Online bomen bestellen
Verse voorraad bomen snel aan huis bezorgd

Bekijk aanbiedingen

knotwilg-bestellen-bezorgen

Knotwilg online bestellen

De Knotwilg goedkoop online bestellen en laten thuisbezorgen? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt! Op Bomenbezorgen.nl bekijk je veel nuttige info over deze Knotwilg. Bestellen kan gemakkelijk bij jouw favoriete boom-webshop of tuincentrum. Met de optionele aanplantservice wordt alles netjes aangeplant. De kleuren van het blad zijn Geel, Grijs, Katjes. De aanbevolen standplaats is Halfschaduw, Zon en de bloeiperiode is Maart, April. Uiteindelijk wordt deze boom circa 1000 cm. Deze Knotwilg is al te koop voor €44,50.

Naam boomKnotwilg
Latijnse naamSalix alba
Vanafprijs€44,50
KleurGeel, Grijs, Katjes
Beste standplaatsHalfschaduw, Zon
BloeitijdMaart, April

Knotwilg (Salix alba) thuis bezorgen (februari 2024)

De Salix alba – is tegenwoordig erg populair. Bomen geven plekken voor verkoeling op warme dagen, ze produceren zuurstof en geven sfeer en kleur aan de tuin. Kan jouw tuin wel een upgrade gebruiken? Dan is deze Knotwilg een hele goede optie. Het mooie is: je hoeft niet naar een tuincentrum zoals Intratuin, Groenrijk ofTuinland. Je bestelt jouw favoriete boom tegenwoordig moeiteloos online. Hier zitten meer voordelen aan dan je denkt. Bij online tuincentra heb je ontzettend veel keuze, je hebt geen aanhangwagen nodig en je kunt zelfs gebruik maken van de aanplantservice. Met deze dienst wordt de boom netjes bezorgd en op een geschikte plek aangeplant. In de tabel hieronder vergelijk je betrouwbare online aanbieders en tuincentra waar je de goedkoopste Knotwilg Salix alba online kan kopen. Of klik door naar de pagina over de Kleurende bomen.

Aanbieder Assortiment Bezorging Beoordeling Informatie
tuinplant Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• 15.000+ producten
• Direct vanaf de kwekerij
• Bezorging in NL & BE
• Vakkundige levering tot in de tuin
Bekijken
bol.com bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Verschillende leverancier
• Scherpe prijzen & aanbiedingen
• Altijd een snelle bezorging
• Soms gratis levering aan huis
Bekijken
tuinland bomen Hoge bomen
Fruitbomen
Leibomen
Bodembedekkers
• Deskundig advies
• Ook fysieke winkels
• Ook grond, mest & voeding
• Bezorgkosten van slechts €6,25
Bekijken

Salix alba (Knotwilg) thuis laten bezorgen

 1. Kies type en hoogte

  Bereken de beste maat & stamomtrek voor de gewenste plek. Bestudeer vooraf goed de regels m.b.t. de erfgrens. En pas ook op voor te veel schaduw.

 2. Thuisbezorging van de boom

  Een groot deel van de bomen worden binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd met speciaal transport. Een boom is een levend product. Het thuisbezorgen heeft daarom nogal wat voeten in de aarde. Een dag voor levering ontvang je een SMS of mail met de geschatte bezorgtijd. Jouw bestelling wordt netjes tot in de tuin bezorgd.

 3. Het kiezen van de standplaats

  Neem een aanplantplek die voldoende lucht- en waterdoorlatend is en en genoeg licht krijgt. De Knotwilg gedijt het beste op een plekje met Halfschaduw, Zon. Neem ook de locale wetgeving in acht: Volgens de wet moet een boom minimaal 2 meter van de erfgrens staan, bij een heg of stuk is dan 0,5 meter. Bekijk ook relevante details zoals snoeiwerk, tegelwerk, bewatering, wortels.

 4. Juiste manier van bomen planten

  Een Knotwilg Salix alba is aan te planten in Elke grondsoort. Let op: vermijd ten alle tijde straatzand. Maak een mooi rond plantgat waarin de boom komt te staan. Deze moet ongeveer 3 keer de breedte en 2 keer de diepte van de boomkluit hebben. Zet de boom nu rechtop in het plantgat en gebruik aanplantgrond. Gebruik eventueel boompalen voor aanvullende ondersteuning.

 5. Boomverzorging

  Na het aanplanten is het ontzettend belangrijk om de boom regelmatig water te geven. Met name in de groeimaanden (Maart, April). Je moet de boom voldoende water geven vanaf het moment dat de eerste bladeren uitlopen tot het blad valt in de herfst. In droge, warme zomers wordt aangeraden om de boom wat extra water te geven.

Knotwilg goedkoop bestellen en snel laten thuisbezorgen

Vergelijk acties en laat de boom in jouw eigen achtertuin leveren

Overzicht soorten Salix albaBekijk alle planten in deze categorie:

Kan ik de Salix alba Knotwilg aan huis laten leveren?

Je kunt de Knotwilg eenvoudig aan huis laten bezorgen. Bij de online bomenexpert kies je uit verschillende hoogtes, varianten en maak je jouw bestelling compleet met o.a. boompalen, bamboestokken of bemesting. De boom wordt tot in de tuin bezorgd door een koerierdienst speciaal voor bomen en planten. Dit duurt plus minus een week.

Waarom kiezen voor de aanplantservice?

Als je kiest voor de aanplantservice wordt deze voordelige Salix alba aanbieding in de tuin afgeleverd en volledig aangeplant door een gespecialiseerde boomspecialist. Hierdoor hoeft je niet zelf in de tuin te werken en mag je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier geplant wordt. Soms krijg je zelfs extra garantie. Niet vergeten: de plantplaats dient vrij te zijn van stronken, bekabeling, puin en grind, straatwerk, oude wortels en moet goed bereikbaar zijn.

Plaats een reactie