Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

libanonceder-boomvorm-cedrus-libani-glauca-pendula-bestellen-bezorgen

Libanonceder Boomvorm (Cedrus libani ‘Glauca Pendula’) online bestellen

De Libanonceder Boomvorm (Cedrus libani ‘Glauca Pendula’) online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op onze bomen-vergelijkingssite tref je veel info en tips voor deze Libanonceder. Je kunt direct online bestellen bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Als je kiest voor de aanplantservice dan wordt de boom netjes voor jou geplant. De boom is mooi gekleurd: Blauw, Grijs, Groen. De boom houdt van Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Juni, Juli. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 1000 cm. Dit type Libanonceder Boomvorm kan je al laten bezorgen vanaf €653,50.

Naam boomLibanonceder Boomvorm (Cedrus libani ‘Glauca Pendula’)
Latijnse naamCedrus libani Glauca Pendula
CategorieLibanonceder
Verkoopprijs v.a.€653,50
KleurenBlauw, Grijs, Groen
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenJuni, Juli

Libanonceder Boomvorm (Cedrus libani Glauca Pendula) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Cedrus libani ‘Glauca Pendula’ is een echte eyecatcher. Bomen geven een eigen microklimaat, reinigen de lucht en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Libanonceder zeker een hele leuke mogelijkheid. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Dit biedt verschillende voordelen. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, een aanhangwagen is niet nodig en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Daardoor worden bomen thuisbezorgd, in de grond geplant, en ontvang je instructies. In onderstaande tabel vergelijk je verschillende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Libanonceder Boomvorm Cedrus libani Glauca Pendula kunt kunt vinden. Of bekijk alles over de Witte paardekastanje (Aesculus Hippocastanum).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Cedrus libani Glauca Pendula (Libanonceder Boomvorm) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Bezorging van de boom

  De meeste producten worden binnen ongeveer een week verstuurd met een speciale koeriersdienst. Bomen zijn levende producten. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Een dag voor levering ontvang je een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw product wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een plek die genoeg waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Libanonceder Boomvorm voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, tenzij hij minder hoog dan de schutting is. Denk ook goed aan snoeiwerk, bewatering, wortels, schaduw.

 4. Hoe moet ik een boom planten

  Deze Libanonceder Boomvorm Cedrus libani Glauca Pendula kan men aanplanten in Alle, Normale grond. Voorkom altijd het gebruik van wit (straat)zand. Graaf een diep plantgat waarin de kluit voldoende ruimte heeft. De kluit moet er ruim inpassen, maar beperk de diepte in verband met rotten. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en koop voedingsrijke aanplantgrond. Plaats indien nodig boompalen om hem te ondersteunen.

 5. Onderhouden

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het ontzettend belangrijk om de boom voldoende water geven. Dit is met name belangrijk tijdens de bloeimaanden (Juni, Juli). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot het blad valt in de herfst. Tijdens de droge hete zomermaanden is het verstandig om wekelijks te sproeien.

Libanonceder Boomvorm goedkoop bestellen en thuisbezorgen

Vergelijk acties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Tips en informatie over de Cedrus libani ‘Glauca Pendula’

De Cedrus libani ‘Glauca Pendula’ is een open conifeer met in lagen groeiende, hangende takken. Volledig winterhard. De spiraalsgewijs gerangschikte naalden groeien in dichte, platte lagen in een grijsgroen dek. Heeft grijzig roze kegels. De maximale hoogte ligt op ongeveer 1000 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Breed / verspreid, Hangend, Treurvorm. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Blauw, Grijs, Groen. De bloeitijd is Juni, Juli. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. De meeste geschikte grond is: Alle, Normale grond. Belangrijk: deze Libanonceder is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Ook is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfst geeft de boom geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Witte paardekastanje (Aesculus Hippocastanum).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormBreed / verspreid, Hangend, Treurvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Cedrus libani ‘Glauca Pendula’ april 2024
Wat zijn de kleuren van de Cedrus libani Glauca Pendula?

De bladkleur is Blauw, Grijs, Groen. De boom groeit in Juni, Juli. Goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet volledig vrij zijn van o.a. worteldoek, stronken, grind, bekabeling enzovoort. Dit maakt het wortelen van de boom een stuk eenvoudiger. Wroet met een schep/hark de ondergrond goed los ter bevordering van het water. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Normale grond.

Welke standplaats kiezen voor de Libanonceder Boomvorm?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom mag niet te nat of droog zijn. Denk ook aan andere bewoners: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Denk tenslotte ook aan overhangende takken en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Hoe snel kan ik de Cedrus libani Glauca Pendula Libanonceder Boomvorm aan huis laten leveren?

Je kunt zo’n Libanonceder Boomvorm makkelijk en snel laten leveren aan huis. Je hebt de keuze uit meerdere hoogtes, varianten en andere benodigdheden zoals een boomband en grondmest. De gehele aankoop wordt netjes thuis afgeleverd door een speciale koeriersdienst. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, ongeveer 5 werkdagen.

Wat houdt de aanplantservice in?

Bij de aanplantservice wordt de voordelige Cedrus libani Glauca Pendula aanbieding thuisbezorgd en geplant door een deskundige bomenspecialist. Daardoor hoef je zelf eigenlijk niets te doen en ben je er verzekerd van dat je tuin er straks heel mooi uit gaat zien. Er zijn tuinwinkels die zelf groeigarantie op de aankoop bieden. Advies: de aanplantplek dient vrij te zijn van stronken, straatwerk, oude wortels, bekabeling, puin en grind en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie