Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

bosnische-den-pinus-heldreichii-compact-gem-bestellen-bezorgen

Bosnische den (Pinus heldreichii ‘Compact Gem’) online bestellen

De Bosnische den (Pinus heldreichii ‘Compact Gem’) online bestellen en laten bezorgen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op onze bomen-vergelijker bekijk je handige info over deze Naaldboom. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de weergegeven webshops of tuincentra. Met behulp van de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De kleuren van het blad zijn Groen. Hij houdt van een standplaats in Halfschaduw, Zon en de bloeitijd is April tot Juni. De uiteindelijke hoogte is circa 300 cm. Deze Bosnische den kan je al laten bezorgen vanaf €29,50.

Naam boomBosnische den (Pinus heldreichii ‘Compact Gem’)
Latijnse naamPinus heldreichii Compact Gem
CategorieNaaldboom
Prijsindicatie€29,50
KleurenGroen
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeimaandenApril tot Juni

Bosnische den (Pinus heldreichii Compact Gem) thuis laten bezorgen (juni 2024)

De Pinus heldreichii ‘Compact Gem’ is onmisbaar in elke tuin. Bomen leveren verkoeling, verbeteren de luchtkwaliteit en verhogen zelfs de waarde van vastgoed. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is deze Naaldboom iets wat je kunt overwegen. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Online bomen bestellen biedt uitkomst. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en je kunt optioneel kiezen voor de aanplantservice. Daardoor wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de bijgaande tabel vergelijk je verschillende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Bosnische den Pinus heldreichii Compact Gem kunt bestellen (online). Zie ook meer informatie over de Beverboom (Magnolia brooklynensis ‘Yellow Bird’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pinus heldreichii Compact Gem (Bosnische den) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Bepaal de ideale maat en stamomtrek voor je tuin. Kijk ook altijd even naar de gemeentelijke regels omtrent de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  Veel bomen zijn voorradig en kunnen binnen enkele werkdagen opgestuurd worden naar jouw woning. Een boom is een levend organisme. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Je krijgt meestal een dag voor levering een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw product wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. Een geschikte standplaats kiezen

  Neem een aanplantplek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en goed zonlicht krijgt. De Bosnische den kan zich goed ontwikkelen op een plaats met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Bomen plant je standaard 2 meter uit de erfgrens, tenzij deze niet boven de schutting uitkomst. Andere aspecten die van belang zijn: snoeiwerk, schaduw, tegelwerk, groeiwijze.

 4. Het planten van de boom

  De Bosnische den Pinus heldreichii Compact Gem kunt u aanplanten in Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Graaf een diep plantgat waarin de boom komt te staan. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en koop voedingsrijke aanplantgrond. Boor 2 boompalen in de grond om de stam mooi recht te houden.

 5. Boomverzorging

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het van levensbelang om de boom regelmatig water te geven. Vooral in het bloeiseizoen (April tot Juni). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de blaadjes beginnen te groeien tot de zomerperiode achter de rug is. In een periode van droogte raden we aan wekelijks te sproeien.

Bosnische den goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Vergelijk aanbiedingen en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Aanvullende informatie over de Pinus heldreichii ‘Compact Gem’

De Pinus Heldreichii ‘Compact Gem’ (Pijnboom) is een traag groeiende dwergconifeer die groeit in een compacte kegelvorm. Een volwassen Pinus Heldreichii ‘Compact Gem’ kan 200cm hoog worden en heeft dan een aantrekkelijke asymmetrische vorm. De hoogte van deze Pijnboom na 10 jaar is ongeveer 125cm. De naalden zijn lang, stevig, diep donkergroen en staan in bundeltjes op de takken. De Pijnboom is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een mooie aanvulling op uw wintertuin. De Pinus Heldreichii ‘Compact Gem’ is een zeer sterke dwergconifeer die het beste gedijt op voedselrijke, droge tot vochthoudende, lichtzure grond in de zon of halfschaduw.Bij het planten van deze Pijnboom kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. De maximale hoogte ligt op ongeveer 300 cm. De groeiwijze wordt gekenmerkt als Kegel. De (blad)kleur van deze boom is: Groen. De bloeitijd is April tot Juni. Deze boom voelt zich het beste thuis in de Halfschaduw, Zon. De ideale grondsoort is: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond. Opmerking: deze Naaldboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Daarnaast is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Je vindt op deze website ook meer info over de Beverboom (Magnolia brooklynensis ‘Yellow Bird’).

Maximale hoogte300 cm
GroeivormKegel
Geschikte grondAlle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Pinus heldreichii ‘Compact Gem’ juni 2024
Wat zijn de kleuren van de Pinus heldreichii Compact Gem?

De kleur van het blad is Groen. De groeiperiode is April tot Juni. Daarbij is het goed om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plek waar de boom geplant gaat worden moet goed begaanbaar zijn zonder grind, bekabeling, straatwerk, worteldoek enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Kleigrond, Normale grond, Veengrond.

Wat is de juiste standplaats voor de Bosnische den?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond mag niet te nat of droog zijn. Denk ook aan andere bewoners: zorg dat de plant ten minste 2 meter uit de erfgrens staat. Denk tenslotte ook aan mogelijke ongewenste schaduw en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Kan ik de Pinus heldreichii Compact Gem Bosnische den aan huis laten bezorgen?

Je kunt een Bosnische den gemakkelijk bij u thuis laten bezorgen. Je hebt de keuze uit allerlei soorten, maten en andere essentials zoals binddraad en mest. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een professionele bezorgservice. De bezorgtijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Wanneer kiezen voor de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt deze voordelige Pinus heldreichii Compact Gem aanbieding bezorgd en geplant door een betrouwbare tuinman. Met deze extra service hoef je niet alles zelf uit te zoeken en weet je 100% zeker dat het juist geplant wordt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Advies: de aanplantplek moet volledig vrij zijn van o.a. bekabeling, oude wortels, puin en grind, worteldoek, straatwerk en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie