Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

eikenboom-bestellen-bezorgen

Eikenboom online bestellen

De Eikenboom goedkoop online bestellen en laten bezorgen? Dat kan heel eenvoudig en snel. Op dit platform bieden wij veel informatie en verzorgingstips voor deze Eikenboom. Wil je ‘m laten bezorgen? Bestel dan meteen bij een van de weergegeven webshops of tuincentra. Door gebruik te maken van de aanplantservice wordt jouw favoriete boom zelfs aangeplant. De kleur van de boom is Groen. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon. De periode dat hij begint te groeien is Mei. De uiteindelijke hoogte is circa 800 cm. Dit type Eikenboom is al te koop voor €277,25.

Naam boomEikenboom
Latijnse naamQuercus
Verkoopprijs v.a.€277,25
KleurGroen
StandplaatsHalfschaduw, Zon
BloeiperiodeMei

Eikenboom (Quercus) thuis laten bezorgen (februari 2024)

De Quercus zorgt voor een mooie opvulling van de tuin. Bomen bieden plekken voor verkoeling op warme dagen, ze produceren zuurstof en bieden privacy. Gaat jouw tuin helemaal op de schop? Dan is deze Eikenboom een uitstekende keuze. En wat veel mensen niet weten: je hoeft daarvoor niet naar een tuincentrum zoals Groenrijk, Intratuin of Tuinland. Deze bomen worden gewoon thuisbezorgd binnen enkele dagen. Dit heeft allerlei voordelen. Je hebt een ruime keuze uit soorten en formaten, je hebt geen kar nodig om de boom mee te nemen en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Bij deze service wordt de boom geleverd, aangeplant en voor het eerst onderhouden. In de tabel hieronder vergelijk je meerdere online speciaalzaken en tuincentra waar je de goedkoopste Eikenboom Quercus online kan kopen. Of vind informatie en tips voor de Dwergfruitbomen.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Quercus (Eikenboom) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Houd vooraf rekening met de regels. Je wilt buren of omwonenden niet tot last zijn.

 2. Hoe laat jij de boom bezorgen?

  Veel van de bomen worden binnen ongeveer een week verstuurd naar het gekozen adres. Het bezorgen van (levende) bomen is niet heel eenvoudig. Om die reden duurt het bezorgen allemaal net wat langer. Ongeveer 24 uur voor levering krijg je een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Je artikel wordt tot in de tuin bezorgd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Kies een plek die een compostrijke waterdoorlatende grond heeft en genoeg zonlicht ontvangt. De Eikenboom kan je het beste aanplanten op een plek met Halfschaduw, Zon. Kijk ook wat de wet- en regelgeving is: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, tenzij ze niet hoger dan de schutting zijn. Denk ook goed aan groeiwijze, wortels, snoeiwerk, schaduw.

 4. De aanplanting

  Deze Eikenboom Quercus is aan te planten in Droge grond, Humus, Kalkrijk, Kleigrond, Normale grond, Veengrond, Vochthoudende, Voedzaam, Zandgrond. Gebruik nooit wit (straat)zand. Zorg voor een plantgat waarin de wortels van de boom zich optimaal kunnen ontwikkelen . Gaaf een ruim plantgat dat circa 1/3 groter is dan de kluit van de boom. Zorg dat het plantgat mooi horizontaal is en controleer of de boom niet te diep staat. Monteer eventueel ook boompalen voor meer stabiliteit.

 5. Onderhoud

  Wanneer je de boom netjes geplant hebt is het essentieel om de kluit nat te houden. Houd dit vooral in de gaten tijdens de groeimaanden (Mei). De boom heeft water nodig vanaf het moment dat de eerste bladeren beginnen uit te lopen tot en met het moment dat hij zijn blad weer verliest. In de drogere maanden is het een goed idee om de grond regelmatig te bevochtigen.

Eikenboom goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Vergelijk opties en laat jouw boom tot in de tuin bezorgen

Overzicht soorten QuercusBekijk alle planten in deze categorie:

Kan ik de Quercus Eikenboom thuis laten bezorgen?

Jij kan deze Eikenboom zonder gedoe laten bezorgen tot in de tuin. Bij de boom-expert kan je kiezen uit verschillende hoogtes, varianten en kan je nog kiezen uit extra’s zoals boompalen, bamboestokken of grondmest. De boom wordt netjes bij je thuisbezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Doorgaans neemt dat wel wat tijd in beslag, zo’n 4 of 6 dagen.

Wat is de aanplantservice?

Kies je voor de aanplantservice? Dan wordt deze voordelige Quercus aanbieding afgeleverd en aangeplant door een deskundige boomspecialist. Met deze extra service wordt al het werk uit handen genomen en kan je ervanuit gaan dat het proces op een goede manier verloopt. In sommige gevallen krijg je extra garantie. Tip: de aanplantplek moet goed begaanbaar zijn zonder worteldoek, oude wortels, puin en grind, straatwerk, bekabeling en moet bereikbaar zijn voor de bezorgers.

Plaats een reactie