Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

dwergperzik-prunus-persica-honey-red-bestellen-bezorgen

Dwergperzik (Prunus persica ‘Honey red’) online bestellen

De Dwergperzik (Prunus persica ‘Honey red’) eenvoudig online bestellen en thuis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op dit portaal lees je veel informatie en verzorgingstips voor deze Dwergfruitbomen. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de weergegeven webshops of tuincentra. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. Deze boom kent de volgende kleuren: Roze. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 100 cm. Deze Dwergperzik is al te koop voor €33,75.

Naam boomDwergperzik (Prunus persica ‘Honey red’)
Latijnse naamPrunus persica Honey red
CategorieDwergfruitbomen
Vanafprijs€33,75
KleurRoze
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Dwergperzik (Prunus persica Honey red) thuis laten bezorgen (april 2024)

De Prunus persica ‘Honey red’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen bieden schaduwrijke plekken, ecologisch evenwicht en dienen uitstekend als perceel afboording. Wil jij jouw tuin opvrolijken? In dat geval is dit type Dwergfruitbomen een uitstekende keuze. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt deze boom namelijk gewoon online kopen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hoeft zelf geen aanhangwagen te huren en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Daardoor worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In de tabel hieronder vergelijk je toonaangevende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Dwergperzik Prunus persica Honey red online kunt bestellen. Of klik door naar de pagina over de Blauwe Druif (Vitis ‘Rembrandt’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Prunus persica Honey red (Dwergperzik) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Houd vooraf rekening met de regels. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. De boom laten leveren

  Veel bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden met een speciale koeriersdienst. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je order wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een plek in de tuin die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Dwergperzik kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Bomen moeten minimaal 2 meter uit de erfgrens geplant worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Neem ook zaken in acht als wortels, groeiwijze, snoeiwerk, tegelwerk.

 4. De aanplanting

  Deze Dwergperzik Prunus persica Honey red is aan te planten in Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de boomwortel comfortabel past. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Monteer eventueel ook boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Boomverzorging

  Zodra de boom in de grond staat is het essentieel om de kluit nat te houden. Met name in de bloeiperiode (Maart, April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In de warme maanden adviseert de kweker om de boom wat extra water te geven.

Dwergperzik goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat het tot in de tuin bezorgen

Aanvullende informatie over de Prunus persica ‘Honey red’

Prunus persica ‘Honey red’ dit leuke perzikboompje geeft sappige vruchten en is uniek vanwege het roodkleurige blad. Het boompje groeit enkele centimeters per jaar en past goed in een pot op balkon of terras. Kan ook in de volle grond geplant worden. Bestuiving: zelf bestuivend. Snoeien: snoeien is bijna niet nodig. Bemesting: eenmaal per jaar bijmesten met organische meststof. Plantdelen niet geschikt voor consumptie. Bewaren: Perziken zijn erg kwetsbaar. U kunt ze beter niet in de koelkast bewaren, dit gaat namelijk ten koste van de smaak. Een perzik is niet langer dan drie dagen houdbaar, uiteraard afhankelijk van de rijpheid bij de pluk. De nectarine is wat steviger en ook langer te bewaren. Bewaar ze het liefst op een koele plaats. Afhankelijk van de rijpheid bij de pluk, zijn ze dan ongeveer een week houdbaar. Schoonmaken: Perziken en nectarines kunnen gegeten worden als een appel: met huid en haar dus. Wel even oppassen want er zit een vrij grote pit in. Niet op bijten, dat is zo zonde van uw gebit. Veel mensen schillen de vruchten voor gebruik, dat kan natuurlijk ook. Voor gebruik in gerechten snijdt u de vrucht in tweeën en u kunt de pit verwijderen. Daarna kunt u de rest van het vruchtvlees in blokjes of schijfjes verdelen. Consumptie: Perziken en nectarines zijn lekker zoet van smaak. U kunt ze zo uit de hand eten, al dan niet ontdaan van de schil. Maak zelf eens jam van perziken of nectarines, daar kan geen potje tegenop. Verder zijn de vruchten bijvoorbeeld te gebruiken in salades, in desserts, in rijstgerechten met kerrie en als vulling voor flensjes. Mogelijkheden te over dus. Voedingswaarde: Naast heerlijk zoet en sappig, zijn perziken en nectarines natuurlijk ook gezond. Dat wortels goed zijn voor uw ogen wist u waarschijnlijk al, maar wist u ook dat nectarines nóg beter zijn voor uw ogen? Naast bètacaroteen bevatten ze ook luteïne en zeaxanthine. Dit zijn alle drie belangrijke bouwstoffen voor uw ogen. Perziken zijn geen uitblinkers, maar bevatten wel een goede mix van kalium, vezels, luteïne, bètacaroteen en zeaxinthe. Perziken en nectarines zijn tevens relatief slanke vruchten. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 100 cm. De groeiwijze wordt gedefinieerd als Opgaand. De (blad)kleur van deze boom is: Roze. Het groeiseizoen is in Maart, April, Mei. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam. Niet vergeten: deze Dwergfruitbomen is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Verder is de boom wel vruchtdragend (wel eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Blauwe Druif (Vitis ‘Rembrandt’).

Maximale hoogte100 cm
GroeivormOpgaand
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtEetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Prunus persica ‘Honey red’ april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Prunus persica Honey red?

De kleur van het blad is Roze. De bladeren komen tot bloei in Maart, April, Mei. Opmerkelijk: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

Voor welke grondsoort is deze boom geschikt?

De aanplantplek moet vrij zijn van grind, oude beplanting, oude wortels, worteldoek enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Natte grond, Voedzaam.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Dwergperzik?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De aarde mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Denk ook aan andere bewoners: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Houd ook rekening met overhangende takken en doorschietende wortels.

Op welke manier kan ik de Prunus persica Honey red Dwergperzik aan huis laten leveren?

Je kunt deze Dwergperzik eenvoudig tot in de tuin laten leveren. Bij de boom-expert kan je kiezen uit diverse soorten groottes en extra’s zoals set met boompalen of grondmest. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. Dit duurt plus minus een week.

Wat houdt de aanplantservice in?

Bij de aanplantservice wordt de voordelige Prunus persica Honey red aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een ervaren hovenier. Met deze extra service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en mag je erop vertrouwen dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Bedenk wel: de aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. bekabeling, stronken, oude wortels, puin en grind, worteldoek en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie