Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

spar-picea-abies-bestellen-bezorgen

Spar (Picea abies) online bestellen

De Spar (Picea abies) online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op onze bomen-vergelijker tref je uitgebreide informatie over deze Naaldboom. Je kunt de boom ook laten bezorgen door een van de toonaangevende tuincentra. Geholpen door de aanplantservice wordt het niet alleen bezorgd, maar ook netjes geplant. De kleur van de boom is Grijs, Groen, Paars. De boom houdt van Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 1000 cm. Deze Spar kan jij online kopen vanaf €44,95.

Naam boomSpar (Picea abies)
Latijnse naamPicea abies
CategorieNaaldboom
Prijsindicatie€44,95
KleurGrijs, Groen, Paars
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April, Mei

Spar (Picea abies) thuis bezorgen (juni 2024)

De Picea abies zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen verschaffen verkoeling, zorgen voor zuurstof en dienen uitstekend als perceel afboording. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Naaldboom zeker een hele leuke mogelijkheid. En het leuke is: een bezoekje aan de Tuinland, Intratuin of Groenrijk is niet nodig. Je kunt de boom gemakkelijk online bestellen. Dit biedt verschillende voordelen. Via internet heb je veruit de meeste keuze, je hebt geen aanhangwagen nodig en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Met deze dienst wordt jouw boom netjes bezorgd en aangeplant. In de tabel hierna vergelijk je toonaangevende bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Spar Picea abies online kopen kan. Of klik door naar de pagina over de Sierpeer (Pyrus calleryana ‘Chanticleer’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Picea abies (Spar) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Houd daarbij rekening met de erfgrens en buren. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Wil jij de boom laten leveren?

  De meeste bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar het gekozen adres. Bomen zijn levende producten. Daarom duurt het bezorgen wat langer dan je gewend bent. Je krijgt meestal een dag voor levering een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je aankoop wordt (mits vrij toegankelijk) in de tuin geleverd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een stukje grond die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en goed zonlicht krijgt. De Spar plant u het beste op een plek met Halfschaduw, Zon. Houd ook rekening met de wet- en regelgeving: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Neem ook zaken in acht als tegelwerk, bewatering, schaduw, wortels.

 4. Hoe plant ik een boom?

  De Spar Picea abies kan je volgens de kweker planten in Alle, Normale grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Graaf een diep plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Dit moet net wat breder zijn de de kluit/pot maar niet te diep. Plaats de boom voorzichtig in het plantgat en controleer of de boom niet te diep staat. Plaats indien nodig boompalen om hem goed vast te zetten.

 5. Boomverzorging

  Nadat je de boom geplant hebt is het cruciaal om de grond vochtig te houden. Dit is met name belangrijk tijdens de bloeiperiode (Maart, April, Mei). De waterbehoefte van bomen neemt toe vanaf het moment dat de sapstroom op gang komt tot hij de bladeren weer verliest (vaak oktober/november). In een periode van droogte adviseert de kweker om wat aanvullend water bij te geven.

Spar goedkoop bestellen en laten bezorgen

Bekijk acties en laat een boom in jouw tuin bezorgen

Adviezen en informatie over de Picea abies

De Picea abies is een snel groeiende conifeer met kegelvormige groei. De Picea abies kan 3000cm hoog worden. De naalden zijn vierkant en donkergroen aan alle zijden met onopvallende nerven. De Picea abies draagt de lange (9-17cm), afhangende kegels die verkleuren van groen en rood naar bruin. De Picea abies is zeer winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke toevoeging aan uw wintertuin. De Picea abies komt het beste tot zijn recht als blikvangende solitair en wordt ook gebruikt als kerstboom. De stad Oslo, waar de boom van nature voorkomt, levert ieder jaar met Kerst enkele Picea abies aan de steden New York, Londen, Washington D.C. en Edinburgh, waar ze staan te pronken op centrale pleinen. De Picea abies gedijt het beste op droge tot vochthoudende, goed doorlatende, lichtzure grond in de volle zon of halfschaduw.Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. Uiteindelijk kan deze boom een hoogte bereiken van 1000 cm. De groeiwijze is Breed / verspreid, Hangend, Kegel. De (blad)kleur van deze boom is: Grijs, Groen, Paars. De groeiperiode is Maart, April, Mei. Hij gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Het advies wat betreft aanplantgrond is: Alle, Normale grond. Let op: deze Naaldboom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfst geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Sierpeer (Pyrus calleryana ‘Chanticleer’).

Maximale hoogte1000 cm
GroeivormBreed / verspreid, Hangend, Kegel
Geschikte grondAlle, Normale grond
WaterbehoefteNormaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Picea abies juni 2024
Welke kleur geven de bladeren van de Picea abies?

De bladkleur is Grijs, Groen, Paars. Hij komt op een mooie manier tot bloei in Maart, April, Mei. Belangrijk: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

Wat is de beste grondsoort voor deze boom?

De plantplaats moet schoon zijn, dus geen oude wortels, worteldoek, grind, puin enz. Dit bevordert het wortelen van de boom. Idealiter is de bodem rijk aan voedingsstoffen en goed waterdoorlatend. Het advies is een van de volgende grondsoorten te kiezen: Alle, Normale grond.

Hoe kies ik een goede standplaats voor de Spar?

De ideale standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. Het stuk tuin waar deze boom gaat staan moet eventueel regenwater goed kunnen afvoeren. Houd ook rekening met de buren: zo moet een boom minimaal 2 meter van de schutting staan. Bekijk ook andere factoren als mogelijke ongewenste schaduw en opgedrukte tegels door wortelopdruk.

Op welke manier kan ik de Picea abies Spar thuis laten leveren?

Jij kan deze Spar probleemloos tot in de tuin laten leveren. Via internet bestel je verschillende formaten en eventuele hulpmiddelen zoals boompalen en bemesting. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een bezorgservice met grote wagens & aanhangers. De geschatte levertijd is vaak 3 – 6 werkdagen.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Door middel van de aanplantservice wordt jouw voordelige Picea abies aanbieding bezorgd en geplant door een erkende boomexpert. Daardoor hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en kan je ervanuit gaan dat het altijd correct wordt neergezet. Soms heb je zelfs recht op aangroeigarantie. Advies: de plek waar je het laat planten dient vrij te zijn van puin en grind, bekabeling, worteldoek, straatwerk, stronken en de tuin moet vrij toegankelijk zijn.

Plaats een reactie