Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

Griekse den (Pinus peuce)

griekse-den-pinus-peuce-bestellen-bezorgen

Griekse den (Pinus peuce) online bestellen

De Griekse den (Pinus peuce) online bestellen en aan huis laten bezorgen? Dat is hier mogelijk! Op dit portaal tref je handige info over deze Naaldboom. Je kunt direct online bestellen bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Dankzij de aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De bladkleur is mooi: Bruin, Groen, Wit. De beste standplaats voor deze boom is Halfschaduw, Zon. Hij komt tot bloei in September, Oktober. Hij kan behoorlijk groot worden, tot wel 1000 cm. Dit type Griekse den kan jij online kopen vanaf €14,95.

Naam boomGriekse den (Pinus peuce)
Latijnse naamPinus peuce
CategorieNaaldboom
Verkoopprijs v.a.€14,95
KleurBruin, Groen, Wit
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdSeptember, Oktober

Griekse den (Pinus peuce) thuis laten bezorgen ([maandjaar])

De Pinus peuce is onmisbaar in elke tuin. Bomen geven een eigen microklimaat, ze dempen het geluid van de omgeving en geven sfeer en kleur aan de tuin. Wil jij jouw tuin opvrolijken? Dan is dit type Naaldboom iets wat je kunt overwegen. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt bomen als deze namelijk ook online bestellen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Je kunt kiezen uit meerdere maten en hoogtes, een aanhangwagen is niet nodig en met de aanplantservice weet je zeker dat alles goed gaat. Door deze expert wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In onderstaande tabel vergelijk je erkende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Griekse den Pinus peuce kunt bestellen (online). Of bekijk meer over de Beverboom (Magnolia ‘Yellow River’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Pinus peuce (Griekse den) thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste maat

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. En kijk ook goed hoe groot de boom wordt.

 2. Het leveren van bomen aan huis

  Een groot deel van de bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende producten. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Je krijgt meestal een dag voor levering een notificatie met het precieze bezorgmoment. Je aankoop wordt doorgaans tot in de tuin geleverd.

 3. Juiste standplaats kiezen

  Kies een stukje grond die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en voldoende vrij gelegen is (i.v.m. zonlicht). De Griekse den voelt zich het beste thuis op een locatie met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, in sommige gemeenten wijken deze regels af. Denk ook goed aan tegelwerk, schaduw, groeiwijze, bewatering.

 4. De aanplanting

  De Griekse den Pinus peuce kan men aanplanten in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Zorg voor een plantgat waarin de boom komt te staan. Zorg dat het plantgat minstens een derde groter is dan de kluit. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en controleer of de boom niet te diep staat. Monteer eventueel ook boompalen om hem goed vast te zetten.

 5. Boomonderhoud

  De de beplanting is het essentieel om de grond vochtig te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeiperiode (September, Oktober). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. Tijdens de zomerdagen raden we aan wekelijks te sproeien.

Griekse den goedkoop online bestellen en laten bezorgen

Check acties en laat het zonder gedoe in jouw eigen tuin leveren

Belangrijke informatie over de Pinus peuce

De Pinus peuce is een Griekse den met opgaande groei in smalle kegelvorm. In de West-Europese klimaatzone kan de Pinus peuce tot 1600cm hoog worden. In het zuiden van Europa, waar de boom van nature voorkomt, kan hij tot 4000cm hoog worden. De Pinus peuce is dichtbegroeid met grijsgroene naalden. De Pinus peuce draagt cilindrische kegels met witte hars die verkleuren van groen naar bruin. De Griekse den is zeer winterhard (tot -45 graden Celsius) en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke aanvulling op uw wintertuin. De Pinus peuce komt het beste tot zijn recht als blikvangende solitair, maar doet het ook goed op de hoek van een border.De Pinus peuce is een sterke boom die op elke grondsoort wel wil groeien, maar gedijt ondanks dat het beste op droge tot vochthoudende, goed doorlatende, voedselrijke, licht zure grond in de volle zon. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 1000 cm. De groeiwijze van deze boom definiëren wij als: Breed / verspreid, Kegel, Opgaand. Het kleurenpallet bestaat uit o.a. Bruin, Groen, Wit. De bloeitijd is September, Oktober. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. Qua grond adviseren we: Alle, Normale grond. Let op: deze Naaldboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Verder is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De bladeren geven in de herfst geen herfstkleuren. Klik ook door voor meer informatie over de Beverboom (Magnolia ‘Yellow River’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormBreed / verspreid, Kegel, Opgaand
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Pinus peuce [maandjaar]
Welke kleur heeft het blad van de Pinus peuce?

De belangrijkste kleuren zijn Bruin, Groen, Wit. De groeiperiode is September, Oktober. Belangrijk om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Welke grond is geschikt voor aanplanting?

De plaats waar de boom neergezet wordt dient compleet toegankelijk te zijn zonder puin, oude beplanting, bekabeling, worteldoek enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Normale grond.

Wat is een geschikte standplaats voor de Griekse den?

De beste standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De grond mag niet te nat of droog zijn. Denk ook aan omwonenden: een boom moet bijvoorbeeld 2 meter van een schutting worden geplant. Houd ook rekening met schaduwvorming en wortelopdruk.

Op welke manier kan ik de Pinus peuce Griekse den thuis laten leveren?

Jij kan zo’n Griekse den gemakkelijk aan huis laten bezorgen. Bij de online bomenexpert kies je uit diverse soorten groottes en andere essentials zoals boom palenboor of grondmest. Jouw boom wordt netjes bij je thuis afgeleverd door een vakkundige bezorgservice. Dit duurt vaak 3 – 6 werkdagen.

Hoe werkt de aanplantservice?

Met de aanplantservice wordt deze voordelige Pinus peuce aanbieding in jouw voor- of achtertuin bezorgd en aangeplant door een deskundige boomexpert. Op die manier hoeft je niet zelf in de tuin te werken en kan je er rustig vanuit gaan dat het proces op een goede manier verloopt. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Advies: de plek waar je het laat planten dient vrij te zijn van stronken, puin en grind, straatwerk, worteldoek, oude wortels en moet bereikbaar zijn met de kruiwagen.

Plaats een reactie