Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

kiwiplant-bestellen-bezorgen

Kiwiplant online bestellen

De Kiwiplant online bestellen en in de tuin laten bezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op Bomenbezorgen.nl lees je veel informatie en verzorgingstips voor deze Kiwiplant. Wil je bestellen? Klik dan direct door naar een van de aangesloten winkels. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt de boom geplant door een ervaren boomverzorger. De boom is mooi gekleurd: Wit. De aanbevolen standplaats is Zon. De periode dat hij begint te groeien is Mei. Hij kan doorgroeien tot ongeveer 300 cm. Dit type Kiwiplant kan jij online kopen vanaf €14,50.

Naam boomKiwiplant
Latijnse naamActinidia chinensis
Prijsindicatie€14,50
KleurWit
Beste standplaatsZon
BloeitijdMei

Kiwiplant (Actinidia chinensis) laten bezorgen in de tuin (april 2024)

De Actinidia chinensis geeft je tuin een unieke uitstraling. Bomen leveren schaduwrijke plekken, ecologisch evenwicht en bieden privacy. Wil jij jouw tuin een upgrade geven? Dan is deze Kiwiplant het overwegen waard. Het fijne is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals de Tuinland, Groenrijk of Intratuin. Je kunt de boom eenvoudig via internet kopen. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hebt geen aanhangwagen nodig en door de aanplantservice haal je de expert gewoon bij je thuis. Bij deze service wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In onderstaande tabel vergelijk je betrouwbare bomen-webshops en tuincentra waar je de goedkoopste Kiwiplant Actinidia chinensis online kunt bestellen. Of bekijk alles over de Kersenboom.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Actinidia chinensis (Kiwiplant) thuis laten bezorgen

  1. Kies variant en hoogte

    Kies de hoogte en de stamomtrek van de boom. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. Zorg dat u anderen niet tot overlast bent.

  2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

    Veel bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd naar jouw woning. Bomen zijn levende organismen. Dit gebeurt met de grootste zorg en precisie (voor kwaliteitsgarantie). Je krijgt een dag van tevoren een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je artikel wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

  3. Een standplaats kiezen

    Zorg voor een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en en genoeg licht krijgt. De Kiwiplant plant u het beste op een plek met Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Een nieuwe boom dient 2 meter van de erfgrens neergezet te worden, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Let ook op andere aspecten zoals bewatering, wortels, groeiwijze, schaduw.

  4. Hoe plant ik een boom?

    Een Kiwiplant Actinidia chinensis plant je het beste in Alle, Normale grond. Zorg dat de wortels niet in aanraking komen met straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de kluit van boom ruimschoots past. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Laat de boom voorzichtig in het gat zakken en vul het deels met aanplantgrond. Bestel wanneer nodig ook boompalen om hem extra te verstevigen.

  5. Verzorgen

    Na het aanplanten is het essentieel om de boom voldoende water geven. Dit is met name belangrijk tijdens de bloeiperiode (Mei). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat deze in blad komt tot de warme periode voorbij is. Tijdens de zomerdagen wordt aangeraden om de boom wat extra water te geven.

Kiwiplant goedkoop bestellen en aan huis laten bezorgen

Bekijk acties en kies voor bezorging tot in de tuin

Overzicht soorten Actinidia chinensis



Bekijk alle planten in deze categorie:

Hoe kan ik de Actinidia chinensis Kiwiplant aan huis laten leveren?

Jij kan de Kiwiplant snel en voordelig bij u thuis laten bezorgen. Via het online tuincentrum koop je verschillende hoogtes, varianten en andere essentials zoals boompalen of potgrond. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. De bezorgtijd is doorgaans 1 tot 2 weken.

Wat is het voordeel van de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt jouw voordelige Actinidia chinensis aanbieding thuisbezorgd en geplant door een ervaren boomexpert. Dankzij deze service hoef jij eigenlijk niet veel meer zelf te doen en weet je zeker dat alles op de juiste manier geplant wordt. Verschillende leveranciers beloven zelfs een aangroeigarantie. Let op: de plantplaats moet schoon zijn, dus geen straatwerk, bekabeling, puin en grind, oude wortels, worteldoek en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie