Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

linde-tilia-cordata-greenspire-bestellen-bezorgen

Linde (Tilia cordata ‘Greenspire’) online bestellen

De Linde (Tilia cordata ‘Greenspire’) eenvoudig online bestellen en laten thuisbezorgen? Wij helpen je graag verder! Op onze bomen-vergelijkingssite tonen wij veel informatie en verzorgingstips voor deze Lindeboom. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Dankzij de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De bladkleur is mooi: Geel, Groen, Wit. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in Juni, Juli. De maximale hoogte is ongeveer 1000 cm. Dit type Linde kan jij online kopen vanaf €55,95.

Naam boomLinde (Tilia cordata ‘Greenspire’)
Latijnse naamTilia cordata Greenspire
CategorieLindeboom
Vanafprijs€55,95
KleurenGeel, Groen, Wit
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeJuni, Juli

Linde (Tilia cordata Greenspire) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Tilia cordata ‘Greenspire’ geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen geven koele plekken in de tuin, ecologisch evenwicht en geven sfeer en kleur aan de tuin. Wil je een tuin volledig opnieuw opbouwen? Dan is deze Lindeboom zeker een hele leuke mogelijkheid. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Online bestellen biedt tal van voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, een aanhangwagen is niet nodig en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Hierbij wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In deze tabel vergelijk je erkende online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Linde Tilia cordata Greenspire online kopen kan. Of klik door naar de pagina over de Els (Alnus Spaethii).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Tilia cordata Greenspire (Linde) thuis laten bezorgen

 1. Kies de hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  De meeste producten worden binnen ongeveer een week verstuurd naar het gewenste afleveradres. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Alles moet natuurlijk onbeschadigd en in goede staat worden afgeleverd. Een dag voor levering ontvang je een mail of SMS met een trackinglink. Jouw boom wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Bepaal de juiste standplaats

  Kies een plek die genoeg waterdoorlatend is en genoeg zonlicht ontvangt. De Linde gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Bomen dienen op minimaal 2 meter van de erfgrens geplant te worden, behalve als deze niet boven de schutting uitkomt. Andere aspecten die van belang zijn: bewatering, schaduw, groeiwijze, tegelwerk.

 4. Aanplanten van de boom

  De Linde Tilia cordata Greenspire is aan te planten in Alle, Normale grond. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Je moeten een plantgat graven waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en vul het deels met aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen om hem te beveiligen tegen wind en storm.

 5. Boomverzorging

  Zodra de boom in de grond staat is het belangrijk om de grond vochtig te houden. Met name in de groeiperiode (Juni, Juli). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat deze in blad komt tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. Tijdens de zomerdagen is het slim om de boom wat extra water te geven.

Linde goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Bekijk acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Tips en informatie over de Tilia cordata ‘Greenspire’

De Tilia cordata ‘Greenspire’ is een relatief snel groeiende linde die goed geleid kan worden. Verspreidt een heerlijke geur. Is zeer weelderig en heeft zelfs op jonge leeftijd piramidevormige groeiwijze. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 1000 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Breed / verspreid, Kroonvorm. Qua kleuren zie je voornamelijk Geel, Groen, Wit. De groeiperiode is Juni, Juli. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De beste (meest ideale) grond is: Alle, Normale grond. Let op: deze Lindeboom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet. Tevens is deze boom niet vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. In de herfstmaanden krijgt deze boom mooie herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Els (Alnus Spaethii).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormBreed / verspreid, Kroonvorm
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendNee
Type vruchtN.v.t.
BodembedekkendNee
WintergroenNee
HerfstverkleuringJa
GeurendJa
Overzicht eigenschappen Tilia cordata ‘Greenspire’ april 2024
Wat zijn de kleuren van de Tilia cordata Greenspire?

De boom heeft verschillende kleuren Geel, Groen, Wit. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Juni, Juli. Belangrijk detail: de boom is niet groenblijvend. De boom behoud in de winter zijn bladeren niet.

In welke grond dien ik deze boom te planten?

De plantplaats moet vrij zijn van straatwerk, oude beplanting, bekabeling, puin enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Maak de ondergrond waterdoorlatend door de grond goed los te scheppen. Zorg dat je altijd over de juiste grondsoort beschikt: Alle, Normale grond.

Wat is de ideale standplaats voor de Linde?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Let ook goed op de schutting: in de wet staat dat een boom minimaal 2 meter uit de erfgrens moet staan. Houd ook rekening met overhangende takken, schaduw en wortelopdruk.

Wanneer kan ik de Tilia cordata Greenspire Linde aan huis laten bezorgen?

Jij kan zo’n Linde snel en voordelig in de eigen tuin laten bezorgen. Via internet bestel je allerlei soorten, maten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals tuinpalen en grond voeding. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. De geschatte levertijd is circa 5 – 7 dagen.

Wat is de aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt deze voordelige Tilia cordata Greenspire aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een deskundige hovenier. Door deze handige service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en kan je er rustig vanuit gaan dat het juist geplant wordt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Advies: de aanplantplek dient compleet toegankelijk te zijn zonder oude wortels, puin en grind, stronken, bekabeling, straatwerk en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie