Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

taxus-op-stam-taxus-baccata-bestellen-bezorgen

Taxus op stam (Taxus baccata) online bestellen

De Taxus op stam (Taxus baccata) gemakkelijk online bestellen en thuis laten bezorgen? Wij helpen je graag verder! Op onze bomen-vergelijker tonen wij veel nuttige informatie over deze Taxus. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de getoonde tuincentra of bomenwinkels. Dankzij de aanplantservice wordt jouw bestelling zelfs in jouw tuin geplant. De kleuren van het blad zijn Groen, Rood. Deze boom verlangt een plekje in de Halfschaduw, Zon. De groeiperiode is Maart, April, Mei. De uiteindelijke hoogte is 500 cm. Deze Taxus op stam kan jij online kopen vanaf €584,95.

Naam boomTaxus op stam (Taxus baccata)
Latijnse naamTaxus baccata
CategorieTaxus
Prijsindicatie€584,95
KleurenGroen, Rood
Ideale standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMaart, April, Mei

Taxus op stam (Taxus baccata) laten thuisbezorgen (april 2024)

De Taxus baccata is tegenwoordig erg populair. Bomen verschaffen verkoeling, ze dempen het geluid van de omgeving en zorgen voor wat extra privacy. Zoek jij naar een unieke tuinbeleving? Dan is dit type Taxus een hele goede optie. Goed om te weten: tegenwoordig hoef je niet naar een tuincentrum zoals Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je hoeft niet naar een tuincentrum, je kunt het gewoon online bestellen. Dit biedt verschillende voordelen. Online heb je een ruime keuze in varianten en maten, je hebt geen aanhangwagen nodig en kan eventueel gebruik maken van een aanplantservice. Hierbij wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de bijgaande tabel vergelijk je verschillende online bomenwinkels en tuincentra waar je de goedkoopste Taxus op stam Taxus baccata kunt kunt vinden. Of bekijk meer over de Bolesdoorn op stam (Acer platanoides ‘Golden Globe’).

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Taxus baccata (Taxus op stam) thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat

  Denk goed na over het formaat en de stamomtrek. Bekijk wel even wat de wet- en regelgeving is. Het mag anderen niet tot overlast zijn.

 2. De boom laten leveren

  Veel van de bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar het gewenste afleveradres. Bomen zijn levende organismen. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Een dag voor levering ontvang je een sms/mail met daarin meer bezorginformatie. Jouw product wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. De standplaats van de boom

  Kies een stukje grond die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en dagelijks voldoende zon krijgt. De Taxus op stam kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Doe ook altijd onderzoek naar de plaatselijke wetgeving: Houd altijd minimaal 2 meter afstand tot de erfgrens wanneer u een plek uitzoekt, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Denk bij het kiezen van de standplaats ook aan snoeiwerk, groeiwijze, tegelwerk, schaduw.

 4. De aanplanting

  De Taxus op stam Taxus baccata kan je volgens de kweker planten in Alle, Droge grond, Humus, Normale grond, Voedzaam, Zure grond. Het gebruik van straatzand is geen goed idee. Graaf een diep plantgat waarin de boom rechtop kan komen te staan. Het gat moet ruimschoots groot genoeg zijn voor de wortels. Til de boom voorzichtig in het gat en vul het deels met aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen voor aanvullende ondersteuning.

 5. Boomonderhoud

  Zodra de boom in de grond staat is het essentieel om de grond vochtig te houden. Dit is met name cruciaal in het bloeiseizoen (Maart, April, Mei). De watervraag van de boom loopt op vanaf het moment dat deze in blad komt tot de zomerperiode achter de rug is. In de warme maanden wordt het aanbevolen om wekelijks te sproeien.

Taxus op stam goedkoop bestellen en gemakkelijk laten bezorgen

Bekijk acties en kies voor bezorging tot in de tuin

Verzorgingsinformatie over de Taxus baccata

De Taxus Baccata (Taxus op stam) is een traag groeiende conifeer op stam met een bolvormige kroon. De Taxus Baccata (Taxus op stam) is winterhard en groenblijvend en is daardoor een kleurrijke aanvulling op uw wintertuin. De Taxus Baccata op stam is een zeer veelzijdige conifeer welke zeer mooi staat als solitair op bijvoorbeeld de hoek van een border of in een pot op het balkon of het terras. Deze Taxus op stam gedijt het beste op droge tot vochthoudende, lichtzure, goed doorlatende grond. De plant verdraagt beslist geen vochtige grond. Snoeien kunt u het beste doen tussen mei en juni met een heggenschaar of snoeischaar. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond en Tuinturf gebruiken. Qua hoogte kan deze boom uitkomen op circa 500 cm. Als groeiwijze kan je uitgaan van: Bolvormig. De (blad)kleur van deze boom is: Groen, Rood. De groeiperiode is Maart, April, Mei. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. Voor het aanplanten kan het beste gebruik worden gemaakt van: Alle, Droge grond, Humus, Normale grond, Voedzaam, Zure grond. Goed om te weten: deze Taxus is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren. Bovendien is de boom wel vruchtdragend (niet eetbaar), en niet bodembedekkend. De boom geeft in de herfstmaanden geen herfstkleuren. Je leest hier ook meer info over de Bolesdoorn op stam (Acer platanoides ‘Golden Globe’).

Maximale hoogte500 cm
GroeivormBolvormig
Geschikte grondAlle, Droge grond, Humus, Normale grond, Voedzaam, Zure grond
WaterbehoefteDroog, Normaal
VruchtgevendJa
Type vruchtNiet eetbaar
BodembedekkendNee
WintergroenJa
HerfstverkleuringNee
GeurendNee
Overzicht eigenschappen Taxus baccata april 2024
Welke kleur hebben de bladeren van de Taxus baccata?

De kleur van het blad is Groen, Rood. De groeiperiode is Maart, April, Mei. Belangrijk om te weten: de boom is groenblijvend. De boom behoud ook in de winter zijn bladeren.

In welke grond kan ik deze boom planten?

De locatie waar de boom ingegraven wordt moet vrij zijn van oude beplanting, bekabeling, stronken, oude wortels enzo. Zo kunnen de wortels zich goed ontwikkelen. Daarnaast is het van belang dat de grond genoeg waterdoorlatend is. Gebruik altijd een van de geadviseerde grondsoorten: Alle, Droge grond, Humus, Normale grond, Voedzaam, Zure grond.

Wat is de beste standplaats voor de Taxus op stam?

De perfecte standplaats voor dit type boom is Halfschaduw, Zon. De ondergrond van deze boom mag niet te nat maar ook niet te droog zijn. Let op schuttingen & overkappingen: een boom mag volgens de wet niet binnen 2 meter van de erfgrens staan. Onderzoek ook aspecten zoals schaduwvorming en doorschietende wortels.

Hoe kan ik de Taxus baccata Taxus op stam bij mij thuis laten bezorgen?

Jij kan deze Taxus op stam makkelijk en snel tot in de tuin laten leveren. Via internet bestel je allerlei soorten, maten en extra’s zoals een boompalenset of aanplantgrond. De complete bestelling wordt aan huis geleverd door een professionele bezorgservice. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, vaak 3 – 6 werkdagen.

Wat is de aanplantservice?

Door te kiezen voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Taxus baccata aanbieding niet alleen thuisbezorgd, maar ook meteen geplant door een deskundige boomverzorger. Dankzij deze service wordt al het werk uit handen genomen en kan je ervanuit gaan dat het altijd correct wordt neergezet. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Bedenk wel: de aanplantplek moet vrij zijn van oude wortels, bekabeling, puin en grind, stronken, worteldoek en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie