n 4 of 6 dagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Bij de aanplantservice wordt de voordelige Vitis Rembrandt aanbieding bezorgd en geplant door een betrouwbare bomenspecialist. Daardoor hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en mag je erop vertrouwen dat het juist geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Let op: de plek waar je het laat planten moet goed begaanbaar zijn zonder stronken, straatwerk, oude wortels, puin en grind, worteldoek en de plek moet goed bereikbaar zijn voor de koeriers.

Plaats een reactie